Eski sevgiliye yüzüğü geri vermek aklı hala bende mi demek, yoksa onu iyice havalandırmak mı olur?

3 yıla yakın bir ilişkim vardı. Dini nikah var. İşsiz birisi. Son günlerde bunu aşırı taktı. Ben de sen ben yok biz varız deyip kendi ihtiyacımı alırım dedim. Ama incitmeden. Beni yetersiz görüyorsun dedi. Ben de bak her şey para değil sen de Instagram'da foto paylaş, ne bileyim bize şarkı bul ikimizin şarkısı olsun dedim. Ertesi gün yok arkadaşı, yok annesi yok şu bu derken bana gelmedi. Ben de ya eskiden ne güzel sadece benimleydin bak şimdi annen de buraya taşındı, şansıma bana kalmadın dedim üzüldüm. Ohoo kıyamet koptu. Bayağı birbirimize girdik mesajla. Gel dini nikahı veya ara düşsün dedi. Ben de gerek yok niyet önemli, oradan kendin hallet dedim. O bana ağzını bozdu. Ben de ona küfür ettim 😒 her yerden engel koydum. 10 gün oldu. Ses seda yok. Olmasın. Sadece bende yüzüğü var, benim de bir ara elim sıkışmıştı bozdurdum. Ha haberi var. Şimdi gidip yaptırdım. Ortak arkadaş var, gidip ona vermesi için versem mi? Sizce hala aklı bende mi diye havalanmış mı olur yoksa ne bileyim ne düşünür?

Eski sevgiliye yüzüğü geri vermek aklı hala bende mi demek, yoksa onu iyice havalandırmak mı olur?