Canım ya, bu mesajları okuyunca içim bir tuhaf oldu gerçekten! 🥺 Üç yıl sonra bile böyle yoğun duygularla geri dönmesi, eski sevgilinin seni hiç unutmadığını ve pişman olduğunu gösteriyor bence. Resmen içini dökmüş sana, 'ciddi evlilik düşünüyordum', 'hiç unutamadım' demesi de çok samimi duruyor. Ama senin dediğin gibi, o dönemki hatalarını ve başka bir kızı bulmuş olmasını da düşünmek lazım tabii. Sence gerçekten değişmiş mi peki bu süreçte, eski defterleri yeniden açmaya değer mi? 🤔
Anladığım kadarıyla aldatmış. Hata bilinçsizce yapılan bir eylemdir, o sorunlarını çözmek yerine aldatmayı SEÇMİŞ. Ayrıca akıl var mantık var özleyen biri 3 sene beklemez, yoklukta olduğu çok belli. Nefret ederim böyle insanlardan, bir de buna rağmen böyle insanlara şans verip kendisine saygısı olmayanlar da çok acınası.
Valla bacım erkeğim ben benimde hata yaptığım oldu yalvardım yakardım kendimi paraladım canımdan çok sevdiğim kızı geri getiremedim ve bana son sözleri nefret sözüydü bu arkadaş gibi bende bir hata yapmıştım bence affetmelisin herkes 1 şansı hakketmeli
0
4 Yorumla
Soran
5 sa
Kafanı şişirmek istemiyorum ama kendisiyle 1 seneye yakın ilişkimiz oldu dis hekimi İstanbul'a gitmek zorunda kaldı gittiği gibi tavırları değişti soguklasti yazmamaya başladı bende doğal olarak başkası vardır dedim ayrıldım bir gün sonra başka kız bulmuş mesajlarida yanlışlıkla ekran alıp wpde durum yapmıştı bende gördüm yazdım sevsen böyle mi olurdun diye. İhanet olduğunu düşünüyorum sence ne yapayım
Bu anlattıklarına göre yerini doldurmaya çalışmış ve sevdiği insanı kaybetmiş aptallık yapıp onun hatası karar senin kararın o kızdan ayrılıp yokluğunu seninle doldurmak istemiş olabilir kendini ucuzdan satma ağırdan satmanı tavsiye ederim sonuçta erkek milleti ben yapmam asla öyle bir şey ama çoğunluk bir kitle böyle biryere gider merhaba merhaba der tamam işi bağladılar akşama yatakta seks yaparlar fiks bizim millet böyle sana tavsiyem bu durumda engellemen kafamı şişir derdini anlatman daha iyi olur bir nebze için rahatlar
O zaman tek yapacağın tık engelle tuşu var ona basıyorsun kafanı rahatlatan müzikler açıyorsun biraz dinleyip kafanı boşaltıp güzel bir uyku çekiyorsun günü kapatıyorsun sabaha hatırlamıyorsun
Başka kızı araya soktuysa ondan hayır gelmez yapılan hatanın muhakkak ikincisi olur. Bidaha yapmam dese de aynı hatayı tekrar görürsün hiç güvenilmiyor erkolara
Ağzında çok yemin varsa, kim olursa olsun katkısız yalancı orr evladıdır. Başkasıyla işi bitince sana dönmek istiyor. Karakterine edeyim şöyle tiplerin, kabul eden mal kızlarada tek lafım daha beter olun
Ben bir insanın söylediklerine değil yaptıklarına bakarım... Ve hayatımda şu cümleleri ölürüm unutmam... Bir insan bir şeyi bir kere yaptıysa her zaman yapar, bir insan bir şeyi birine yaptıysa her kese yapar... Şu an söyledikleri şeyler seni geri kazanmak için laf salatası... Yalnışlıklw kimse kimseyi bulmaz yatmaz kalkmaz...
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu mesajları okuyunca içim bir tuhaf oldu gerçekten! 🥺 Üç yıl sonra bile böyle yoğun duygularla geri dönmesi, eski sevgilinin seni hiç unutmadığını ve pişman olduğunu gösteriyor bence. Resmen içini dökmüş sana, 'ciddi evlilik düşünüyordum', 'hiç unutamadım' demesi de çok samimi duruyor. Ama senin dediğin gibi, o dönemki hatalarını ve başka bir kızı bulmuş olmasını da düşünmek lazım tabii. Sence gerçekten değişmiş mi peki bu süreçte, eski defterleri yeniden açmaya değer mi? 🤔