Sigara içen kız itici. Peki dedikodu yapan erkek itici mi?
kadının dedikodusu odadan erkeğin dedikodusu ülkeden attırır mı öyle bir söz vardı. doğrusunu bilen söylesin.
dedikoducu erkek itici olmakla birlikte insanlara zararlıdır. türkiye gibi bir ülkede ha bir kadına arabayla çarparak sakatladın, ha erkek ortamında arkasından ileri geri konuştun. ikiside aynı şey.
ve türk erkekleri kabul etmeselerde çok dedikoducular. dillerinin kemiği yok. nerde ne denir; ne hadlerine, ne değil hiç bilmiyolar.
Erkek dedigin bugun ne yaptin diye sorunca, senin detaylariyla saatlerce gününü anlattigin ama cogunu dinlemeyen, sen ne yaptin diye sorunca ise işteydim diye tek kelimeyle ozetleyen umursamaz bir varlik olmali. Dedikodu yapmayacak kadar da ilgi yoksunu olmali
dedikodu yapmakla sigara icmek farklı şeyler. dedikoduyu aslında herkes her an istemeden yapıyor tabiki. fakat severek bunu yapmak bir iticilik olarak görmuyorum yani cinsiyet arasında iticilik degildir. iticiyse erkek icinde itici kadın icinde itici olmalı. sigara icmek iste bayanlara yakıştırmadıgım tek sebebi kokusu. bir bayan mis gibi kokmalı parfüm ten kokusu birleşmesi yani gidipte leş gibi sigara kokmamalı
Tiksiniyorum resmen!
Koca koca adamlar, karı gibi birbirini çekiştiriyor..
Gelip bir de "Haksız mıyım?" diye onay bekliyorlar..
Haksızsın arkadaşım!
Sen onun ardından atıp tuttukça haksızsın!
Sorununu niye gidip yüzyüze çözmüyorsun da gidip arkasından kuyu kazıyorsun?
Bir de yüzüne söylesene..
#Vesselam
@öyküteşçi Şu karı lafına neden bu kadar takılıyorsunuz?
Eşiniz "karıcım" deyimce hakaret mi etmiş oluyor?
Ya da "karı-koca" olunca küfür mü edilmiş sayıyorsunuz? Bırakın bu saçma düşünceyi.. Ordaki "karı" lafı erkeğe benzetildiğinde hakaret sayılır.. Yoksa karıları küçük düşürdüğünden değil..
Kadınlara da erkek benzetmesi yapmakta küçük düşürür..
Kadına hanımlık yakışır, erkeklik yakışmaz..
Erkeğede adamlık yakışır, karılık yakışmaz..
@öyküteşçi bu aslan ile kedi benzetmesiyle aynı durum..
Kediler normalde çok tatlı, sevimli hatta mübarek hayvandır.. Fakat aslanla kıyaslandığında zayıf, korkak, güçsüz kalır..
Erkeklere de karı benzetmesi bu yüzdendir..
Kadınlar, naif, kırılgan insanlardır..
Erkekten ise sertlik ve güçlülük beklenir..
Erkek naiflik, kırılganlık gösteriyorsa kadın gibi erkek denilir ya da karı gibi..
Burda kadınları yahut karıları aşağılama yoktur.. Kıyas vardır..
@öyküteşçi Fıtratları o..
Sen aslanın ağlayan yönünü tartıştın mı?
ya da kedilerin düşmanlarını alt ettiği tarafını.. Hayır.. Çünkü saçma olur..
Erkekte duygusaldır fakat, kadın kadar değil..
Kadın da güçlüdür fakat erkek kadar değil..
Sebebi bu..
