Bir ilişkiden çıktıktan kısa süre sonra (1.5 ay, 2 ay) yeni bir ilişkiye başlandığında, o yeni ilişkiye başladığın kişi doğru insan olmaz derler sizce doğru mu bu olay?
6 gü
Bir ilişkiden çıktıktan kısa süre sonra (1.5 ay, 2 ay) yeni bir ilişkiye başlandığında, o yeni ilişkiye başladığın kişi doğru insan olmaz derler sizce doğru mu bu olay?
Cevap
5Cevap
Kadın hiçbir zaman doğru insanı seçemez, ilişkiden ilişkiye sürüklenip ağır hasar kaydıyla hayatına devam eder
25 yaşındayım ilk sevgilimdi güvensizlik sorunları oluşturdu hayal kırıklığına uğrattı hiçbi zaöan seçemeyeceksem o zmaan ona geri mi dönim yokaa ölene kadar yanlız mı kalim
Yok 2 kere denedim aile aracılığyla onlar daha da kötü çıktı zaten ilk işkim aile aracılığıyla olur diye hayal ettiğim biriydi flörttük sevgili olmadan o birden bitirdi bende uzatmadım beni istemeyeni ben hiç istemem hatta onun yüzünden ilk sevgililiğimi yüzüne bakmicmabir adamla yaşadım o ilk flörtüm bana hiç sevgilim olmadı deneyimsizim diye arkdaşa olalım ayapı yaptı sonra baya yavşadı baya övdü ilgilendi sonra birden buraktı
unutmaya bağlı
kafada ve kalpte ne zaman biterse o zaman başlanır
yas süreci geçmeli
reset atıldıktan sonra yeni insanla tanışmak lazım
1 ay geçti 1 ayın sonunda şuanki flörtümle tanıştım ama ilki çok ağır güvensizlik yaşattığı için buna daha temkinli ilerliyorum kendimi kaptırmadan ona da söylüyorum ama o da benim aklımdaki şeylere uzun uzn açıklama yapıyor kaçmıyor hiçbir şeyden
1 ay geçip baskasıyla flört ediyorsan demek ki sevgilini sevmiyorsun ve sevmedin. 1 ay çok kısa bir kadın için.
Aldatmış bir insanın oturup yasını tutamazdım kendisi soğuttu
İşte bunu sorunda belirtmen gerekiyordu ama yine de hemen başlamasaydın bir kendine gelseydin bari
Seversen olur niye olmasinki
Hoşlantı var ama ilk ilişkimde çok ağır güvensizlik yaratışdığı için haayatımdaki ilk ilşkimdi şimdi buna daha temkinli yaklaşıyorum hala sevgili değiliz flörtüz uzatıyorum biraz daha ditoeum givenmiyorum givenmem lazın
Aynen
Doğru
Nie doğru
Doğru insanı bulmak kolay olsaydı günübirlik değişim olurdu
Yanlış mıdır yani
"yeni ilişkiye başladığın kişi doğru insan olmaz derler"
Buna doğru dedim m
Hayır ilişkiden çıkalı 1 ay oldu 1 ayın sonunda biri çıktı karşıma 15 gündüe konuluoruz o yanlış insna mıdır şu an boşlukta mıyım ondan mı, daha temkinli olmaya çalılıyorum şuanlık çünkü ilki hayatımdaki ilk ilşkimde ama çok büyük güvensizlik yaşatrığı için 2. sine daha temjinliyim ve gğvenmiyoeum ama o da aklımdaki bütün sorulara uzun uzun cevap veriyor kaçmıyor
Senin yeni nir bir ilişkiden çıktığını biliyor mu
Doğru
Nie doğru
Güvenmiyorum hala zaten ilkinin yaşattığı o güvensizlik yüzünden buna hep ağırdan alalım sana hala gğvenemedim diyorum ama istikrarlı birmşekilde vazgeçmiyor vmesela şüphelrim varsa uzun uzun açıklama yapmaktan da çekinmiyor ben de daha yavaş ve temkinliyim
Yavaş yavaş yanaştım kaçmıyor şuanlık sanki
Bilmemmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda çok farklı düşünceler var biliyor musun? Bence önemli olan ne kadar zaman geçtiği değil, senin o ilişkiye ne kadar hazır hissettiğin. 🥰 Herkesin iyileşme süreci kendine özeldir. Kimi hemen adapte olur, kimi daha uzun zamana ihtiyaç duyar. Eğer içinden geliyorsa ve o kişiyle mutluysan, neden doğru insan olmasın ki? Kalbini dinle yeterli! ✨ Sence hazır hissetmek mi yoksa zaman mı daha önemli? 🤔