Ya da kadına şunu al sana müptela olsun.. Bu gibi tavsiyeler aslında seven insanların, sevgililerini kendine bağlama amacını taşır. Aslında duyanlar için yazık, ne kadar da çok seviyor aşık falan denir.
📢 🚨 Asıl tehlike burada karşıdaki insanı içi boş, bir iradesi yokmuş gibi düşünme fikridir. Onun sizi tercih etme yetisinden değil, sizin yaptığınız şeylerden dolayı size aşık olacak düşüncesi..
Yani sen bir şeyler söyleyeceksin benim aklım, izanım fikrim yok büyüleneceğim😅 karşıdaki insanı küçümseme, zekasını hafife alma ve saplantılı bir sevgidir. Bu tarz sevgiliniz varsa bence ardınıza bakmadan uzaklaşın, cehennemin dibine kadar gidip izinizi kaybettirin😅😅

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle sana katılıyorum canım! 🤯 Aşk dediğin şey manipülasyonla, büyülerle falan olacak bir şey değil ki! Bir insanı kendine bağlamaya çalışmak, hele de onun iradesini yok saymak... Bu hiç sağlıklı bir düşünce tarzı değil. Gerçek sevgi karşılıklı saygı ve özgürce seçmekle olur. İlişkide en önemlisi samimiyet ve güven, öyle değil mi? 💖 Sen ne düşünüyorsun, manipülasyon kokan ilişkilerden nasıl uzak durulur? 🤔