Cevap
169Cevap
dedikodu yaptığımız sanıldığında ben :D
emoji.com.tr/.../sasirmis-emoji-1.png
Sigara icen kizlar hicte itici degil bir kere. Itici degilim 😂 ayrica dedikodu yapan erkeklerde iyi oluyor. Babamla arkadaslari bir araya geldi mi oturur dinlerim onlari. Bazen mahalle karilari gibiler ve dinlemek cok zevkli 😄
kalıbımı koyarım dedi kodu iticilik tir diyen kızların alayı dedikodu yapıyordur beni bunu kimse inandıramaz kızlar bir araya gelince ortam cadı kazanı gibi kaynıyor
😂😂😂 boşver çokta birşey kaybetmiyosun
zaten nasıl bir yaratıklar ben hala çözemedim hiç birşeyi çekemiyorlar karşısındaki ondan güzel çekici sexy zengin bakımlı v. s v. s lan sende çalış kazan sende zengin ol essek gibi gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez sonra o benden zengin derler
sanki dünyaya hep fitnelik fesatlik gıybet için gelmişler ay o bunu giymiş yok o çocuk o kıza nasıl bakmış falan filan sanki kendi çok güzel kıçımın kenarı 😂😂😂 götüme kaş bıyık çizsem ondan güzel olur bebek gibi kıza o çocuk o kıza nasıl bakmış diyo a q mali
Valla ne dolmusum bee döktürdum hee ama öyle yalan mı 🙂
şimdi resmine baktım biraz İrem derici yi andırıyosun sen
evet normalde at suratlinin teki ama bir kaç resimde acayip tatlı çıkmıştı sende o tatlı çıktığı resimlerden birine benziyosun
yok yok cidden güzel kızsın o at suratli senin tırnağın olamaz 😎
Erkek dediğin ağır başli olur sevdigi kizdan annesinden baska kimseye gozu kaymaz ve sadece dedikodu yapacaksa doğacak bebegini anlatir millte onu bunu anlatmax
dedikodu yapmayan erkek nesli tükenmek üzere olan canlılar kadar az %99 erkeklerde dedikodu yapıyor hatta kadınlardan daha çok
Öyle bir algı var ki erkek dedikodu yapsa da adı cikmaz. Fikir paylasıyor denir ama kız soru sorsa dedikodu yapıyor denir
Her alanda ister istemez olan bir durumdur maalesef :D
+ Biliyormusun şevval selim sana yazıyor? (Oysa ki şevval bunu bilmiyor?)
İnsanın ''SANANE!'' be diyesi geliyor... Ama kıramıyorsun işte :D
sigara içen neden itici olsun yahu
hali tavrı itibarı ile sigarayla duruş alakası iticidir en fazla.
dedikodu yapan her erkek iticidir evet. babam da olsa sevmem mk
Dedikodu yapan erkek de itici, kadın da. kadin erkek ayrımı olmamalı, bir şeyin yapılmaması gerekliyse, tüm insanlar yapmamali. İnsan olarak, evet dedikodu yapan kişilerden uzak dururum. Kul hakkıdır.
Bunca zaman dedikoducu itici kadınların varlıgı yetti, artık erkekler de rahat rahat dedikodu yapabilyor ve niyeyse bu kadınların çok canını sıkmakta. Ney lan derdiniz? İstedigimizi yaparız.
Bence değil ya da kişiden kişiye değişir mizah anlayışına bağlı ve daha eğlenceli olur aslında 😂
Elbette. İyi bir şey değil, arkasından konuşulmamalı kimsenin. Erkeği kadını yok yani, kötü şey kötüdür...
Sigara içen erkek de iticidir.
dedikoduyu eşim veya sevgilim sadece bana yapıyorsa bence çok tatlı ama laf yetiştiren cinsten dedikodu yapan erkekleri aklım almıyor
bence değil onunla herşey olabilirsin ve öyle biri varsa hayatınızda kıymet bilin arkadaşa gerek duymazsınız
dedikoduyu kizlardada sevmem zaten bu yuzden niye erkeklerde seviyim ki ama sevdikten sonra dedikodu yapsada sevdigin kisiden vazgecemezsin
Bu sigarayı erkeklere, dedikoduyu kadınlara yakıştırmandan mı kaynaklanıyor? Bence dedikodu her "insanda" itici, sigara da öyle..
Soru da yanlışlık var !
Zaten erkek olan kişinin dedikodu yapmaması gerek yapıyorsa erkek değilsir nokta
hayır sigara içen bayan itici degil çok seksi 👍😂 evet erkek erkek gibi olmalıdır başkaların arkasından kouşmak biz erkeklere yakışmaz
Kız erkek ne fark eder sigara içen insan itici ise kız da iticidir erkekte keza dedikodu için de aynısı geçerli.
dedikodu kadında bile itici dururken erkeğin dedikodu yapması karı gibi duble itici dedikodu yapan erkekte vardır hafiften bir ibnelik
Evet iticidir ama en çok ta cok konuşan erkek iticidir şahsen ben hem bayanin hem de bir erkeğe cok konuşmayi yakiştiramiyorum 😊
Dedikodu yapan erkekte kadın da iticidir. Pozitif ayrımcılığa gerek yok.
