Balik burcu erkegi cekingen mi sevgisini belli eder mi nasil belli eder?
cekingendir
cekingen değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
genel olarak çekingen olduğumuz söylenebilir çevremdeki bir çok balık burcu arkadaşım aynı benim gibi çekingen ama çok da yumuşak kalpliler
Benim sevdigim kişi disardan baya odun duruyor ama kimseyi kırmaz kucumsemez ara sira benimle ilgileniyor bilemiyorum benden hoslanip hoslanmadigini anlamakta zorluk cekiyoru m :(
insan sevgilisine odun dermi yaa :)) ama ilgilenmiyorsa harbi odunmuş :)
Sevgilim drgil sevdigim kisi sadece keske sevgili olsak ama hislerini anlayamıyorum :(
arkadaşım sana tavsiyem kaba saba insanlardan uzak dur. erkek dediğin kibar olmalı. hem öyle olursa iki taraf da çok mutlu olur.
Bir turlu sevdihimi soyleyemedim aramizdan bir cok olay gecti ve ben hala tahmin edemiyorum
yaa erkekler sevdiğini muhakkak belli eder. çekingen olsa bile en azından senke konuşurken anlardın seni sevdiğini
olan olsylsrı yazıyım o zaman ben arkadasimla konusurken geldi evt bence de aynen oyle dedi sonra biriyle konusuyordum biraz bana kizdi o da ne oldu falan diye sordu surekli goz goze geliyoruz gecenlerde yine bir arkadasimla konusuyordum buaradan taşınacagiz diyerek o da tam gidiyordu tasınıcagım kelimesini soyledim geri dondu iste tasinacagimiz yeri kotuledi ama bir keresinde de serviste yer kalmamisti benim yanima oturdu hic konusmadik hatta o yuzume bile bakmadi bir arkadasimiz bizi birbirimize yakistirinca ona kufredip yanimdan kalkti (neden boyle yaptıgını anlamadım) ben birileriyle konusurken beni onaylıyor aynen bence de evet gibi sen ce hoslanıyormu
yaa hoşlanıyor olabilir ama sen böyle anlatınca hele bir de küfür falan diyince kaba saba biri olduğu fikrine kapıldım. yanlış bir karar verme arkadaşım.
evet oyle kaba birisi ama 2 ay once sevgilisi vardı sevgilisine onca hediye hazırladı kutular falan yaptı ne kadar uzulerek ızlesem de romantık bırı en azından
karar senin hayat senin arkadaşım. sen yine kibarlığa önem ver.
peki saol tavsiyeler ıcın :)
Sen ne burcusun ondan haber ver?
Düzgün balık burcu arkadaşımda oldu, şerefsizin önde gidenini de gördüm. Yükseleni önemli.
Brn boga burcuyum sevdigim kisi de balik burcu fazla konusan biri degil cok rahat insanlarla iletişim i gayet iyi
değildir aslında biraz utangaç oluyorlar.
birde çok duygusal, hassas, kırılgan ve aşırı ilgi bekliyorlar
Disardan odun mu duruyorlar peki benim tanidigim oyle disardan odun gibi duruyor
dışarıdan odun duruyorlar ama içleri çok sıcaktır sadece sevgiliye değil arkadaşa da öyledir
merhametlidir, iyidir yani aslında balık burcu
ben yay burcuyum fazla duygusal ve hassas olması beni sıkar mesela ama yine de tatlı insanlar oluyorlar
balık kadını da erkeği de farketmiyor yani
Su ana kadar sadece cekingen olanlarina rastladim. Yengecler daha cekingen ama :D
Cevap
8Cevap
Balık burcu erkeği, söz konusu aşk olunca oldukça çekingen tavırlar sergiler. Yapıları kırılgandır, çok çabuk bir zaman diliminde düşünceleri değişebilir. İşte bundan ötürü aradığı kadını bulmakta zorluk çeker.
Balık erkeği romantik bir erkektir. İnce düşünceleriyle kadınları şaşırtmaya bayılırlar. Kadınlara karşı nazik ve ince oluşu kadınlar tarafından bu erkeğin beğenilmesinin en büyük nedenidir.
Konuşmaları gerçekten güzeldir. Kadınlarla çok iyi sohbet etmeleri ve onlara yakın olmalarından dolayı çapkın izlenimi verebilirler. Kadınlarla aşırı derece ilgilenir ve her kadında bir güzellik bulurlar. Aşk, balık erkeği için oldukça önemlidir. Aşkın peşinden bir ömür gidebilirler.
Balık burcu erkeğini etkilemek için tek yapmanız gereken romantik bir kadın olmak. Balık burcu erkeği, romantizmi ve duygusallığı sever. Ona sürekli olarak ilgi ve sevgi göstermeniz de diğer bir etkili yöntemdir.
Balık burcu erkeği, bazen farklı bir kişiye bürünebilir o yüzden ona saygılı olmalı ve uyum sağlamalısınız. Bütün bunları yaptıktan sonra balık burcu erkeğini etkilemeniz an meselesi olacaktır
bu biraz yükseleniyle de alakalı bence. bir balık erkeği olarak genelde çekingen olsam da yükselenim aslan olduğu için ilişki sırasında yöneten olmayı daha doğrusu ilk adımları atan fikirleri ortaya koyan ve uygulayan olmaktan memnunum
Bilmiyorum ama cinsellikle fazla ilgili
aynen kendine güvenen her yerde belli eder
Balık burcu erkekleri aşk ilişkilerinde başlangıçta çekingen sonrasında da ele avuca sığmayan tiplerdir...
Milyonlarca balık burcu erkeği var. Şöyle magazinsel görmeyin burçları artık. Yükseleni, horoskopu önemli. Genel yorum yapmak olmaz.
