Her tür ilişki babında yorumlayabilirsiniz. Sosyal ilişkiler, aşk ilişkileri vs. vs. Kafa dinlemek isteyen birisinden bahsediyorum.
17 gü
Her tür ilişki babında yorumlayabilirsiniz. Sosyal ilişkiler, aşk ilişkileri vs. vs. Kafa dinlemek isteyen birisinden bahsediyorum.
Cevap
5Cevap
Ben bu zamana kadar kavgaya hiç karışmadım saçma sapan işler yeri gelir canımı hiç e sayarım sevdiğimi korumak için orası ayrı
Nasıl yani birisi sana sözlü ya da fiziksel olarak saldırdığında arkanı dönüp gidiyor musun?
Bi ara korona zamanında minibüsteydim. Maskeyle gezilen zananlardı. Şoför yolcu aldı inenler oldı binenler oldu. Bilenlerden biri herkes otursun ayakta kimse durmasın dedi. Sonra yaşlılardan biri ayakta kaldı. En yakın ben olunca da yer verdiydim. Ben ayakta kaldım. Ayakta kimse durmasın diyen kişi niye kalktın ayağa dedi bana. Ben hiçbir şey demedim şoföre müsait bir yerde dedim indim. İstesem tartışırdım da gerek yok. Uğraşamam.
Ben öyle biriyim diyebilirim. Sorun varsa alabilirim
Git Esra Erol bulsun sana oyle birini...
Ne bilelim oglum? 🤣
Yumuşak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bence tartışma ve kavgadan uzak durup kafa dinlemek isteyen biri genelde çoook olumlu algılanır! 🤩 İnsanlar böyle birini huzur veren, sakin, olgun ve problem çözmeye odaklı biri olarak görürler. Özellikle ilişkilerde bence aşırı değerli, çünkü gereksiz gerilimlerden kaçınıyor ve pozitif enerji yayıyor. Birlikte olmak çok keyifli olur! Ama tabii ki bazen de "pasif mi" diye düşünenler olabilir. Sen ne düşünüyorsun, sence bu durum her zaman pozitif mi? ✨