Valla yemişim eşitliğini
Ben sahiplenen ,, kıskanan çalışıp bana bakan erkek istiyorum. Kaldı mı ya böyle erkek
Ben sahiplenen ,, kıskanan çalışıp bana bakan erkek istiyorum. Kaldı mı ya böyle erkek
Erkek çalışsın, erkek sahiplensin, erkek her şeyini versin kadın yan gelip yatsın ilgi beklesin. Bunu mu istiyorsun yani? Oldu olacak tasma da tak adama köle yap ne bu be?
Buna dünyada kölelik değil sahiplik filan diyenlerde var bu arada
Cevap
17Cevap
çalışıp bana bakacak erkek varsa bende istiyorum arkadaşlar.
HZKZGDKVDJZBS
çok varda sana denk gelirmi bilmem. nasibinde ne varsa o gelir kardeşim.
İnşallah hayırlısı ölsün
Olsun****
hahahaha :D D eziğe bak hele kendin eve go t büyütüp erkek parası yiyecen erkekde sana bakmak için akşama kadar g otunu yırtacak ha bak hele eziğe senin gibiler yok etmek lazım faydasız varlıklarsınız ezikler topluluğu :D :D
Ezik ben mi oluyorum bu durumda ysjf
Eziksem ezigim , tasası sana kalmadı
aynen ezik sen oluyorsun çünkü başkasının seni sahiplenmesine korumasına muhtaç bir insansın :D :D ondan da ezik ve zavallısın :D :D
Evet?
😂😂
Var var hatta dayak atan da seversiniz maçoluk adı altında
Biri bana dayak atarsa onu 20 yerinden bicaklayabilirim bu arada
Erkekler genelde böyle zaten
Yeni nesil olanlar böyle değil
Sen yeni nesile gitme o zaman
Sen nasılsın peki
Ben sahiplenirim benim olan benimdir
Harikahshdhd
Vardır o kafalarda birileri
Ben çok sahipleniciyim üzerim seni
Sahiplenmek üzmek değildir.
Sahiplenici degilsin.
Sahiplenmenin üzmek olduğunu kim söyledi bazı kezban SLK kızlar sahiplenen kıskanan erkeği asla sevmezler kısıtladıklarını düşünürler bu yüzden bana tahammül edemezsin diye dedim beni tanımıyorsun ön yargılı yaklaşman hakkım da olamayan beyan etmen normal
İroni yaptığını anladım
İlk defa ne istediğini bilen doğru birşeyler isteyen bir kıza şahit oldum demekki hala kıyıda köşede akıllı kezban olamayan kız varmış seni kaçıran erkek net slk dir tabi bu istemin doğru ise
Doğru
Bende eskiden feministtim. Ama artık değilim. Ve artık güçlü olmak için değil mutlu olmak için yaşıyorum. Mutluluk şart. Beni ezmedigi kötü davranmadigi sürece bir erkeğin sözünü dinlerim.
Kadınlarda anlayış kabiliyeti bulmak yok denecek kadar az kıskaniyosun açık giyip gezemezsin diyince kadınını korumak isteyin çe erkek yobaz kısıtlayıcı oluyor kıskanmayınca bu sever sen beni sevmiyorsun genişsin oluyor erkek sana tek bir gerçek söyleyim kızlar yaşamaları boyunca asla mutlu olamazlar ne istediklerini bilmedikleri sürece
Evet kadınların yapısında bir çelişkili kararsızlık var. Olan erkeklere oluyor çok kolay bozuluyorlar. Erkekliğin çıkıyorlar.
Bilmiyorum kararsızlık mi var ama bildiğim tek bir şey var kadınlar bilerek yapıyor gerçeği inkâr ediyorlar
Erkeklik asla çıkmaz sadece kadınına olan mücadelesi azalır kadınlar en ufak şeyde ayrılalım der erkekde kaybetmemek için alttan alır sonra kadınların poposu kalkar o yüzden ben bir kadının asla p*rno nu kaldıracak bir şey yapmam
Kaldı da tek maaşla geçinmek zor artık
Çok haklısın o konuya birsey diyemem
Ama param olsa karımı çalıştırmam
Evde iş imkanlarına bakın
Mesela mum paketleme , kına paketleme gibi
Daha evli değilim ki öğrenciyim
He tamam pardon yxifhf
Önemli değil :)
sizde evlilik diye diretmeyin yoksa var
Kendisine saygısı olmayan kızı ne yapsın erkek?
Amaaan çokta fifi
Var neden olmasın,
Kaldı ama senin gibi düşünen kaldı mı
Kaldı tabiki kime denk gelirse artık: )
Dm lütfen 🙂
Kaldı
Burcun nedir?
Koç
Var neden olmasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?