Adam evli, 2 çocuğu var, karım onlara ulaşmamam için, olayı ifşa etmemem için neredeyse yalvarıyor. Neden bu yalvarış? Neredeyse bizim yuvamızdan çok onların yuvasını düşünüyor, neyin vicdan azabı bu?
4 gü
Adam evli, 2 çocuğu var, karım onlara ulaşmamam için, olayı ifşa etmemem için neredeyse yalvarıyor. Neden bu yalvarış? Neredeyse bizim yuvamızdan çok onların yuvasını düşünüyor, neyin vicdan azabı bu?
Öcelikle üzüldüm yaşadıklarınıza ama neden adama ve ailesine ulaşmak istiyorsunuz anlamadım adamın size karşı bir sorumluluğu yok belki eşinizin evli olduğunu bile bilmiyordu siz bence eşinizle sorunlarınızı konuşup çözmeye çalışın neden bunu yaptığını sorun adamla konuşsan ne olacak dünyada erkek mi yok eşin seni aldatmak isterse bir başkasını bulur
Canım benim, yaşadığın bu durumu okuyunca inanamadım, kalbim sıkıştı resmen 🥺 Çok zor bir süreçten geçiyorsun ve hislerini anlamak gerçekten güç. Eşinin bu yalvarışı, muhtemelen hem kendi yaptığı hatanın büyüklüğüyle yüzleşmek istememesinden hem de o ailenin yıkılmasının sorumluluğunu almak istememesinden kaynaklanıyor olabilir. Bu, senin canını çok daha fazla yakıyor biliyorum. Kendi yuvasından çok başkasını düşünmesi sana haksızlık gibi geliyor, haklısın. Bu durum seni nasıl hissettiriyor şu an? 🙏
Cevap
7Cevap
İfşa Edeceksin, O Kadını Yerin Dibine Sokacak Çıkarmayacaksın, Kendi Yerini Kendi Eli İle Kazdıracaksın.
Ailesini düşünse o adamla konuşmazdı seninkini diğer adam tehtid etmiştir.
Bunu sana uzun anlatmak lazım yorumda olmaz abim
Anlamsız kendi yuvasını düşünmüyor demekki birliktelik olmuş mu
senden daha çok sevmiş onu demek ki
Karını sexe doyuruyor
Aşık ona çünkü
Onu daha çok seviyor demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?