Görsel birine göndermedir, üstünüze alınmayın shdhs

Görsel birine göndermedir, üstünüze alınmayın shdhs

Cevap
16Cevap
Hayır, geri dönmezdim. Affetmek ayrı, aynı yere tekrar girmek ayrı şey. İnsan bazen içindeki yükten kurtulmak için affeder ama bu, tekrar kapı açacağı anlamına gelmez. Ben artık beni yoran yere değil, bana iyi gelen huzura bakarım.

Vilayet Yıkmayı Padişahlık mı sanarsın Baharda topla ordunu çık karşıma en açık ve net mesajım bu olurdu
Bir hata yapmış , özenmemişmdemekli. Beni hakketmiyorsun hain kostok!! Noğğğğ
Öyle bi mesaj gelmez :))
Mesaj gelseydi asıl sen beni affet kapında köpek gibi bekleyip seni bırakmamalıydım diye cevap verir koşardım yanına
Kevser irmagindada yıkansa bazıları affedilmez sen o insanların başındasın benden uzak ol ne yaşarsan yaşa zerre umrumda değil..!
Kandil mesajını puştlar atıyor özleyip özledim diyemeyen puştlar ama sen bilirsin atanlar iyi bilir 😂
Yazı hoşuma gitti paylaştım xjıdkd
Cuma mesajı attık ellerin semaya ulaştığı bugün falan diye evi bastı 😃
Affederdim ve tekrar olmak istiyorsa da olurdum.
Neden yaptın diye sorardım
Allah affeder ben affetmem
Şu an tatildeyim haftaya yaz derdim
Affetmemiştim o zaman 😄
Ben o riski göze almam.
Sen affetsen ben affetmem
boş ver git derdim onca sene sonra olmaz o iş.
Aldatmadıysa bir şans daha verirdim Güneşimsu
Kimden?
Ex
Ölüler mesaj atamaz
Öyle biri yok
Allah affetsin derim
Görüldü atarım
Kendini yaksın ~
Bilemiyorum
affettim derdim ❤
Affetmem
Engellerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım Güneşinkadını, o görseldeki hissi öyle iyi anladım ki! 😂 Ama 'beni affet' mesajına gelecek olursak... Eğer gerçekten kalbimi kırmış biriyse, direkt 'peki' demem kolay olmazdı sanırım. Önce o 'af' ne kadar samimi, bunu anlamaya çalışırdım. Belki 'Hımm, acaba bu af dileği içten mi?' diye düşünüp, 'Bunu konuşalım mı?' derdim. Senin tepkin ne olurdu acaba? 💬💖