gerçekten flört etmeyi beceremeyen biriyim. Sonradan mesajları okuduğumda ben mi yazmışım bunu diyorum, mal gibi ortada kalıyorum yardımm
2 ay
Flört etmeyi beceremeyen biriyim. Nasıl flört edilir yahu?

gerçekten flört etmeyi beceremeyen biriyim. Sonradan mesajları okuduğumda ben mi yazmışım bunu diyorum, mal gibi ortada kalıyorum yardımm
Bence flört etmenin bir kuralı yok. Kendin olmalısın. Kalıplara uymaya çalışırsan ve ileride bir ilişkiye başlarsan eğer, ne kadar zaman kadar ilerleteceksin bu durumu, bir bakımdan kandırmaca oluyor taktik meselesi. Karşı taraf için düşünelim bunu sana taktik yaptı ve bir ilişkiye başladın. Sonrasında sevgili oldunuz ve kendi karakteri ortaya çıkmaya başladı ne yapacaksın değiştin diyip bırakacak mısın? O yüzden dürüst olup kendin ol kazanan sen olursun 😉
Görüş
14Görüş
Kendiliğinden olan bir şey bu
Gel yemek yiyelim beraber de bak nasıl açılıyor her türlü konu yol artık ne dersen 😁
Flörtü sttr et hoşlanıyorsanız birbirinizden sevgili olun seviyorsanız evlenin düşünceleriniz açık olsun…
Öncelikle kendine güven, kalbinden ne geçiyorsa onu yaz. Ben ne yazıyorum diye düşünme. Senin eksiklerini karşıdaki insan tamamlıyorsa tamamdır
Birazdan özel mesaj kutun dolar ve anlatırlar orada sana 😀
Sadece yakınlaş ne bilem koynuna gir başını omzuna koy karnına yat bunlar erkeklerde kebelek etkisi yaratır
Biraz ayak uydurmayı dene o partnerin sana nasıl yaklaşıyorsa sende ona aynı şekilde yaklaş ilgide sevgide dahil binevi taklit et duygularını flört lük bundan öte bişey değil bence
Cok takma her mesaja erken cevap yazma geriden al kendini
Akışına bırak her neyse geçer
Karşındakilerde sorun olmuş olabilir belki
Kendin olarak.
Vallahi bnde beceremiyorum
Tanışarak başlayacaksın
Bildiğin şekilde devam.
Gel aşkı birlikte yaşayalım 😁
pratik şart
Dozunda ağırdan almalısın ama dozunda
büyü biraz daha
En İyi Görüşler