Kişilik & Karakter Kesinlikle affetmem dediğin şey ne? CaddeB3Y11 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İhanet..kim olursa olsun ailem veya çevremden affetmem söyleyeceğimi söyler ardıma bakmam Kesinlikle affetmem dediğin şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Dedikodu ve arkadan iftira atmak Birde yok sayılmak bunu affetmem. 3 0 Yorumla
petitbébé Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yalan sevmiyorum ikiyüzlülük sevmiyorum bunlar bitirmeye. yoneltir 1 1 Yorumla CaddeB3Y11 +1 yıl İki yüzlülüğü şimdilik takmıyorum yapan kendine yapar zaten farkındayımdır kendisinden Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben Bergen değilim, affederim. Ama sonrasında da aızıma edilir. Siz siz olun affetmeyin saygılar 0 1 Yorumla CaddeB3Y11 +1 yıl Kendi cevabını vermişsin zaten saygılar Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. İhanet, yalan 1 3 Yorumla CaddeB3Y11 +1 yıl Yalana yine bir nebzede olsa göz yumarım ama diğeri için tercih meselesi değil şahsıma Yorumla 35ksk96 +1 yıl Güven benim için her şeydir ihanet nasıl güveni kırıyorsa yalan da güveni kırıyo güvenemeyeceğim birini affedemem Yorumla CaddeB3Y11 +1 yıl Haklısın..Yalanı affetsen sonrasında paranoyak olmaya gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dedikodu ve arkadan iftira atmak
Birde yok sayılmak bunu affetmem.
Yalan sevmiyorum ikiyüzlülük sevmiyorum bunlar bitirmeye. yoneltir
İki yüzlülüğü şimdilik takmıyorum yapan kendine yapar zaten farkındayımdır kendisinden
Ben Bergen değilim, affederim. Ama sonrasında da aızıma edilir. Siz siz olun affetmeyin saygılar
Kendi cevabını vermişsin zaten saygılar
İhanet, yalan
Yalana yine bir nebzede olsa göz yumarım ama diğeri için tercih meselesi değil şahsıma
Güven benim için her şeydir ihanet nasıl güveni kırıyorsa yalan da güveni kırıyo güvenemeyeceğim birini affedemem
Haklısın..
Yalanı affetsen sonrasında paranoyak olmaya gerek yok