Evet çok itici. Bir kere şait oldum. Kadınlardan daha beter dedikodu yapıyorlar.
karar veremedim toplumun yerleştirdiği figürde erkek dedikodu yapmaz ancak günümüzde dedikodu yapan erkekler daha çok dinleniyorlar :))
Hic sevmem. ne o oyle kari gibi. Kestirip madam olsunlar daha iyi
Kadınlar konuşur evden eve gider erkekler konuşur köyden köye gider derler düşün yani bir ne iticiler
Erkeğin ağzı yamuk olanıda hiç çekilmiyor... "Sana ne lan!" diye bağırıp, ortamından uzaklaşıyorum.
bn kullamam sigara tabi kiz kullaniyorsa benimle obusmeyi unutsun ve erkeginbdedikotu yapanindan korkarim benden uzak olsun
hemde nasıl clash of clans da hava iticilerinin balonu ittiği kadar itici :D
Dedikodu zaten erkekler iyi yapar özellikle kahveler dedikodu için var sanki 😂
Dedikodu yapan her insan iticidir. Erkek veya kadın fark etmiyor.
Dedikodu yapan herkes cinsiyet farketmeksizin iticidir
Dedikodu yapan kadinda erkekte iticidir cinsiyeti yok bunun
Herşey dozunda güzeldir ama erkek dedikodusu diye bir gerçekte maalesef var.
dedikodu yapan hem erkek hem kadın itici benim için
en nefret ettigim erkek tipidir dedikodu yapan erkek ben bile yapmiyorum bide erkek iyyyk
Sigara içen kadın bana itici gelmiyor. Dedikodu konusunda ise abartı olmamak kaydıyla herkes yapabilir
Hemde ne iticidir erkek adam dedi kodu yapar mı yahu
sigara içen kız iticiyse bana göre sigara içen erkekte iticidir dedikodu yapan da aynı şekilde
Dedikodu yapan erkek mı var bir tane etrafta ne kadar becerilmis kız varsa haberini alıyorum... Nhahahah bu bana yeter.
dedikodu yapan erkekmi? dedikodu yapan erkek olamaz
bu insana olan yakınlığıma bağlı :D dedikoduyu beraber yapıyorsak eğlencelidir.
Dedikodu her insanda iticidir bence kızı erkeği yok bu işin.
Sigara içen kız neden itici olsun ki? Evet ama dedikodu yapan erkek iticidir.
tabiki itici kari gibi ne o
dedikodu kadinlara ozgu biseydir erkekler icin degil
gördüğünüzde hemen oradan uzaklaşmanız gereken kişidir.
Çok yakın bir arkadaşım var allahım dedikoduda Nirvana'ya çıkıp dibini ekmekle sıyırırız
kızlar hakkında konuşmak değil bizim dedikodular genel de futbol o da dedikodu sayılmaz :)
Bence böyle bir konu açman çok gereksiz. Sende biliyorsun gelecek cevapları.
dedikodu yapan erkek avrat ruhludur aga ondan bir cacık olmaz
sigara içen kız itici değildir. yani ikisi de itici değil ama hoş sayılmaz.
Dedikodu başlı başına itici ve kötü. Cinsiyeti olmaz
yapan çoktur belki ama mahalle dedikodusuna taşan erkekten her şey beklenir
Sigara içmek erkeklere özgü bişey değil dedikodu yapmak kadınlara özgü değil. İnsanları belirli kalıplara sokmaktan vazgecin. dedidoku yapmak cinsiyeti ne olursa olursa olsun kim yaparsa yapsın itici olur sigara içmek aynı sekilde.
Erkek değildir o ya mahallenin köşesinde oturup çekirdek çıtlatan fadime teyzedir
Erkeğin dedikodu yapanı ve o. rospu ağızlı olanı iticinin de ötesinde uzak durulasıdır!
Fazlasıyla. Kız bile iticiyken...
-Gecen bol olsun.-
Zaten dedikodu yapmayi sewmiorm ama erkegin dedikoducusuda hic ceklmez ya
evet yanlarinda kendimi tuhaf hissediyorm ben gider gitmez arkamdan konusacaklarini bildiğim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar