2 senelik ilişkim oldu ve ayrıldım ondan be şimdi ise kimseyle konuşamıyorum flörtleşirken konu bulamıyorum hiç ne yapmam gerek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Ayrılık sonrası insanlar genellikle duygusal olarak zor bir süreç geçirebilirler. Flörtleşirken veya yeni insanlarla konuşurken konu bulmak bazen zor olabilir. İşte yardımcı olabilecek bazı adımlar:
1. **Kendinize Zaman Tanıyın:** İlişkinizin sona ermesi bir süreçtir. Önce kendinize zaman verin ve duygusal iyileşmeye odaklanın.
2. **Kişisel İlgilere Yönelin:** Kendinize özel ilgi alanları bulun ve bu konular hakkında konuşmaktan zevk alın. Bu, sohbetlerde daha rahat olmanıza yardımcı olabilir.
3. **Güncel Olaylar ve Hobiler:** Güncel olaylar, filmler, kitaplar, müzik veya hobiler hakkında konuşmak genellikle konu bulmada yardımcı olabilir.
4. **Karşı Tarafı Dinleyin:** İnsanlar genellikle kendileri hakkında konuşmaktan hoşlanır. Karşı tarafı dinleyin ve onların ilgi alanlarını keşfedin.
5. **Sıcak ve Samimi Olun:** Doğal ve samimi olmak önemlidir. Zorlamadan konuşmalara devam edin ve güleryüzlü bir yaklaşım sergileyin.
6. **Open-Ended Sorular Sorun:** Kapalı uçlu sorular yerine açık uçlu sorular sorarak daha uzun ve derinlemesine konuşmaları teşvik edebilirsiniz.
7. **Sosyal Etkinliklere Katılın:** Sosyal etkinliklere katılarak yeni insanlarla tanışabilir ve konuşma pratiği yapabilirsiniz.
Unutmayın ki zamanla daha iyi hale geleceksiniz. Kendinize güvenin ve rahatlayın. İletişim kurarken samimi ve içten olmak her zaman en iyi yol olacaktır.14 Yorumla- +1 yıl
Bunları yazması kolay, yapılamayinca yapilamiyor.
- +1 yıl
Ben senin için bu kadar yazıyı kaleme aldım sen kendin için üşenyosun
- +1 yıl
Soruyu soran ben değilim. Ben okuyan biriyim.
- +1 yıl
Pardon 🫤
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkese göre farklılık gösterebilir bu konu aslında 🤔
Ama genel olarak biriyle üstü kapalı konuşmak flört etmek denebilir. Açık açık konuşmaktan ise bir konuşmayı imalı hale getirebilirsin ve karşılık alıyorsan karşılıklı bir imalı atışması olacaktır ve en sonunda taraflardan biri dayanamayıp 'ya birlikte çok iyi anlaşıyoruz.' tarzında bir cümle veya bir kahve teklifi ile finale kalabilirsiniz.
Bu anlattığım bir örnekti her flört böyle olacak diye bir kaide yok , zamanında sapyo bir hanfendi ile konuşuyordum ve metafizik anlatarak etkilemiştim , metafizikle bile kız düşürebiliyoruz anlayacağın 😂00 Yorumla
kaç yaşındasın sen? konuşacak konu bulamamak senin genel kültürünle ilgili bir eksiklik. brisiyle tanışırken konuşurken flörtleşeyim ona uygun mevzu bulayım diye düşünürsen saçmalarsın. insan neyse o dur içinden geldiğini aklındaki genel kültürüyle orantılı olarak konuşur. konuşacağın laf flörtlük mü değil mi diye düşünerek olmaz. böyle canım bir kız yanıma gelsede saçmalasa açıkçası beni iterdi. ha çok güzel bişey ve saçmalıyorsa beceremiyor zavallı der bir şekilde ben lafı açar onu rahatlatır koynuma alırdım o ayrı mesele :D
08 Yorumla- +1 yıl
Bu ukalalik nerden geliyor?
- +1 yıl
1+ ya bakilirsa çok aşktan ukala tavırlara terfi etmişsin.
- +1 yıl
Tanımıyorum. Aşırı ukala yaklaşım sezdim.
- +1 yıl
Maalesef, keşke çekmez olsaydı.
Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Flörtleşmek takılmalık ilişkidir, illa her gün sohbet edilecek diye bir durum söz konusu değildir biteceğini bildiğin ilişki zaten flörtleşmektir bu tip ilişkiler 10 sene sonra daha popüler hale gelecek ve evlilik denen ülkeden ülkeye değişen saçma sapan geleneklerin olduğu uygulamanın sonunu getirecek. En iyi flörtleşmek buluşma noktası ve günü ayarlayıp beraber mekanlarda vakit geçirmektir. Onun haricinde fazla sohbet tez ayrılık getirir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zaman tanıyın kendinize
00 Yorumla
+1 yılBenimde tam tersiydi.. Her türlü flörtleşmeye geçiyordum.. Ama neyseki hallettim..
614 Yorumla- +1 yıl
Bize de öğretsene azcık.
- +1 yıl
@_Burak63 neden?
- +1 yıl
@halil233 sana sordum mu
- +1 yıl
@halil233 bir kadına mı abaza diyorsunuz?
- +1 yıl
@_burak63 şaka mısınız
- +1 yıl
Flört etmek abazalık mıymış
- +1 yıl
@_Burak63 altına yatmak biraz kaba bir tabir..
Eskortlara kullanmanızı tavsiye ederim..
Ben para karşılığı ya da başka herhangi bişey karşılığı biriyle ilişkiye girmiyorum..
Beğeniyorsam ya da Arzuluyorsam sevişmem suç değil, tercih..
1 yılÖncelikle sakın ex'e dönme ex değil next diyoruz. Flört etmek için kendine zaman tanı ayağına geleceklerdir bu sırada. İlk adımı atmak istiyorsan çabalamak sıkıcı olacaktır. Konu olarak çoğu erkek futbol izliyor futbol konusu açabilirsin ama izlemiyorsan herhangi bir spor konusu voleybolda olur ya da müzik önermesini iste sonra biraz zaman tanı sen müzik öner sonra o sana önerir bir şeyler olsun istiyorsa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Konumu 🤔
Bu senariste ihtiyacınız yok ?
Yanyanayken istediğiniz şeyi konuşun
İlla bi konumu lazım ?
Hicmi aklınıza gelen biseyler yok 🤔
Karşınızdaki insanın hoşlandığı biseyden bahsedin?
Olmadımı saçmalayın
Ne yaparsanız yapın
Ama kopya cekmeden yapın
Hayat kimseye sufle etmez00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSonuç olarak, yaklaşılabilir ve herhangi bir konuda aşırı hassas olmadan geri bildirime açıktırlar. Açıklıkları ayrıca duygularını, düşüncelerini, hayallerini ve arzularını ifade etmede açık sözlü olmalarını sağlar. Kişisel ve cinsel gelişime olan ilgiyi içerir...
00 Yorumla
+1 yılKendini öyle konu bulmak için şartlarsan bir şey konuşamazsın. Gel gelelim demek ki tam anlamıyla o flörtleşmek istediğinden hoşlanmamışsın. Bırak sevmeyi bak hoşlanmamışsın diyorum. Çünkü insan ancak sevdiği biriyle uzun uzuna sohbet eder. Arkadaşlarından yola çık. Sevmediğin ama tanıdığın iş yerinden ya da okuldan biriyle karşılaşsan öyle en fazla ne konuşabilirsin ki. Diğer bir husus ayrılmış olsan bile bilinçaltında hala onu unutamadığın için kimseyle konuşmak istemiyor da olabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen kendinle çelişiyorsun bu yüzden karşında ki insanın da zamanını çalma, kendini de yorma. Oluruna bırak normal hayatını yaşa bu tür şeylere de hiiiiç kafanı takma
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi bir durum yaşıyorum. Tanışma, flörtleşme ve yakınlaşma dönemini sıkıntısız ilerletirken, son noktayı koymakta zorlanıyorum :)
İlişkiye başlamak için ilişkinin adını koymam lazım. Bunun içinde teklif etmek gerekiyor. Teklif etmek ise çok stres yaratıyor.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle naber başkan diye mesaj atıcan. Vay dicek bu nasıl bir lisandır. Nasıl bir üsluptur ilgimi çekti. Sonra da başlıcan muhabbete aga dicen ya sizin dobloyu enişte sattı mı
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha😂
ilgi duyduğun hiç bir konu yokmu konuşacak?
o gün gündemde olan film dizi futbol vb şeyler bunlar için vardır.