Yukseleni akrep olmasi lazim
Doğum yeri, doğum saati vs. de önemli. Horoskop (doğum haritası) ile ancak en net kişilik çıkarımları yapılır. Yoksa yükseleni akrep olan balık burcu erkekler de binlerce.
içlerine çok kapanık oluyorlar her şeyi içlerine atıyorlar bide çok merhametliler
Balık burcuyum ve hiç çekingen değilim aksine ilk adımı atmaktan hiç çekinmem :)
Hmm o zamn kesin beni sevmiyor ya :(
Her balık burcu olan erkek aynı diye birşey yok tabi
Yine de ayni burc sonucta neyse cevap icin saol :)
Onemli değil ama aynı burç diye aynı kefeye koyma hiçbir zaman :)
Ağzı çok iyi laf yapar
aşkı balıktan soracaksın aşkın burcu balıktır
hmm peki çekingen mısın? sevdiğini nasıl belli edersin
18 yaşındaysa tabiki çekingen olur, biz olmuşuz 36 daha ne çekinecez bacım
peki hoşlandığınızı belirtir misiniz? ya da nasıl belli edersiniz
tabiki belli eder ot gibi değildir başak burcu gibi, balık bu dünyaya sadece sadece sadece sadece
AŞK için gelmiştir
peki surekli goz teması varsa ve ılgılı davranıyorsa bu ne demektır
kemiklerini kırdırma şimdi, senin ödevin yok mu
var ama bu konudan dolayı aklıma bir türlü girmiyor tamam son sorunun cevabını ver bir daha soru yok :))
senin burcun ne
boğa
uymazsınız, sen ona aşık oldun galiba, ama o başkasınımı seviyor, durumu anlat bakalım
ben ona asıgım onunda 3 ay onceden sevgilisi vardı ayrıldı sonra ara sıra benimle ilgileniyor aramaızdan bır suru olay gecti onu seven baska bir kız var ama o okızı sevmıyor ne yazık kı herkes onların sevgili olmasını ıstıyor ama o ıstemıyor sevmıyor bunu cok kez de dile getirdi ama kız anlamıyor bilemıyorum kı kotu bır durumdayım
o senden elektrik alamadı, ama seni kaybetmekte istemez, her erkek gibi
sanırım oyle cunku ben baskalarıyla konusrken geliyor birden lafa dalıyor bence de oyle diyerek bır sey oldugu zman ne oldu dıye soruyor gecen gun ben arkadaslarımla tasınıcagız falan diye konusuyordum o sırda bu da yanımızda gıdıyordu birden durdu geri dondu orayı kotuledi bir kaç kere rezil oldum yanında baya guldu bana ama gecenlerde serviste yer kalmamisti benim yanima oturdu hic konusmadik hatta o yuzume bile bakmadi bir arkadasimiz bizi birbirimize yakistirinca ona kufredip yanimdan kalkti neden boyle davranıyor anlamıorum
keşke şimdi senin gibi liseye gitseydimde tek derdim bu olsaydı :)))
senin yanına oturdu ve konuşamadıysa sana karşı boş değil
ama hoslandıysa konusması gerekmmez mi? yuzume bile bakmadı arkadasım bızı yakıstırınca yanımda kalktı gıttı o an aglayacak gibi oldum :(
karnede zayıf var mı sen onu söyle
ya ama bu konudan o konuya geciş olmuyo ki :(
annene söylerim terlikle döver valla
Hahahaha benim annem siddete karşı terlik huyu yok ama zayif var fizik ama hep hocanin yuzunden zor soruyor dun onca calistim ama sonuc berbat en yuksek not 48 ben 22 almışım sıra sende benden hoslaniyor mu yaa
hoşlanıyor senden ama onun önceliği sen değilsin
gerçekler acıdır
öncelik kimin peki
eski sevgilisi
benim bu durumda ne yapmam lazım gidip sevdiğimi soyleyeyim mi
balık burcu erkeği kolay etkilenir aslında, biraz romantik davran onun ilğisini çekecek şeyler yap, ama o hiç umrunda eğilmiş gibi davran, yanından geçerken sürtün ama hiç ciddiye alma
romantik nasıl davranıyım ki genellikle ilgisini çekmeye calısıyorum zaten peki acılırsam ne gibi tepki iyi mi olur
ona bir ağ ör, örümcek ağı, onun sana gelmesini bekle ağa takılmasına, sonra istediğin gibi oynarsın
baya bekleyecegim o zaman
o sana kalmış
balık burcu erkeği hiç çekilmiyor ya.:/
balıkları sevmıyorum artık
sen başak bul bakalım kafanı nasıl skyo
sus bide cevap veriyo
Vallahi ya bir tane basak burcu erkegiyle konuştum konuşmaz olaydım Allahın belaları
Benim gibi parasız olurlar, ama sadık olurlar :(
para onemli değil ki onemli olan sevmek bence
Evet evet öyleyiz
hoslandığını belli eder misin karsı tarafın sana sevdiğini soylemesi hosuna gider mi
mesela ilgilenır mısın onunla bir de yanında oturunca falan utanır mısın
:D peki iç guzellik mi dış guzellik mi daha onemli
hmm peki gecenlerde sey oldu sevdiğim kişi serviste yer kalmayınca yanıma oturdu hiç bir sey demedi yuzume bile bakmadı ve bizi yakıstıran kişiye kufur etti ve yanımdan kalktı neden boyle yaptı
peki tesekkurler cevap için
Boga burcuyum :) ah onu bir etkilesem onu cok seviyorum cunku
Ben değilim mesela
değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar