Bir erkek bu yazıdan tetiklenir mi?

arkadaşımın ilişkisini görünce bizi özlediğimi fark ettim ama gerçek bizi, ikimiz de hala genciz hatalar yapabiliyoruz kaygılanıyoruz psikolojik olarak zor dönemlerden geçiriyoruz bazen sıçıp sıvıyoruz ama aramızda gerçek bir bağ var bu bağı biz bile koparamıyoruz görünmez iplikle bağlanmış sanki seviyoruz kızıyoruz korkuyoruz engellere yeniliyoruz ama kaybedince daha çok anlıyoruz bizi sen ruhum derken çok anlamamıştım belki o zaman ama ruh meselesi bu belli ki güven bağ aşk tutku bir arada bulunabilen ender bir şeyken bunun farkına varamıyoruz bazen ikimizin de kendi hayatı var farklı hayatları farklı iyileşmek istediğimiz farklı konular farkli tecrübeler şimdi düşününce derinlemesine marstan dünyaya uzaklığımız olsa da çok yakınız aslında sevgi emek ister çaba ister kaçmak kolaydır elbette ama kaçtığın o eve tekrar döndüğünde kapıda farklı ayakkabılar da olabilir evi harabe ölü de bulabilirsin veya artık o evin anahtarı sende olmayabilir kilidi açamazsın ne kadar zorlasan da sahip olduğumuz şeyleri gözden geçirdiğimde kusurlar hatalar ayrılıklar hepsi aşka dair şeyler bize gereken tek şey zaman ama o zamanda benim olana hiç kimse dokunamaz en basit heyecanları bile birbirimizle paylaşmak istiyoruz artık doğruları konuşmaz kaçarsak ve engelleri yinelersek duvarlar koymak mecburiyetinde olacağım sana açık konuşuyorum ve netim beni degil bizi istiyorsan çabala daha geç olmadan uzak olalım yakın olalım fark etmez ya anı olarak kalalım ya yeni anılarla büyüyelim
Bir erkek bu yazıdan tetiklenir mi?