Benim tavsiyem yaparsın aşkımın sohbet bölümlerini izlemen bunlarda konuşlan şeyleri kullanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendini tanı yani nelerden hoşlanırsın neler yapmayı seversin daha sonra bunları karşındakine de sor eğer oda seviyorsa ya da senle çok farklı düşünmüyorsa bence güzel bir match demektir bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılFlört bana belirli bir yaşın üzerindeki insanlar için saçma geliyor. Bir insanla tanışırsın ve hoşuna giderse bunu dile getirir karşılıklı istek ve beklentileri konuşur başlarsın.
10 Yorumla Engin günaydın 'a da magazinciler sormuştu. "Neden sizi bir hanımefendiyle göremiyoruz?"
"Ben konuşacak bir şey bulamıyorum. Annen nasıl baban nasıl? Diyesim geliyor" demişti01 YorumlaAslında o kadar çok konu var ki...
Ama çoğu kadın ya da erkek sohbeti ilerletemiyor. Aslında her konuda bir fikir sahibi olduğunu göstermek sıkılmadığını ve karşı taraf ile ilgilendiğini gösterir.00 YorumlaMuhtemelen bir süre sonra alışacaksın ve normal bir şekilde flörtleşmeye devam edeceksin. Uzun ilişkiden sonra insan nasıl flörtleşeceğini unutmuş gibi hissediyor bazen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Herzman olacak die bişey yok ki
Normal konuşma adı altında flört çıktı.
Birini tanımak istersin adı flört olmaz. karsins cikarsa sende tanırsın.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çok kasıyorsunuz bunu konussam buraya gider mi o konuyu acsam sıkılır mı bu konudan neden bahsediyor vs vs sürekli bir gerginlik kendini düzgün gösterme cabası
00 Yorumla Şimdi bak düz git çevirmeye girme, araçlardan kaç yoksa üfletirler. Sağda çiğköfteci gitcem karşısında bı cami var onun kapısında biri oturuyo ona bı sor o sana söyler
00 YorumlaKarşıdaki kişiyle çok konuşursan konu bulamazsın az konuşulmalı ki iki tarafta sıkılmasın ben ciddi olursam karşıdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum sohbet illaki geliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılFrekansınız tutmuyor olabilir. Her insanda konu akmaz. Enerjilerinizin tuttuğu biri ile daha akıcı konuşabilirsin
10 Yorumla
+1 yılKonu arıyorsan zaten bir cacık olmaz ordan boş ver
20 Yorumla
+1 yılBelli basli şartlı surtlu olan bişi değil nasilsan öyle davran içinden geldiği gibi karakterinin odun verdiği kadar
00 Yorumla
+1 yılHerkes her şeyi becerecek diye bir şey yok... Bazı şeyleri istesekte beceremeyiz. Ama az çok düzeltebilirsin de hani
00 Yorumla
+1 yılSosyalleşmen lazım illa ilk başta flörtleşeceksin diye bir şey yok arkadaşça konuşup sonra flörte bağlarsın zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Sosyalleşmeyi nasıl yapabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu herkese olabilir konuşulacak birsey bulamıyorsan karşı tarafa bireyler sor onun verdiği cevaba göre zaten konuşulacak bireyler çıkar bol sanslar
00 Yorumla
+1 yılGenelde hoslandigim biriyle flortlesemem. d herhangi bir sey hissetmiyorsam da akarım. d cok kotu bir sey bu yaa
00 Yorumla
+1 yılBende de heves kalmadı. Çaresini merak ediyorum. Eskiden konu acmak icin her şeyi yapar en sacma konulsr hakkında saatlerce boş yapardım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılFlört tanıma aşamasıdır, bir insan sana uygun olup olmadığını flört aşamasındayken anlarsın.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMilli sorunumuz 🙄kimse beceremiyor ki bugun sıcak yarin soğuk şaşırmamak lazım.
