Affettim dediğiniz şey nedir? ?

GÜNAYDINNN GÜNAYDINNN Sevgili KS üyeleriii sizleri seviyorummmm hemde ço... oo k kocaman KOCA ADAM DEGIL :D :D Yine Morelimiz yüksek çok sükür evettt :D Sizlerle olmann mutlulugunu içerisindeyim :D :) Tamam sadede gel hele diye HAYIFLANDIGINIZI hissettim tamam ciddi oluyorum KIZMAYIN AMA sizdee iki dakika gülsek nolcak sanki biryerimiz eksilmez yaa :D :D her neysee.. öhömm öhömm.. ciddi olalm lütfen KIKIR KIKIR gülme orada sennn hee sana diyom :D

Merhaba arkadaşlarrrrrrr! :D BUGÜN KÜ KONUMUZ : "neyi affedemezsin.. gerçekten sevdiğin insanda affedemeyeceğin şey nedir?" :) haydin buyursunlar efendiler, beyfendiler, güzeller, yiyim sizii haydii dört gözle o TATLI YORUMLARINIZI bekliyorum ;) :D

Kahvemi yudumlayarak gülmekteyim su an... haydii yaz artk.. :D
Kahvemi yudumlayarak gülmekteyim su an... haydii yaz artk.. :D
Güncellemeler
+1 yıl
Sizlerden gelen YOGUN mesajlar var; vaktim oldukca sizlere yant verecegim; harikasiniz.. ilginiz için çok çok tskler bi bi bitanesiniz siz yaaa KOCAMAN seviliyorsunuz haberiniz olsun! :) :D
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili KS üyeleriiii, canlarım benim... soruyu tam olarak anlamadınız galiba... iyi okuyun lütfen. Bakın ne yazıyo oradaa... AFFETİM DEDİĞİNİZ ŞEY NEDİR? Örnek vereyim sizlere: devamlı olarak müşterim bana her defasında ağır laflar ediyor... iğneliyor beni.. benimde bu haliyle zoruma gidiyor... ama onun içtenliğini bildiğim için affediyorum. Çünkü niyeti kötü bile olsa affedilir yanii, çok tatlı kıymet verdiğim bir müşteridir kendisi.. herneyse böyle bir örnerkle sizleri güncelliyorum💖😇🙏
Affettim dediğiniz şey nedir? ?