Ve konuşmadılar sonra. bu duruma çok üzülüyorum
Flört etmeyi bilmiyorum nasıl öğrenirim?
Ve konuşmadılar sonra. bu duruma çok üzülüyorum

Flört etmeyi öğrenmek kendi deneyimlerinle alakalı bir durum duygularımla alakalı aeveceksin aşık olacaksin nefret edeceksin yediğin her tekme seni bir adım öteye götürecek iatesende istemesen de tek yapman gereken duygularından korkmamak çünkü korku hicbirseye engel değil yani ölmekten korkan birinin evden dışarı çıkmaması ölmesine engel sanması kadar saçma sadece şuna dikkat et duygularını her zmana herkese açma herseyını paylaşma hep bir gizemin kalsın insan çözüldüğü insanın efendisi cozmediginin esiridir
Çok doğru söylemişsin ama ben zaten muhafazakarım lakin ailem evleneceğim kişi üzerinde bana karışmaz. sadece zamanı olmadığı için eskiden flört ve erkek arkadaşına karşılardı. şimdi zamanı ama bu sefer de ben çok tecrübesizim. yani nasıl kıskanılır nasıl cilve yapılır bilmem. bazen sorulara rastlıyorum. herkes tecrübeli karşı tarafa güvenmemeli gerektiğinde hem fikir vs. yani öğrenmişler bi şeyler. ben bu zamana kadar bu tarz şeylerin yanlış olduğunu düşündüm ama böyle de çok toy kaldım.
Kıskanmak sevmek nefret etmek çokta senin elinde değil duyguların varsa her duyguyu yaşarsın
Günümüzde maalesef böyle ailelerin varlığı hala daha var yani tutuculuk adı altında kızların özellikle Tabii kızların hayatını kısıtlamak ama erkeklere emin ol serbest zaten Sadece bizim topluma değil şu dünyada gerçekten kadın-erkek ayrımı ne zaman kadar daha devam edecek bilmiyorum Bir erkek egemenliğidir gidiyor Ama kadına gelince her şey kısıtlı yani flört etmek istiyorsun edemiyorsun bunun için bence seni tek bir çıkış yolu var o da üniversiteyi kazanıp bir iş bulup Kendi Ayakları üzerinde durup artık ailesine karşı Kredi çekebilmek Ama bu şu demek değil tabii kimse yanlış anlamasın aileyi sil asla Ama artık kendi kararını kendin verebileceğini onlara kanıtlaman lazım
Hocam benim zaten kariyerli bir mesleğim var
Ailem erkek arkadaşımın olmasını istemedi önce iş sonra eş dediler yani
Ama bu kez de ben toy kaldım
İşim mesleğim olmasına rağmen özgüvenim olmadığı için flört edemiyorum ve uygun birini bulamıyorum
bulursun
Olaylar Kendiliğinden Gelişir Bir Şekilde İlişkin Olur. Birini Bulursun Önemli Olan Karşındaki Kişi Aman Dikkat Et. Amacı Kullan At Olan Erkekler Çoğaldı Onlara Denk Gelirsen Canını Çok Yakar Seni Kandırır Kullanır Atarlar. Karşındaki Seni Seviyor Mu Amacı Ne Gelecek Düşünüyor Mu Bu Önemli.
Flört konuşma tanışma aşamasıdır birazda köşe kapmaca dır aslında kim kimi önce çözerse ilişkiyi büyük olasılıkla o sürükler
Konu at o çözülsün anlatsın sinema tiyatro biraz felsefe sal üzerine gülümse oturaklı ol pozitif ol
Başka hocam Öner’in nedir
Cevap
72Cevap
konuşurken strese girme, zaten konuşmaya başladıgınızda konu konuyu açıyor yani sana şu konuşulur diyemem o yüzden tanımaya çalış heyecan yapma. Ayrıca
ah şu muhafazakar aileler çocuklarına karşı sürekli bir kontrolcülük bıraksalarda çocukları sosyalleşse insan yüzü görse
Teşekkürler
İlk mesaj ilk tanışma nasıl olmalı
toplu taşımada falan denk gelirsen bir çiftin neler konuştuklarına kulak kabartabilirsin
bundan yıllar yıllar önce ben bir insanla nasıl sohbet edilir onu bile bilmiyordum
psikoloğumun tavsiyesi bu şekilde olmuştu insanların birbirleriyle konuşmalarını dinleye dinleye geliştirdim kendimi şimdi tutabilene aşkolsun :D
Hiç aklıma gelmedi denerim
Öncelikle her yakınlaşmayı, muhabbeti flört olarak algılama. Birileri ilk baş seni tanımak için yaklalabilir. Her muhabbet için gelen flört etmek için gelmiyordur. Seni tanıyarak ilişkiye arkadaşlık, flört babında şekil vermek istiyordur. Flört olayında zamana göre ilgi olur. Kadın hafif kaçar erkek ürkütmeden kovalar.
(yeşilçam orman koşulları geldi aklıma).
Bunlar oluyorsa flörtleşme sinyalleri başlamış demektir
Flört ede ede öğrenirsin. Başka yolu yok. Kimse kimseye flört dersi vermedi herkes ilk ilişkilerinde bu duruma düştü düşmedim diyen aşırı sallıyordur. Yani diyeceğim o ki keyfine bak içinden geldiği gibi davran ve kimseden sana flört dersi vermesini bekleme. Rahat ol.
Teşekkür ederim
Özgüvenim yok nasıl edineyim
Flörtü tüm ülkenin bırakması lazım. İki insanın birbirini tanımasını flört olarak nitelendirmemek lazım. Çünkü bunu bizim toplim 3-5 kişiyle yapmaya çalışıyor.
Bende öyle düşünüyordum gördüğün gibi toy kaldım
Yok eğitimli kültürlüyüm de
Kendimi diğer kızlarla kıyaslıyorum ve ben aradan çekiliyorum
Her konu da sanki kız değilmişim gibi
Halbuki içine kapanık ve kibarım
Hemcinsimden çok korkuyorum
Biri benim eşimi çok kolay elimden alır
Ses çıkaramam
Beni de seven olur mu acaba
Genelde ben seviyorum karşıyı
Onun da beni sevdiğini sanıyorum ama sonra eskisine dönüyor
ben de bilmiyorum soğuk bi tipim asla öyle samimiyetsiz yavşayamıyorum. ama çok güzelim o yüzden de çok flörtüm oldu hepsinden de ben ayrıldım hshshsh yani çok güzelsen flört edememen önemli olmuyo pek. hatta soğuk gizemli ve bi de güzel olunca daha dikkat çekici oluyo.
Ben orta güzelim makyaj yapmam
Ama eğitim seviyem yüksek açığı onla kapatıyorum da
Flört edemiyoruz işte bi müddet sonra konuşma kesiliyor karşı taraf sıkılıyor zaar
Bir de ben de öpüşme vs de yok evlenmeden olmaz
işte dediğim gibi çok güzel taş benek kategorisinde olunca erkekler umursamıyo hiç konuşmasan bile düşüyolar
Olamadık işte Allah oradan almış beynimize vermiş
Aynı durumdayz aşkitom youtbede adil Yıldırımı dinliyorum bende... doğru dürüst flòrtüm olmadı olanlarda amacı farkliydi ya da eski sevgililerine geri döndüler bende kendimi kişisel gelişime verdim youtubeden videolar izliyorum tavsiye ederim sana da
Sevgilim oldu ama bende pek bilmem. Tek kusurumuz bu olsun 😊 Sevecek insan karakterimiz sever.
Sevmiyor işte hocam ne kadar dürüst samimi olsanda oyun entrika istiyor
Kendin ol. Öğrenmen gereken bir durum yok. Seni sen olduğun için tanımaya çalışacağı ve seveceği bir evre bu.
Kendini farklı yansitirsan bir yerde patlak verir. Taktik maktik yok. Natural and Pure 🎨🪀🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻
Haklısın ama doğal içten olduğum için hiç bir gizemim olmadığı için konuşmadı
Konuşan kişi
flört etmek demek karşındakini tanımaya çalışmak demek
iletişim halinde olmalısın konuşmalısın yeri geldiğinde buluşmalısınız da
olduğun gibi davran kasmaya gerek yok arkadaşınla konuşur gibi konuşmaman lazım yoksa sevgililiğe dönmez o
Hiç bilmiyorum gerçekten
Başka tavsiyen var mı
mesela arada bir ona iltifat edebilirsin
Ben hep ettim yanlış mı yaptım
karşındaki erkek nasıl biri
Onun flört anlamında baya uzun ilişkisi olmuş 6 yıl filan. aonra işte bu kişi konuşmayı kesti benle heyecan ve gizemim yokmuş gibi bir şey ima etti ve konuşmayı kesti
Benim bir hatam olmadı şimdi ben acemiyim çok onu hiç kıskanmadım kısıtlamadım vs yani bu işler böyle mi oluyor biraz taktik verin nasıl davranmalıyım
kıskanmak kişinin içinden gelen bir şey ama kısıtlamamalısın
biraz da romantik olmalısın
sen çok içine kapanık birisin sanırım
biraz canlı olman gerek utangaç olursan kaybedersin
Doğru bildin etrafımdaki herkes içine kapanık biri olduğumu söylüyor
O zaman biraz canlı romantik olucam
Nasıl romantik yani
senin utangaçlığını yenebilmen için karşındaki erkeğin canlı ve atik biri olması lazım
romantikliğe gelirsek de romantiklik içinden gelmeli yani illa onu mutlu edicem diye şekilden şekle girmemelisin ufak küçük jestler bile güzel olabilir
Bende öyle insanlardan hoşlanıyorum canlı ve atik
Ya kendime özgüvenim yok
Kendimi sevmiyorum önemsemiyorum karşı tarafı önemsiyorum
Onu memnun etmeye çalışıyorum filan
sende özgüven olmazsa erkek senden soğur ama
Öyle oldu
Normalde eğitimli kültürlüyüm de bu huy beni geriden getiriyor
Tavsiyelerine ihtiyacım var
şu an ayrı mısınız onunla
Eskisi ile evlendi
Artık bitti yani
anladım ben sana yine en önemli gördüğüm şeyleri anlattım aslında başka da aklıma bir şey gelmiyor
ama bir de şu var mesela, karşındakini eğer normalden fazla sever ve değer verirsen o bunu farkettiğinde senden uzaklaşabilir yani herkes aynı değil ama çok gördüm böyle olanları
belli etmeyeceksin fazla değer verdiğini
Gerçekten psikolog filan mısın ☺️
Aynen de böyle oldu
Çok önemsedim kendimi sevmem değer vermem hiç ama ona tam tersini yaptım
:)
bu anlattıklarımı bizzat kendim yaşadım zamanında, ordan biliyorum :)
Peki nasıl özgüven kazandın
insanlarla sosyalleşerek
Erkeklerle mi
hem erkeklerle hem kızlarla ama normal kankam gibi arkadaşlarımdı hepsi
Peki saol tavsiyelerin için
rica ederim
Beybisi ilk mesaj tanışmaya çalışma nassı olmalı ya
@St_blacksea52 mesela cümleye beybisi demeyi bırakabilirsin :d
Herkese selam beybisi diye yazmıyom beeee 😅😅
@St_blacksea52 şaka yaptım ya :d merhaba falan yaz mesela
selam yazma
Selam merhaba kabul etmiyorlar yaratıcı ol vs diyorlar yahu napayım yürüyen uçah mı yaratımda yazayım 😅😅
@St_blacksea52 o da onların sorunu :D
Napak?
@St_blacksea52 bişey mi yapman lazım illa :d
Bi el at beee
😂😂😂😅😅
@St_blacksea52 olmaz :d uğraşamam hjfk
İzninle küsüyorum
@St_blacksea52 ahahh :D
Niye hala burda yazışıyoruz annamadım
Hoşuna giden hareketleri ve karşının da hoşuna giden hareketlerde bulun
Hem kendini ön planda tut hem de onun fikirlere önem veriyormuş gibi yap (gerçekten ver tabi ama göster, hissettir) sonrası gelir
Biriyle tanışınca ve ondan hoşlanınca kendiliğinden gelişen bir süreç. Özellikle bilgi gerektiren bir yanı yok. Hisler davranışlara dökülüyor ve flört oluyor.
Ben hoşlansam da nefret ediyor gibi görünüyorum
Özgüven yok yani
Soru sorarak ve tanımaya çalışarak sohbet et, devamı gelicektir.
Tahminimce tecrübelerle öğrenilen bir şey bu. Henüz ben de bilmiyorum. Yaşayınca görücez. Bu konuda kendin gibi tecrübesiz birini bulman senin elini kolaylaştıracaktır.
Flört etsen bile bile ailenden dolayı ilerleyemezsin ki
Şu an karışmıyorlar yaşım geldiği için
Edince ne oluyoki karşndaki karaktersiz çıkınca.. neyse siz dewamke
Ne edince anlamadım
Flört
Evlenilmiyor nasıl evlenicem
Bende bilmiyorum bu kader demekki. Bı gün bir beyaz atlı müsait bı yerde inerde bizi görürse evleniriz
İnş
Gönlüne göre olsun her şey
Amin seninde ☺️
Çok birşey yapmana gerek yok her yürüme çabasına " yaa gerikaliii. d. d" de gerisi gelir
Ha ha ha tamam 😂
İçinden geldiği gibi davran. Öğrenilecek bir durum söz konusu değil.
Özgüvenim yok
Gulumse biraz nükte
Abartmadanda öv
Pozitif konus
Bos insanda coktur
Makati kolla
Tamam başka öneri var mı
Saygisizlik yapma
Sana sayhisizlik yapilmasiba izin verme
Insanlari analix etmeyi ogren
Senin bu yaslaribda bur cok curuj yumurta var
Cinsellik amacli kullanila bilirsun
Kitao oku
Gundemi v. b takip et
Yakin tarihi bil
Erkekler guldurebildikleri kizlari severler bunu unutma
Her erkege kanma
Dedigim gibi bos insan cok
Kafa bos adamin sadece goy goy yapiyir
Boyle insanlar sana kar vermiyecegi gibi zararda verir
Tongfu kitabini oku
Psikoloji oku
Felsefe oku
Psikolojiden izzet gulluyu oneriyorum
Spor yap
Bak bu yaslarda (18 -24 oldugunu farz ediyorum )
Erkekler hormonlarindan dolayi kizlarin pesinden kosar
Zaten bu yaslarda ki sevgilikler duygusallik uzerinedir mantik yoktur
O yuzden duygusal dusubme akillini kullan
Izzet gullunun kitapalri ogretecekdir
Sen baya bi şey biliyormuşsun teşekkürler
Lan bunlar sadece erkek icin yapilmaz
Sosyal hayatin ve kendin icin yapilir
Dogru erkegide görmeni saglar
Etrafinda mutlaka vardir gozunu acarsin
Yoksa bunlari okumanda asil maksad sensindir iyi gunler
Kendini sev
Kendine deger ver
Erkekler ozguvenli ve kendini kasmayan kadinlari sever
İçimden gelenleri söylüyorum 😅
Flört etmeyi bende pek bilmiyorum
kendin ol rahat konuş yapmacık olma yalandan uzak dur konuşmaktan çekinme
Bunu baya baya takip edicem beybisi nooolur benide etkiketlee 😂😂
Bende bilmiyorum akışına bırakıyorum. Çok kişiyi kaçırdım öyle. Hala ders almıyorum
Herkese şerbet dağıtmaya açık değilsen zorlanmazsın
Flört bulmadıysa öğrenme boşver sevgili ednmediysen
Ben tutucu bi ailede büyümedim ama aynı dertten muzdaribim bence kocanı bekle
Boşver ya sevgiliyi kocayı bekle
Evet te evlenmeden önce bu tanıma aşamasında şart bu durum
Ha tamam o zaman olur
Öğretirler sana internetten yazış ama buluşma ya da bi ayetel kürsi oku güvendiğinle halka açık bi yerde. Söylersin ona özgüvenim yok pısırığım ben diye anlayış gösterir. Bi sürü güvensiz insan var
Bu ne ya 😂
Flört etmek kadar boş bir şey yok bunun sonu gelmez hiç bulaşma hem kafa yoruyorsun hem de bir film oyuncusu gibi karaktere bürünüp olmadığın kişiyi karşı tarafa gösteriyorsun karşı tarafta aynı saçma saçma işler
İyi bir gözlemci isen eğer arkadaşlarından, arkadaşlarından bu mümkün değilde çok ciddiyim diziler ve filmlerden bir şeyler çıkarabilirsin, önereceğim netflix dizileri ile flört üzerine kendinde esinlenmeler oluşturabilirsin
Bende öyleyim, hoşlandığım biri olduğu zaman yüzüne zor bakıyorum ve bakışlarımda sert gülemiyorum tuhaf bir görüntü izlenimi veriyorum
Aklına geleni söyle Kendin ol Tutucu aile sayesinde sağlıklı bir evlilik yapacaksın inş
Burda bazı yorumlarda gördüğüm kadarıyla - senin de talep ettiğin gibi- flörte yönlendiriyorlar Hatta aileni gerici bulan da var Senin böyle saf temiz kalman o kadar değerli ki Böyle birini bulsam hemen evlenirdim Flörtü ve aşkı da evliyken yaşardım
şimdi canım benim öncelikle bunu öğrenemezsin birilerini tanıya tanıya içten gelen bi durum bu
Bence bunun için video izleyebilirsin ya da ben sana bir kaç tavsiye verebilirim.
İnsan bunu otomatik olarak yapmıyo mu birinden hoşlanınca? 🤔
Ben yapamıyorum işte bakışmak filan özgüvenim yok
Kendin ol. Sakin ol. Böyle durumlarda insanlar sevgililik halinde herşeye hemen evet deyip kendini kullandirabiliyor. Mantığına yatmayana seylere evet deme.
Güven sağlayacağın bir erkeği bulmalısın
o senin her zaman yanında olur ve nasıl davranman gerektiğini söyler
Erkeği ben mi bulayım kendim yani
Hayır tabiki hayatına girenleri değerlendir demek istedim
Öğrenmek zorunda değilsin kafa rahat bosver
Bende bi zaman sonra konuşacak bişey bulamıyorum
Deneyimle aç burdan fake profil yaz oğlanlara konuş
Adama yaklaş. "Sen, ben, bu akşam, gecikme." de. Eğer sevgili arayışında ise zaten tamamlar.
birilerine şans vermen gerek tecrübe ederek öğrenebilirsin ancak
Konuşarak gülüm
Ya bıkarsa benden
İşte kendime güvenim o kadar az ki bıkınca beni bırakma ihtimali yüzünden üzülürüm
Göze almam lazım Haklısın
Ben çok çabuk güvenip bağlanıyorum sanırım
O zaman her zaman bitme ihtimali olucak kafamda değil mi
havadan sudan konuş zamanla öğrenirsin
Icınden nasıl gelıyor ise
Kendimi olduğu gibi karşı tarafa anlattım ama benim bir gizemim olmadığını ve heyecan olmadığını ima edip gitti
Yanı bu herkesı etkilenen mumkun degil oyle olsa burada bekar insan kalmazdı
Anlamadım
Yanı bazen bazıları gıder ne yapsan da
Anladım teşekkürler
Bu benim özgüvenimi düşürdü çok zaten yoktu
Bak ben flortoz bır adamım gun gelıyor 4 5 kısı İle konuşabılıyorum ama 2 sene oldu kımse yok yanı oyle tamam budur demek zor flortte iken
Bu bana yanlış mesela ben asla yapmam
Hak yemek bu resmen
Hak yemek degıl bu insan tanımak flortu cok dar acıdan dusunme cok genıs bır kavram ya da kademeleri var dıyelım
Tabı sana yanlıs ıse yanlıstır bunda tam bır dogru yok
Allah sana yol gösterir
Amin
Napayım peki Öner’in var mı
Olduğun yerde kıvır saçınla oyna yeter
Bu ne ya 😂
🤭 çok gerekli bir mevzu
Gerekli
Opusme yiyisme flort evreleri
Bunlar bana ters
Sanırım o yüzden terk ediliyorum
Dişilik anlamında karşı tarafa bi şey vermiyorum
Olmassa olmasın her şeyin bir zamanı var
26
Bunun sanki okulu varmış gibi
Bir bunları öğrenme boşver
Diğer türlü evlenemem ki
Aman boşver saflığını koru derim
Yaşayarak buda sorumu
İnsan gibi konuşsan yeter
Sevgililik ile flört ayrı şeyler onu diyeyim de..
Pandemi zamanı öğrenilecek bir şey değil bu.
Normallerinde napayım Öner’in nedir
Sosyalleş..
Bir iki kişiyle çık öğrenirsin yavaş yavaş
ınternetten flort dıyalogları bul oku
Ahahahahaha sesli güldüm
@İlhamBekleyenKiz :)
Sevecen ve samimi
Sen etme zaten o senin yerine de eder
Etmiyor işte hocam benim bir gizemim yok kendimi olduğum gibi anlatıyorum ve terk ediliyorum
Özgüvenim de yok
Okumuş kültürlü dil biliyorum
Lakin kendime dişilik anlamında güvenim yok
Çok korkağım
Bende senin gibiyim 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?