Geçmez neden mi, çünkü maskülen erkek kaba erkek severler, bu erkekelr de zaten kız bolluğu vardır cebinde azcık para da olunca sokak serserisi olunca kızlar bunlara deli olur. İlişkinin 2. haftasında erkeğin arzusu başlar hadi kız kabul etti diyelim ardından tekrar arzulaması sık sık arzulaması başlar eyvallah kız hepsini kabul etti, ama ilişkinin 1. ayından sonra anlaşmazlıklar başlar burada da sözde erkek olan koruyucu ataerkil ön plana çıkar, sonuç ne mi, çok basit sonuç alkol içen erkek gelir ve o kadını kızı döver bir kenara atar sözde güçlü ya, ondna sonra dayaklar tehtidler daha bile ilerisi, bu yanlış ilişkilerden kaynaklanan bir durumdur, kızlara diyecek bir şeyim yok centilmen erkeklerden neredeyse hiç bir kız hoşlanmıyor bırakın alışılagelmiş halk yalanını, kızlar yapısı gereği maskülen erkeklere bağlılık gösterir, ama üzülen taraf onlar olur.
Bunun moda olduğunu bilmiyordum. Bu sadece bir karakterdir, insan sevdiği kişiyi dışarıya karşı koruma iç güdüsüne sahiptir. Bu durum erkeklerde biraz daha fazladır belki de fıtratı gereği böyledir ama koruyucu olmak, korumak, korunmak ve bu hissi yaşamak, yaşatmak güzel bir duygudur.
Sevdiğim kadını her zaman korurum bunun modalık bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama çevremde de bazı arkadaşların koruma mantığı farklı. Arkadaşlarından, giyiminden, kuşamından koruyayım derken kısıtlıyor. Bence kadınlar bundan kaçıyor. Bunu yapmamak lazım.
Koruyucu erkeğin modası kolayca geçmez. Koruyucu tavırları şiddete dönüştüğü takdirde o erkekleri kötü ve ürkütücü buluyoruzdur. Aksi halde bu tip erkekler hâlâ daha ilgi görüyor...
Simdi ki erkekler koruyuculugu kölelikle karistiriyor. Yani kadina emir vermek, her seyini kisitlamak, sadece kendine tabiri caizse taptirmayi korucuyuculuk zannediyor. Esitlik saglanir yani kadinda yeri geldiginde erkegi korursa ve çiftler birbirinin sahibi gibi davranmazsa modasi gecmez.
Sahiplenme iç güdüsünün moda ile alakası yok, bir kadın bu duygudan rahatsız oluyor ya da doğru bulmuyor diye duyguları bastırmak olmaz sevsin ya da sevmesin bu tip içgüdüsel şeyler engellenemez, Sevgi anlayışım üzerinde değişim yapma lüksüm olduğunu sanmıyorum. Yolda bile karşıdan karşıya geçerken istemsizce elini beline atan insanım ben bu benim karakterim. Moda geniş olmayı, rahat olmayı uygun gördü diye kendi benliğinden ödün veren insanlar kendi olmaktan uzaklaşarak hep bir başkasının istekleri üzerine şekilden şekle girerlerse bir yerden sonra kendine de yabancı olmaya başlarlar.
Hayır kötü bulmuyoruz da erkeklerin bazısı birden çok kadını sahiplendikleri için itici gözüküyor. 😀 Tek bir kadını sahiplenen koruyan kollayan erkeği kimse kötülemez. 😀
Erkekler kendilerinden korusunlar. kimse onlar kadar zarar vermez bu bbayana. kiminn eşi kiminin sevgilisi kiminin kızı olunca kendilerine vazife biliyorlar. onlar uzak durunca kimsenin korunmsna ihtiyaç olmz
Bence sahiplenmenin duyguların modası olamaz.. kızları bilmiyorum ama bana göre sahiplenici koruyucu erkek sevdiğinin sahiplendiğinin sen benim için özelsin kıymetlimsin demenin kadınına gösterdiği naif ve hassas davranışıdır
Koruyucu olurken senin seçimlerine müdahale etmiyor seni aciz göstermiyorsa gayet yerindedir. Erkeğin kadını gözetmesi demek kadının ihtiyacı değil erkeğin insiyatifidir. Bence modayla alakası yok. Düşünülmeyi herkes sever. Maço dersen o başka bir başlığın konusu.
Hayır aksine beni korusun elim olsun ayağım olsun gözüm olsun kulağım olsun Bana bebek gibi baksın el üstünde tutsun kimseye ezdirmesin sahiplensin felan filan
cocukken '' deli yürek '' isimli bi ergen dizisi vardı. 2000 ler zamanıydı yanlış hatırlamıyosam. Ozaman bitmiş olması gerekirdi , teknoloji gelişiyor ama kafalar hep geri ye doğru
Evet. Şimdi günümüzde kötü niyetli olan serseri erkekler moda. Malum onların kendilerine daha çok koruyuculuk yapacağını zannediyorlar ama kendilerinin asıl tehlike olduğunun farkına varamıyorlar.
Bence hala çekici. Korumayan da ne bileyim yani. Mal gibi yanında dolanıyor. Biri sana laf atar "afedersiniz ama sevgilime böyle söylememezsiniz" mi diyecek? Adamı yerle bir etmezse olmaz
Hayır sadece erkeklerin bu dozu tutturanayacağı ve aşırıya kaçacağından korkuyoruz. Bir de hastalıklı kıskançlık olacağından. Yoksa ben korunmaya kollanmaya bayılırım.