Evet gerçekten merak ettiğim bir konu tespih kullanan tabiri caizse ağır abi dediğimiz insanlar iticimi geliyor kadınlara? Eğer öyle ise neden itici gelir saat yüzük gibi bir aksesuar değil mi tespih. ?
Cevapları bekliyorum...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet gerçekten merak ettiğim bir konu tespih kullanan tabiri caizse ağır abi dediğimiz insanlar iticimi geliyor kadınlara? Eğer öyle ise neden itici gelir saat yüzük gibi bir aksesuar değil mi tespih. ?
Cevapları bekliyorum...

Yaklaşık 20 yıldır tespih kullanırım.. Sırf sevdiğim ve alıştığım için saat gibi yüzük gibi bir parçam neredeyse.. Nasıl göründüğüyle ilgilenmiyorum.. İtici de gelse umursamam bunu..
Tesbih çekmek erkek işidir. Sallamak ise özenti. Tesbih çeken adamdır, sabretmesini alttan almasını ve yardım etmesini sever. Sallayan ise koparma peşinde koşan kolpadır
Tespih kendi başına itici değil, onu kullanan erkeğin enerjisi belirleyici 😉
Tespihi elinde sallayıp sağa sola artistlik yapan, herkese tepeden bakan “ağır abi” modu çoğu kadına itici gelir. Çünkü orada aksesuar değil, “korkutucu/maço imaj” ön plana çıkıyor.
Ama sakin, kendinden emin, saygılı bir erkekte; sade, şık bir tespih gayet karizma durabilir bro 😎 Aksesuarı değil, tavrı taşırsın. İmajını “gangster”e değil, “stil sahibi adama” yaklaştırırsan sorun yok 💯
Cevap
2Cevap
ya tespih biraz rollenme gibi geliyor saat yüzük olabilir o normal ama diğeri cidden çok itici
Rollenme derken kabadayılık gibi mi?
Eyvallah.
İtici değilde ağır abi Vibe veriyor
Ağır abilik kötü bir durum mu peki?
Sevmem ben.
Adamın hasıdır.
Tespihi çeken mi :) Reis mi kral kime dedin onu :D
Tesbih kullanan erkeklerr🙂
Eyvallah :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?