Ve haala evlenme yolunda birseylerin olmaması. 93 doğumluyum. Öyle cahil ya da kibirli biri degilim itici bir gorunumum hiç yok. Kısmet olup da yuva kuramadım. Bu durum beni artık derinden etkilemeye başladı. Her sabah uyandığımda ilk aklıma gelen yalniz olduğum😔İçimde bir burukluk orada duruyor sürekli
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zengin degilse boş ver evlenme. Cektiginin bi karsılıgı olsun
Bunu bende dusunuyorum biliyormusun
Nasibe inan , Hiç ummadığın anda hiç ummadığın şekilde gelir belki de bilemezsin...
İnsallah
Benimde 1 ay sonra 8 yıldır sevgili olduğum adamla düğünüm var ama mutsuzum şu an bazen geç olur ama güzel olur boş ver takma
Ne guzel instagrami komple kapattim herkes bulmus gonlunun esini. Kiskanmiyor hic mutlu olsunlar ama beni uzuyor bu durum. Sizin mutsuz olma sebebi nedir
8 yıldır benim emeğimle yürüyen ilişki mutluykrn yanımda değil üzgunken değil sürekli işi var sürekli bahane hayatımın hatasını yapıyormusum meğer bunu anladım ama düğün günü geldi
Anladim evlenince ilgilenir insallah. İs adami gibi bisey mi
Sayılır
Hayirlisi olsun sana jarsi davranisi iyi ise gerisiolur gider bencce
İlgi yok ki iyi olsa nolur herşeyi tek başına atlatan tek başına göz yaşını silip ayağa kalkan kiz varya o benim
Ben de 93 lüyüm hiç sevgilim bile olmadı
Erkek buluyor ds kuzlarda biraz daha sıkıntili bu isler
Yoo aslında kız için daha kolay ben de çok asosyülim benim hoşlandığım beğendiğim biri olunca tanışma teklifi edemeyorum belki sapık der diye
Ne iş yapıyorsun acaba
Simdilik evdeyim isten cikardilar hastanede saflik personeliydim. Zaten okumayan arkadaslarim benden rahat eskeri okumus zengin akilli kisiler
İnşallah mutlu olursun hayatta daha güzel mutluluklar var evlilik tek şey değil
İste zamani gelip olmayinca bi tuaf hissediyor insan kendini ama
Zamanın geldiğini nerden anlıyorsun ki
Varsa kısmetin olur dert ettiğin şeye bak..
Cikmiyor iste hic zaten onemli olan hoslandigin sevebilecegin kisi bulmak
Oda olur bir gün inşallah olmuyunca olmuyor bazen gerçekten..
Evlen sende
Kısmet cikmiyor ki evlenmeyi denedim 2 ay nisanli kaldim oda baska kiz varmis hemen arkamdan oba dugun yaptilar. Ama biri cikmiyor bana uygun anlasabilecegim
Olur umarim bende yeni evlendim cok bisiy kaybetmis hissetmedim takilma bu kadar
Herkes buluyor birini sanki eski cagda kalmis bi tarihi eser gibi hissediyorum artik kendimi. Cok guzel degerli ama alicisi hic olmayan 😅
Bende instagramdan buldum😅 bi pubg den bulanda var bulursun ya😅
Ciddi mi iste nasip oldu mu cikiyor bir yerlerden tabi ibstada cok istek atiyorlar bisanmis koca koca adam hepsi ama
tanımak lazım çok değerli arkadaşım seni
Calistigin ortam da filan?
Tam buldum diyorum isten cikaroyorlar
Mesela 25 Mart da iste cikardilar mobingle ozel bir hastane de calisiyordum orada biri vardi vardiyelerimiz cok terse
Hmm gec mi kaliyosin ki soylemeye
İsten cikartilmadim bir hafta once istek atmis faceme bi baktim tam kabul edecem tekrar bi baktim hemen geri cekmis bir hafta sonra da isten ciktim cocuk sadece bana bakiyir guluyordu. Sevgililik bile yoktu ama hala aklim onda acaba benden cekindi mi tam konuşayım konusayim derken.. İsmini aratiyorum facede yok cikmiyor 😮
Cok da efendi hosuma gitmisti hareketleri baya bakiyordu gozlemliyordu ama niye teklif edi ya da neden cekindi bilmiyorum ki
Emin olamamis belliki boş ver onu
Ama hayran hayran bakiyordu bende tam bir adim atayim farketsin dedim hep oyle yarim kaliyor islerim iste
Isten cikman bir sebep degil ki olmamasi icin. Isteyen yine yapar konsuur
Bide niye istek atip geri cekiyor bi konusabilirdik yani hemen cekti ya da niye istek atti o zaman
Atti eminn olamadi ya da ciddi dusunurse filan dedi cekti. Korkakti ya da sanirim evet korkak olabilir. Ozelden yazsana gizliden cikiyim
İsten isten cikmadam bir hafta once istek atti o kisi sonra bi bolumde karsilastik direk yuzume bakti niyeyse. Acaba ben istegi gec mi gordum ki diye dusunuyorum acikcasi
Ne instasini bulabildim nede facesini cok tuaf
Kacmis belliki
Ozelden yazsana gizkiden cikiyim
Tamam cikin siz
Ok
Benide üzüyor
Olmasın yaz