10 Yorumla
+1 yılBu işlerde bende tecrübesizim gerçekten flörtüm olmadı hiç
00 YorumlaFutbol muhabbeti yap hangi takımı tutuyorsa onu konuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzun süreli ilişkiden sonra hevesin kaçmış olabilir ama konu bulmaya çalışma akışına bırak bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
m +1 yılYapman gereken tek şey çekiciliğini konuştur, gerisi hallolur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılFutbol takip et 😀 Kasıntı yapma kızla konuşuyorsun varsay aklına geleni saydır doğal ol.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılBenim şu ana kadar hiç ilişkim olmadı gerisini sen düşün ben senden daha beceriksizim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDert ettiğin şeye bak bende beceremiyorum ama önemsemiyorum da
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Konu bulma işi donanımla ilgili, kadınların pek yapabildiği bir şey değil zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Önce tanışma kısmı olur , sonra sorular cevaplar gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yılToplum olarak beceremiyoruz o işi. Flört değil de karşılıklı anket gibi.
00 Yorumla
+1 yılGel deneyelim beraber bende çok bilmiyorum. Geliştiriz bu şekilde.
00 Yorumla
+1 yılKonu aranacak bişey değil, sevginin bir dışa vurumu yoksa orada sevgi olamaz
00 Yorumla
+1 yılDenemen lazım tekrar tekrar doğru kişiyi bulana kdar
00 Yorumla
+1 yılBen bu konuyu çok saçma buluyorum
İlle de bir konu bulmak gerekmiyor ki
İnsan gözleriyle de konuşur kur yapar cilveleşir birbirine derin bakışlarla romantik sözler söyler mutlu huzurlu olur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafa dengi birini bulunca akışına bırak o seni yönlendirecek
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki düşünsün sen niye uğraşıyorsun konu bulmak için
Cevap sahibi+1 yılKadınlar hoslandıkları erkeği güzel yönlendirir merak etme sen bir yerden başla karşındakinin işine gelirse.
Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Benim de hiç flört deneyimim olmadı nasıl flört edeceğimi de bilmiyorum
00 YorumlaBelliki önceki sevgilini tamamen unutmamışsın , ve ondan sonrada etkilendiğin beğendiğin biri çıkmamış karşına o' yüzden konuşmak ya da tanışmak içinden gelmiyor. zorlama ve kendine zaman ver
12 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bu dediğin 😊👍
- +1 yıl
Bendn sanaa geleneee karşılk verirr misn lütfen 😎 şimdiden teşekkürler... 😊👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi ben ne desem olmayacak Allah vergisi benimki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFlört etmene gerek yok … istersen kadın isterse oluyor her şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonu bulmana gerek yok karşındaki erkek isterse konu bulur arada yardım et yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy en kötüsü sevgilinle yaptigin esprileri konuşma tarzini anlamiyolar cok sıkıcı oluyo
00 YorumlaBirlikte bişeyler yapın gezin sinemaya tiyatroya gidin konuşacak konunuz olur o zaman
11 Yorumla- +1 yıl
çalışıyor ya bende akşam çıkamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende beceremiyorum ama insanlar zaten sevmeyi bilmiyor
10 Yorumla
+1 yılUzun ilişkiden sonra alisamamak gerçekten normal kendine zaman tanı doğru kişiyi bulduğunda olur zaten
00 YorumlaBu herkese olabilir konuşulacak birsey bulamıyorsan karşı tarafa bireyler sor onun verdiği cevaba göre zaten konuşulacak bireyler çıkar bol sanlar
00 Yorumla
+1 yılkanka bak gidiyosun. gözünün içine bakarak aşkını itiraf ediyosun. hadi bol şans aşko💗💗
10 Yorumla
+1 yılflörtleşmenin iyi bir şey olduğunu kim söyledi sana?
10 YorumlaBiraz kendine zaman ver uzak durmaya bak çünkü eski ilişkinin etkisi hala devam ediyor olabilir
10 YorumlaArada olur öyle şeyler. Etkilendiğin birini bulsan konuşacak konu çok bulursun
10 Yorumla
+1 yılZamanla düzelir, fabrika ayarlarına dönersin. Sadece biraz zaman lazım.
00 YorumlaValla içinden gelmesimi lazım zamana bırak zorlama ile olmaz
00 YorumlaFlört konusunda bende kötüyüm çok kaybettim ne konuşacağımı bilmiyorum bile
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım