Böyle sıkı sarılma güzel söz güvenilir biri olan çok hoşuma gidiyor ama bence öyleleri kalmadı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGerçekten seven erkek hem güzel sözlerini eksik etmez hem de sahiplenir. Her ne kadar kalmadı sansak da çoğu erkeğin içinde bunlar ve daha fazlası var. Sorun şu ki bunların da çoğu yıkılmış aşk sevgi yıpratmış
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hemcinslerim için de geçerli olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Bu konuda kız ya da erkeği savunmanın bir anlamı yok. İki taraf için de geçerli, evet. İki taraf birbirini anlamakta zayıf kalıyor biraz. Bunun dışında aşağı yukarı benzer sorunlar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHepimiz aynı durumdan muzdaripiz!
Çok seven insan, çok kırılır! Kırgın insan da kolay kolay bir daha kendini açamaz, başkasına! O nedenle genel kanıya varmak doğru değil! Umarım, hepimiz kalbimize göre birini buluruz.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılAbi bizi niye sahipleniyor bunlar biz kendimize bakamıyor muyuz ya da hayvan mıyız biz çıkın lan şu kafadan deli etmeyin insanı gel ben sahipleneyim seni
065 Yorumla- +1 yıl
😂😂 Yaa bak işine ya yorumda da gözüktüğü gibi sahiplenilmek istemiyorum 🙄😂😂
- +1 yıl
🔪🔪🔪🔪👠👠👠 bak ne bunlar haa ben gayet kendimi koruyorum mini eteğimle 💅💅
- +1 yıl
Ayyy kesin ben onu korurum bendeki bu şansla 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 aynen bro bende kaslı erkeğe ne düşerim yaa yanlış kapıya geldin sorry 😂😂😂💅💅💅
- +1 yıl
Biraz öyle oldu ama sende yürüdün bana kabul et 😂😂😂
- +1 yıl
Seni kaslı korkak adam al işte 😂😂😂😂💅💅💅
- +1 yıl
Sssttt 🤫 korktun kabul ett 💅💅😂😂😂
- +1 yıl
Ben samimi biriyim ondandır 😂
- +1 yıl
Muhtemelen öyle sayemde 💅💅😂😂
- +1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
Tamam iyi geceler öyle bir konuşma yapmıyorduk benim nazarımda ama neyse 😂😂😂
- +1 yıl
Tamam neyse işte 🤣 ben akışta yaşarım ve o an canım ne isterse onu yaparım değişiklik iyidir senin adına sevindim 😊
- +1 yıl
Ahhh tamam hadi görüşürüz bay bay 👋👋
- +1 yıl
Hayır olum sıkıldım onun için yapacak bir şey bulamazsam eğlenmek için kapını çalarım 🤣
- +1 yıl
Hayy senin kaslarına 😤😂😂😂
- +1 yıl
Offf bir kere de şu konuşmaların bokunu çıkarmayın be kardeşim yeter ama Yaa tamam yazma git rahatsız oluyorum
- +1 yıl
Sen kimsin be canım beni tavlanilacak kadın olarak görmen bile başlı başına bir hatta hadini bil rüya aleminde de bol şans sana
- +1 yıl
Aynen ayyyynennnnn sensin bas git
- +1 yıl
Oğlum bak git aşırı sinirlendirdin beni ergen mısın nesin yaa
- +1 yıl
Hmmmmmm ilginç bir vâkâ daha
- +1 yıl
O ne demek öyle neden ilginç acaba 🤔
- +1 yıl
Bilemiyorum tuhaf bir sohbet
- +1 yıl
Offff deli ediyor bu çocuk beni engellemek de huyum değil biliyon mu 😂😂😂
- +1 yıl
Belli oluyor kardo utanmasan koşucan kıza hhhhhaaaahhhhaaaaaaa
- +1 yıl
Kız da naz yapıyor bu arada haberin olsun
- +1 yıl
Lan oğlum hani yürümüyordun g. o. t itirafı aldım işte içim rahat defolup gidiyorum 😂😂😂😂💅💅💅💅
- +1 yıl
Knk değişik bir çar bu bilemiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet kaldı
00 Yorumla
+1 yılSıkı sarılmak ve güzel sözler duymak gerçekten de güzel bir duygu olabilir. Ancak belki de öylelerinin azaldığını düşünmenin sebebi, doğru insanı henüz bulmamış olman olabilir. Herkesin sizin gibi dürüst ve güvenilir olmasını beklemek zor olabilir, ancak doğru insanı bulduğunuzda, sizi sımsıkı saracak ve size güzel sözler söyleyecek birinin olduğunu göreceksiniz. Belki de daha farklı çevrelerde dolaşmayı denemek veya farklı aktivitelere katılarak yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsin. Öyle birinin olmadığı düşüncesi sizi karamsarlığa sürüklemek yerine, farklı olanakları deneme ve yeni insanlarla tanışma fırsatı olarak görebilirsin. Unutma, doğru insan zamanı gelince karşına çıkacaktır.
11 Yorumla- +1 yıl
@Barbiemiyimneyim Görüşümü beğendiğin için teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok emin olmayın.
Bu tarz erkekleri isteyenlerin kaldığına şüphe ile bakıyorum , kusura bakmayın ama.
Genelde evet sizin gibi dile getirenler olmuyor demiyemem fakat söz konusu durum yaşanmaya başlandığında sert tepkiler alabiliyor insanoğlu.
Gerçi sahiplenmek kısmını abartıp kısıtlamaya gidiliyor nadirde olsa.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok be var klasik Türk erkeğinden bahsetmiyor musun sen ben de onları sevmem tamam seni seviyorum ama başka bir erkek ile konuşmama günlük hayat akışı gereği onu bile kıskanıyorsa kendine güvenmeyişidir
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Alpi23 hayır onu demiyorum git evli olduğun halde yapış ama sen çalışan birisin mecbur karşı cins ile konuşacaksın kadın mesafesini koruduğu sürece hiçbir şey olmaz diyorum ama bazı erkekler kadınları eve kapatıyor ona da karşıyım
Cevap sahibi+1 yıl@Alpi23 diğer türlüsünde haklısın ama ya da olacaksa da eşiniz de yanında olmalı öyle başına buyruk olmaz
Kaldıysa da ben görmedim. Belki şu tarafa gitmiştir.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. sahiplenen kadın kaldı mı ki erkek var mı diyorsunuz
şu an insanlar yaratılış sistemini bozdu ahlak vicdan merhamet duygu kalmadı
ne kadn ne erekte
çok az insan var bu yönde fıtratına sahip çıkan00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de adımları erkekten beklerim zaten sevmissem cevap veririm karşılık sevmemissem de zoraki konuşurum
31 Yorumla- +1 yıl
@Kirginimcokk0 hiç zoraki konuşmam sevdiysem her türlü ilgilenirim.
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Yine var ama cogunluk seks pesinde artik ciddiyetten uzak
20 Yorumla
+1 yılVar da şimdiki kadınlar sıkıya gelemiyor, en ufak kıskanma sahiplenmede ben özgürüm, kimse bana karışamaz kafasına bağlıyor
00 YorumlaKalmaz olur mu , ancak büyük şehirlerin kişileri değiller sanırım onlar denk gelme ce şans biraz kader.
00 Yorumla
+1 yılDikkat et turkish erkekler sahiplenmeyi tasma takmak sanıyor
11 Yorumla- +1 yıl
biri sanmış bile
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce öyle davranıyorlar elde ettikten sonra işin rengi değişiyor emin ol sana değer versin saygı duysun güven versin yeter ama maalesef yok
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Hayır kalmadı. Hepsi mezarda ne bekliyorsunuz karşılıksız sevgi mi? Naah bulursunuz.
00 Yorumla
+1 yılvardır. ben eşimi sahiplendiğim için, gerisi ikinci level
00 Yorumla
+1 yılİftira kiyti koselerde çok var kadınlar gözü yükseklerde olduğu için görmüyor sunuz onlari
00 Yorumlasıkı sarılma sahiplenici erkek değildir. Sahiplenicilik seni eve kapatan hastalık ruhlu insandır.
00 Yorumla
+1 yılnesli tükenmek üzere, yakında belgesellere konu olurlar. o zaman görürsünüz.
00 YorumlaSiz bulamıyorsunuz. Bazen tipten yargılayıp başkasına kaçıyorsunuz oda sahiplenmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan sahiplenmeye kalksak kör oluyoruz korkak oluyoruz güvensiz oluyoruz güvenmiyor oluyoruz bu sefer sahiplenmesek şikayet ediyorsunuz doyumsuzsunuz
00 YorumlaKaldı da değer bilen olmadığı için artık insanın içinden gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılYavrum olmazmı gel esenler dörtyola salla bi fırt yapıştır 4 nala
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Varlar. Kaldılar.. Ama onlar da etraftaki aptalca ilişkileri görünce kabuklarına çekildiler
00 Yorumla
+1 yılYardım edin de şu kızı sahiplendirelim aşılarını yaptıralım
00 Yorumla
+1 yılİnan sahiplenilen bayanda, o erkeğe sıkıcı demeye başlıyo
00 YorumlaBir ayarınız yok. Ne olsa olmayanı istiyorsunuz. Öylesi çıkınca da sıkıyor dersiniz :)
00 Yorumla
+1 yılVar var da biraz tipsizler Ya da zengin değiller ya da biraz kilolu olabilirler. 😂
00 Yorumlaçok az kaldık kendimizi göstermiyoz. değecek bir kız yok buna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye sahiplenelim. Kızlar bedava vajinası vermiyor biz onlara ne diye bu kadar ilgi gösterelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPlayboyların kucağına çoğu kız atlayınca erkekler onun bunun tedrisatından geçmiş erkeği niye sahipleneyim diyip sahiplenmiyorlar çok doğal olarak...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen çok sahiplenirim ve kıskanırım bunalirsin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim kast ettiğim şey güvensizlik değil güvenen ve bunu gösteren sahiplenici dediğim ise başına bir şey gelir kötü bir rüya görürsün seni koruma iç güdüsü olur bunu demek istedim
Cevap sahibi+1 yılKıskanmak ile güvenmemek farklı seylerrr sahiplenirim dediğimde de koruma içgüdüsunden bahsetmiştim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sahiplenirim ama kendim güvenilir değilim hah.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO tür tipler sıkıcı geliyor o yüzden pek sevilmiyor
00 Yorumla
+1 yılBi ben kaldım ama aynı sekilde istediğin ilgiyi bende karşı taraftan beklerim zannedersen öyle kızda kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenelleme yapıyorum istisnalar vardır ama siz kadınların istekleri biraz fazla, ekonomininde durumu ortada 25 yaşından önce aileden zengin olmayanlar, kendi çabalarıyla bi şeyler yapmaya çalışıyor. İnsanlara da güven olmuyor cabası
00 Yorumla
+1 yılBenim de aynisiii ama bence de kalmadı erkekler daha kız gibi olmuş
00 YorumlaBuradaki tüm erkekler öyle. Bak 25 tane yazmış hazırlar sahiplenmeye
00 Yorumla
+1 yılVardır da nasip te yoksa yok🤪
10 Yorumla
+1 yılke. ko bar. zo kürt falan bulman lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kızlar sahiplensin birazda
00 Yorumla
+1 yılBunu yapabileceğim kız var mı peki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. kaldıysa bize denk gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılyok bunlardan bi cacık olmaz yabancı erkek bak sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAradığınız kişiye ulaşılamıyor
00 Yorumla Sahiplenince de biz özgürüz dersiniz
012 Yorumla- +1 yıl
kısıtlamayı sahiplenmek sanarsanız gayet normal
- +1 yıl
kapanmayı medeniyet sanmanız gibi
- +1 yıl
isteyen istediğini giyerde ondan çok rahatsız olan bakmadan geçer bende kaplalılardan rahatsızım mesela gidip zorla açtırıyım mı napıyım
- +1 yıl
Allah nasıl emrettiyse göz kapaklarına perde indir diye işte öyle ben nasıl bakmıyorum bu kadar da beceriksiz olamaz bi insan ya
- +1 yıl
anlamayan kim belli
- +1 yıl
ne bu ya ülkeyi Arabistan'a mı çevirceniz
Kaldı da tam sek değil gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Varda senin yaslarda ki erkekker de olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılKaldı da bakan yok artık.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek sahiplenir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılVar ama sanırım sana yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalmıştır belki de.
00 Yorumla Bencede kalmadı kadında erkek te güven yok
00 Yorumla
+1 yılHayır kalmadı tükendiler
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Var ama mağara adamı diyorlar
00 Yorumla
+1 yılVar da sana yok 😀
00 YorumlaHenüz karşıma çıkmadın o yüzden konuşma..
00 Yorumla
+1 yılSizi gerçek sevenleri sevmiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBen oyleyim ama kizlara guvenim yok
00 Yorumla
+1 yılVar da bütün bunlara değecek kadın var mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler şimdi Aşko kuşko olmuş.
00 Yorumla - Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem