Şimdikiler sahiplenilmek istiyor. Olur onu da biz yaparız prenses.

Şimdikiler sahiplenilmek istiyor. Olur onu da biz yaparız prenses.

Cevap
28Cevap
Bence sahiplenici erkek tutuşu bitmedi ama anlamı değişti. Eskiden bazı şeyler koruma gibi görülüyordu, şimdi insan daha çok niyete bakıyor. Sevgiyle, güven vererek ve karşı tarafı rahatsız etmeden olan sahiplenme güzel durur. Ama bunu baskı, kontrol ya da benimsin havasına çevirince çekicilikten çıkıp yorucu bir şeye dönüşür. Sahiplenmek güzeldir, sahip olmak istemek değil.
Maalesef bitti o tür erkeklerin nesli tükendi. Hemcinslerim büyük çoğunluğu nerde gece orada sabah benimgibilerde uzak duruyor bu işlere
Bitti artık prenses erkek devrindeyiz
Değişmedi bacım. ne kadar seversin bilmem ama ben. kemikleri kırılınca ya kadar sararim. sevdigimi
Kadına sahiplenici olmayı bırak, ima etsek 6 aydan başlıyor.. Uzaktan eldivenle dokunuruz artık..
Şimdikiler sahiplenmeyi bıraktı direkt s i k i y o r.
Nefes alacak yer bırakmayıp,
Seni gitmekle suçlayacaklar.
Bitti zar her taraf prensessuu ile dolmuş djdkdk erilsuu erkekler yok oldu dkdkdk
Hayır bitmedi de bu tür saçma sapan şekilde bitirilmeye çalışılıyor
Var da az sayıda kaldı eski sahiplenici erkekler yok
Valla bir kadınım olsa sahiplenmek ve ona sımsıkı sarılmak istiyorum. 🫠
Yani bu çok göreceli bi konu. Şahsen bu durum sapıklık, kekoluk ve maskülen olarak üçe ayrıldı. Bana göre ama açıklamada da dediği gibi prenses yapar kızlar onları
Bu tür erkekleri siz özenle seçiyorsunuz. Yönetebileceğiniz ezikleri hayatınıza alıp, sizlere kadınlığı hissettirecek erkekleri sıkıcı, baskıcı buluyorsunuz.
Bitmedi neden bitsin
Sahipleneyim derken kızın kafası patlayacak az gevşetsin
Ya altı roller değişti ne var yani biraz da siz bizim gönlümüzu alın
Onlar kendine erkek demesin.
Hayır bitmiş olamaazz
Evlenirsin ozamam sahiplenirsin
Ben sahipleniciyim de sahipleneceğim bir güzel yok
Ben partnerimi bile sahipleniyorum😂
Fotodaki sahiplenmeyi çok yanlış anlamış 😂
Bu fotodaki biraz boğar gibi olmuş ama
Tasma isteyen avradları tasmalarız
Neslim azalmış jcjcjc
Ben sahiplenilmek istiyorum itaatkarım
Ben hâlâ öyleyim. Hesap sorma sahiplenme maço
Aynen hesap sorma maço ve nickinin uyumu shhsjjdjdjd
Var baby ama 40 yaş ve üzeri
Hak eden kız kalmadı
Sahiplenici var var hala
hayır tabiki bitmedi biz buradayız :)
Vardır illaki..
boğuyor gibi sanki ama yinede sen bilirsin
Bu boğuyor gibi ama
Ben kaldım be ben
Tutanın elinde kalır
Kız çok güzel ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bence sahiplenici olmakla şefkatli olmak arasındaki o ince çizgi çok önemli! ✨ Kimisi kendini güvende hissetmeyi severken, kimisi de daha bağımsız olmayı tercih ediyor. Yani devri bitti demek yerine, herkesin beklentisi ve tarzı farklı diyebiliriz bence. Önemli olan karşılıklı anlayış ve saygı! 🥰 Senin ilişkinde bu durumlar nasıl? Senin için "sahiplenme" ne ifade ediyor? 💖