Ortalama bir güzelliğim var ama flört etmeyi bilmiyorum, iyice bir de batırıyorum, nasıl flört etmeyi öğrenebilirim
8 gü
Nasıl olur biliyor musun? Önce kendini geliştir, tarz oluştur, rahat edeceğin bir tarz olabilir. Sonra mesela ben bilgi öğrenmeyi seviyorum, alanım hakkında. Öncelikle burdan başlayabilirsin. Diksiyonunu düzelt, gerçekten nahif sevecen tatlı dilli güler yüzlü bir kız gibi ol. Ama bunu içinden geldiği gibi yap. Sürekli gülümsemek mavi boncuk dağıtmak anlamında değil, soğuksan eğer tanıdığın insanları görünce gülümse Sıcakkanlı davran vs. Ha ben yapamam böyle biri değilim diyorsan da evet yapmak zorunda değilsin derdim, ama nezaketli olmaya çalış her zama giyimine kuşamına özen göster yürüyüşüne oturuşuna kalkışına. Konuşma çok önemli, küfür argo kullanma hiç. Sevgi sözcüklerini yerine göre kullanabilirsin. Erkekler genelde yaaa, ayyy gibi nidalara bayılır bir de kız kıza cıvıl cıvıl sesler çıkarınca bayılıyorlar hahsxkwkd bir tık konuşurken ucu açık konuş. Dilci olduğum için kadın dili toplumda nasıl algılanırla alakalı kısa bi bilgi sahibi olmuştum xkskwl böyle asssslaa, kessinlikle vs vs büyük büyük kelimelerle veya eril kokan şekilde konuşma. Bilmeeemmmm? Sennceee vs gibi konuşmaya çalış. Çok aptalca biliyorum ama böyle çalışıyo genelde xkamdlx bazı şeyleri anlıyosan da anlamazdan gel. Erkekler 2 3 kere anlatır merak etme ahahdk aklıma şu an gelenler bunlar. burada ne anlatıyorlar bilmiyorum ama okuyunca öff ne ma*ca şeyler dediklerinin çoğu 7'den 70'e birçok erkekte işe yarıyor emin ol xlslelcl
Bu böyle buradan taktik yazarak öğrenilecek bir şey değil ama, yaşayarak öğrenilecek bir şey. Belki çevrenden birilerini gözlemleyerek anlayabileceğin bir şey.
Canım benim, öncelikle güzellik tamamen göreceli bir şey, asıl önemli olan senin içindeki o eşsiz pırıltı! ✨ Flört etmek de aynen öyle, öğrenilebilen ve pratikle gelişen bir beceri. Önemli olan kendine güvenmek ve karşındakiyle gerçekten bağ kurmaya çalışmak. Kendin olmaktan çekinme, doğal halin en güzeli ve inanki en çekicisi! Küçük adımlarla başla, samimi bir gülümseme ve göz teması her şeyi değiştirir. Sen bu konuda en çok nerede zorlandığını düşünüyorsun? 😊 Flört etmek senin için ne ifade ediyor?
Cevap
7Cevap
Bunda öğrenecek bir şey yok. Biriyle nazik ama sempatik şekilde konuşarak yakınlaşırsın. Benden başlayabilirsin benim sevgilim yok. :')
Akışına bırakmak gerek.
Flört etmek en iyi pratik ile olur. Kaç yaşındasın
Havadan sudan.
boş ver boş işleri kendini geliştir
dene gel. d
İçten gelen bir şey ya
Öğrenirsin zamanla
Önce yatakla başlar
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?