Tip para yok çünkü kızlar sadece tip, para istiyor bizden
4 gü
Tip para yok çünkü kızlar sadece tip, para istiyor bizden
Erkekler için hayat çok zor hiçbir kadının erkek olmak için ameliyatlara girdiğini görmedim varsa da oranı düşüktür ama erkekler kadın olmak kadın hissetmek için çok çabalıyor çünkü neden
Erkek yakışıklı değilse çekici gelmez
Uzun boylu değilse kız yanında dişil hissetmez
Ağzı laf yapmıyorsa kimse tarafından ilgi çekmez
Parası yoksa o kadına sağlayıcı olamaz evlenince ev de yönetemez hediyeler alamaz şımartamaz
Bakirlik kısmına girmiyorum Müslüman biri zina olduğunu bilir Müslüman olmayan içinde eskortlar var ama kimin midesi o ortamları kaldırır bilemem
Kızlar bakir erkek sevmez zaten
Görmedim seveni
igrenc bi zihniyet
genelde tecrübeliler tercih ediliyor ilişkisi olmamış erkeği incel olarak gördükleri için istemiyorlar ben bakirim mesela hiç cinsellik yaşamadım istesem esc giderdim ama istemedim benim yerime birçok kadınla beraber olmuş birisi daha cazip gelir kadınlara
@şekersizbal53 kadınlar bakır erkek sevmiyor bundan eminim
😂 kimse sizden tip para falan istemiyor kadınlar tarafından tercih edilmeyen erkeklerin hepsinde iletişim problemleri var çevresinde çok kadın olan tüm erkeklerin ortak özelliği iyi muhabbet döndürebiliyor olması, kızlar bundan etkilenir ortamda muhabbeti sarmayan erkek her türlü yalnız kalır
Kızlar enayi mi kanka tipi parası olmayan adamı sırf iletişimi iyi diye sevecek?
öyle, çık biraz sosyalleş
Cevap
1Cevap
Ya tamam da tipe baksak suç paraya baksak suç fiziğe baksak suç neye bakalım o zaman
Bunlara baktığınız için millet kadın düşmanı oldu zaten daha ne
Genelleme yapma sadece 0rspular öyle ben tip para önemsemem pek mesela
Ne alaka be her kız önemser
Kesinlikle tip ve para değil bro önce ağzın laf yapacak sonra tip en son para
En son mu dalga mı geçiyon
Paranın en sonda olması mümkün değil
karakteri iyi olanı sevyoruz herkes tip, paraya bakmıyor
Hadi ordan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?