Şimdikiler sahiplenilmek istiyor. Olur onu da biz yaparız prenses.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdikiler sahiplenilmek istiyor. Olur onu da biz yaparız prenses.

Bence sahiplenici erkek tutuşu bitmedi ama anlamı değişti. Eskiden bazı şeyler koruma gibi görülüyordu, şimdi insan daha çok niyete bakıyor. Sevgiyle, güven vererek ve karşı tarafı rahatsız etmeden olan sahiplenme güzel durur. Ama bunu baskı, kontrol ya da benimsin havasına çevirince çekicilikten çıkıp yorucu bir şeye dönüşür. Sahiplenmek güzeldir, sahip olmak istemek değil.
Devir mevir bitmedi, sadece ortalık biraz fazla modernlik adı altında çizgisini kaybedenlere kaldı. Şahsen sosyal medyada karısını, sevgilisini adeta bir sergi malzemesi gibi paylaşıp altına vıcık vıcık methiyeler düzen, beğeni toplamak için her türlü mahremiyeti sıfırlayan tiplere ben de acayip uyuz oluyorum. Bunun adı genişlikten başka bir şey değil. Kimse kusura bakmasın, medeniyet dediğin şey değer verdiğin insanı ortaya saçmak, el âlemin göz zevkine sunmak değildir. Sosyal medyadaki o yapay, geniş ve şovmen tayfa varsın kendi kendine oynamaya devam etsin.
Canım benim, bence sahiplenici olmakla şefkatli olmak arasındaki o ince çizgi çok önemli! ✨ Kimisi kendini güvende hissetmeyi severken, kimisi de daha bağımsız olmayı tercih ediyor. Yani devri bitti demek yerine, herkesin beklentisi ve tarzı farklı diyebiliriz bence. Önemli olan karşılıklı anlayış ve saygı! 🥰 Senin ilişkinde bu durumlar nasıl? Senin için "sahiplenme" ne ifade ediyor? 💖
Cevap
47Cevap
Maalesef bitti o tür erkeklerin nesli tükendi. Hemcinslerim büyük çoğunluğu nerde gece orada sabah benimgibilerde uzak duruyor bu işlere
Bitti artık prenses erkek devrindeyiz
Bitmedi sadece şekil değiştirdi, günümüzde birçok kişi baskıcı sahiplenilmekten değil de ilgi görmek, değer verilmek ve güvende hissetmekten hoşlanıyor nedense ve sahiplenmekten çok, karşılıklı sahip çıkmak öne çıkıyor. 😊
Sahiplendiğimiz zaman biz özgürüz siz bizi kontrol edemezsiniz kıskanamazsınız istediğimizi giyeriz istediğimize veririz diye bağırıyorsunuz ama 😂🤷🏻♂️
Kadına sahiplenici olmayı bırak, ima etsek 6 aydan başlıyor.. Uzaktan eldivenle dokunuruz artık..
Nasıl dokunacağınızı bilin o zaman
Aha böyle
🤓
Bu tür erkekleri siz özenle seçiyorsunuz. Yönetebileceğiniz ezikleri hayatınıza alıp, sizlere kadınlığı hissettirecek erkekleri sıkıcı, baskıcı buluyorsunuz.
Bu bildiğin hükmedici senin kişiliğin yok sesin yok tutuşu
sahiplenici erkek tutuşu böyle bir şey değil
Muhtemelen karşılıklı olarak değişiyor. Kadın daha güçlü görünmeye çalıştıkça erkek daha geri çekiliyor. Ya da öyle bir şey.
Hatanın affı olur, sevmemenin affı olur, ama ihanetin affı olmaz 1 kere ihanet eden 1000 kere ihanet eder
Cok az kaldi artik disil enerji zerkederek erkekler eril enerjileri baskilandi. Sonuc prenses erkekler hayirli olsun erkek cok ama adam azaldi
Şimdiki prenses erkeklerin elinden tutunda caddeye fırlamasınlar o yüzden boşuna demiyoruz olgun tutuşu olgun duruşu diye
Değişmedi bacım. ne kadar seversin bilmem ama ben. kemikleri kırılınca ya kadar sararim. sevdigimi
Sahiplenilmek bana gelmez. Ben sahiplenirim gerisine karismam. Erkek kol kanat gerer
Şimdikiler sahiplenmeyi bıraktı direkt s i k i y o r.
Bitmedi aslında küçük yerlerde erkek cinsi halen değişmedi 😄
Kızların bir sürü flörtü var. Böyle bir ortamda erkeklerin de bozulması normal
Modern olucaz diye erkeklerde erilliklerini kaybettiler.
Çoğu prenses en adam gibi görüneni bile... Hayat ilizyon
Ben vazgeçmem sagiplenmekten çünkü prenses değilim ama boğmam da kimseyi
Nefes alacak yer bırakmayıp,
Seni gitmekle suçlayacaklar.
Bitti zar her taraf prensessuu ile dolmuş djdkdk erilsuu erkekler yok oldu dkdkdk
Hayır bitmedi de bu tür saçma sapan şekilde bitirilmeye çalışılıyor
Ya altı roller değişti ne var yani biraz da siz bizim gönlümüzu alın
Var da az sayıda kaldı eski sahiplenici erkekler yok
Valla bir kadınım olsa sahiplenmek ve ona sımsıkı sarılmak istiyorum. 🫠
Bence bitmedi. Çoğu insan hâlâ sevdiği kişinin biraz sahiplenici olmasını hoş buluyor çünkü değer verildiğini hissettiriyor. Sadece artık sahiplenicilik ile kısıtlayıcılık karıştırılmıyor. Dozunda olanı çekici, fazlası ise yorucu bulunuyor. 😊
Erkek algınız nedir? Ne olmasını istiyorsunuz anlatır mısınız?
Tabi ki bitti. Şimdikiler prenses oldular. Biz onları kucağımızda taşıyalım istiyorlar 😅😅
Sahiplenilecek bir yönleri yok. Bunu görüyorlar. Sahiplenmiyorlar.
Yani bu çok göreceli bi konu. Şahsen bu durum sapıklık, kekoluk ve maskülen olarak üçe ayrıldı. Bana göre ama açıklamada da dediği gibi prenses yapar kızlar onları
Bitmedi neden bitsin
Sahipleneyim derken kızın kafası patlayacak az gevşetsin
Ben hâlâ öyleyim. Hesap sorma sahiplenme maço
Aynen hesap sorma maço ve nickinin uyumu shhsjjdjdjd
Sahiplenmek derken tapulu eşya mi
Bitti yerini prenseslik aldı
Yok bitmedi ki var hallen
Bu zamanda para konuşur..
Biter mi bitmez tabi.
Onlar kendine erkek demesin.
Hayır bitmiş olamaazz
Evlenirsin ozamam sahiplenirsin