Komşuyuz son 1 aydır sürekli karşılaşmaya başladık ve anlamlı anlamlı bakıyor durum garibime gitti. Hiç konusmuslugumuz yok ama yanıma gelip kediden köpekten konu acıyor (Hayvanları besliyorum)
. Evin önünde bekliyor ama kesinlikle pesimden gelip rahatsız edici konuşmalar yapmıyor. Sapık olmasından korkuyorum sürekli görmek için fırsat kolluyor bariz belli yani sizce sapık olduğundan mi yapıyor hoslantisindan mi?
. Evin önünde bekliyor ama kesinlikle pesimden gelip rahatsız edici konuşmalar yapmıyor. Sapık olmasından korkuyorum sürekli görmek için fırsat kolluyor bariz belli yani sizce sapık olduğundan mi yapıyor hoslantisindan mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Adam hoşlanmış sapık olan adam kendini belli eder seni sevdiğin yerden yakalamaya çalışıyor işte hayvanlardan bahsediyor
Aynen öyle başka yerlerime baktığını görmedim direk gözünün içine bakıyor ve hayvanları sevdiğini falan söylüyor bana da öyle geldi
Bence konuşmaya çalışın ve gerçekten belki sapık mı diye düşünmekte haklı olabilirsiniz ama şans verin konuşmasına sizinle ummadığınız yerden çok iyi şeyler çıkar
Yok işte sevgilim var ama sapık diye korktum sevgilime söyleyip kavga gürültü de çıkarmak istemedim
Sevgilin varsa o zaman birşey diyemem
Nie hemen sapik lakabi takiyorsunuz belkide vakit gecirmek istiyordur. Biraz tanimaya calis ama yine de dikkat et
Insan korkuyor
Şaka mı bu. Adam sana bakıyor diye sapık olur mu? Nasıl bir kafa hoşlanmış seni istiyor hepsi bu
Nasıl bi ülkede yaşadığımızın farkındasındır bence insan korkuyor yani
Selam vermeye korkar hale geldik
Gerçekten cevap verdim ama geri pişman oldum yüz bulup rahatsız edecek diye
Davranışlarına ve sözlerine göre mesafeyi ayarla
Bilemeyiz içinde olan niyeti yine de mesafeli dur
Hemen sapık yaptın çocuğu beğenmiştir seni konuşmak sohpet edip tanışmak için fırsat kolluyor
Bu işin içinde bir kahpelik olabilir kanks
Hiç belli olmaz 😊
klasik türkiye konuları
Her ikiside olabilir