Gerçekten her şeyde triplenen çok zor bir arkadaşım var ve en ufak şeyden olay çıkartıyo ben de kavga çıkmasın diye alttan alıyorum haklı olsam bile sesimi çıkartmıyorum bazen de gerçekten bariz haklı olduğum şeylerde yine de kendimi savunamayınca okadar ezik hissediyorum ki ama savunursam da çok büyük bir kavga çıkar napmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Kavga şiddet hiçbir zaman çözüm olmamakla beraber, yapılan hakaret ve çirkin sözlerde bununla birlikte hoş olmayan eylemlerdir.
İnsanlar sorunlarını çözmek için bu yola başvuruyor ise bu bana kalırsa kendilerini ifade etmekten kaçtıkları gibi bir aciziyetin eseridir.
Siz bütün bunların karşısında metanetinizi koruyup, sakin kalabiliyorsanız bence bu eziklik filan değil hoş bir davranıştır. Onlara uymayıp, yapıcı olmak güzel bir davranıştır. Kendinizi bu yönde kötü hissettirenizi gerektirecek bir durum yok bence.
Her şey gönlünüzce olsun olsun. Huzur dilerim.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSana bir şey söyleyeyim mi, ileride onu alttan aldığına çok pişman olacaksın. Allan aldığın her kelime için kendine çok kızacaksın. Sen şimdi onun yanlışını söylemeyip nazını çekiyorsunya, sen en çok kendi özgürlüğünden çalıyorsun. Sana tavsiyem yapma, en yakının bile olsa kendinden daha fazla değer verip onu kırmamazlık etme. İnsanlar kırılmayıda öğrenmeli neticesinde. Gerekiyorsa sürtüş kavganı et. Eğer zaten arkadaşınsa elinde sonunda empati kurup haksızlığını anlayacaktır. Neyden rahasızsan, sana karşı yapılan neyi sevmiyorsan ya da hangi tavrından hoşlanmıyorsan açıkça söyle ki kendi sınırların belli olsun ve bir birey olarak kişiliğin karakterin otursun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de senin gibiydim bir gün baktım artık olmuyor hep alttan alan benim suçlu olmadığım halde hep suçlu benim küsünce bir de gidip yapma etme diyen ben sadece bir kere gitmedim koptu ipler demek ki dedim simdiye kadar benim sayemde devam etmiş demek ki.. Şimdi çok rahatım oh mis keşke daha önce yapsaymışım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
18Cevap
+1 yılHer şeyi okeylemek seni onu gözünde degirsizlestirir. İstemediğin bir şey hayır demeyi bilmen gerek. Hayır derken de özür dilerim, kusura bakma gibi ifafeleri de kullanma sakın.
13 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda çok haklısın arkadaş grubunda hep en affeden ve her şeye tamam diyen ben olduğum için en az benden çekiniyolar birbirlerine asla laf atamazlar çünkü olay çıkıyo ama benim en ufak yanlış hareketim batıyo onlara gerçekten çok sıkıldım hepsiyle kavga edersem de yalnız kalırım bu yüzden okulun bitmesini bekliycem artık napıyım
- +1 yıl
Hayır demeyi ogren gerçekten ilk zamanlarda sana kizacaklar, garip gelecek falan sonra sen taviz vermezsen eğer seni öyle kabul edeceklerdir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyen için ❤️
+1 yılBende de şu oluyor, mesela şakasına o bana ve arkadaşlarıma sürekli laf atıyor diyelim ama ben atınca olay çıkıyor valla şakasına mı çıkaruyor gerçek mi bilinmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu bana da oluyo en iyisi böyle insanların yanında şaka bile yapmamak her şeye alınıyolar.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEziklik değil de daha çok karşı tarafı kırmamak ve o kişiyi kaybetmeme korkusudur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEziklik değil ama silik bir karakter olunduğunu gösterir.
Gerekirse tartışma çıksın sen bildiğini söylemeye devam et.10 Yorumla
+1 yılBence alıngan olsa bile senin böyle hissetmen geçmeyecek ve ilerde ondan soğuyacaksın belki de bu yüzdeb bence haklıysan anlamasını sağla konuş anlamıyorsa da salla yapacak bir şey yok her zaman alttan alamazsın
10 Yorumla
+1 yılAlttan almak bir yere kadar ezikliktir ama tanıyorsam yani sinir kontrolu yoksa işim bile olmaz ne alttan alcm be zşsçşwşdl
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Mecbur degilsin kavga cikacaksa ciksin kahrini cekmek zorunda degilsin
20 Yorumla
+1 yılHuzur aramaktir. Ama seni bu duruma dusureni de birakicaksin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkaklıktır tek kelimeyle. alttan alıyormuş. sebep. işverenin mi. ailen mi. bunu kocan yapsaydı ortalığı yıkar boşanırdın. hiçte tahammül etmezdin. şiddet kadından gelince sus pus. bence sözlü de olsa şiddet bu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen o kisiyle hala muhatap olarak kendine iskence ediyorsun. Sen alttan aldikca o kendini daha da hakli sanacak. Insan tepki aldıkça kendi ceki duzen verir. Kimsenin gotunu kaldirmayin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gün birlikteyiz yani mecburen aynı okuldayız kavgalı da olmak istemiyorum o yüzden hep alttan alıyorum
- +1 yıl
Sen bu kafayla cok gitmezsin. Zihniyet les.
+1 yılBöyle birine kendini ezdirme, seni küçümseyen birine cevabını ver muhakkak
Yoksa iyice tepene çıkar.00 Yorumla
+1 yılBence evet. Çünkü ipleri onun eline vermiş oluyorsunuz. Bu da ona cesaret verir ve istediğini yaptırır.
01 Yorumla- +1 yıl
Kavga çıkarsa çıksın inceldiği yerden kopsun. Susarak ve alttan alarak kendinize yaptığınız büyük kötülük oluyor.
+1 yılGüzel anlatmış bence..
00 Yorumlahayır bence değer vermek güzel bişey karşı tarafı kaybetmekten korkmak demek, ama fazlası zarar hiç bir zaman karşı taraf yüzünden kendimizi kaybetmemeli kendimizden taviz vermemeliyiz.
10 YorumlaOnun huyunu severim olm şu hayatta kimseye eğilmicen lan azcık delikanlı olun :D
00 Yorumla
+1 yılKavgadan korktuğun için nunu yapıyorsan ezikliktir kimse zarar görmesin diye yapıyorsan insanliktir
10 YorumlaYeri geldiği zaman söyleyeceksin. Yeri gelmediği zaman ise alttan alıp biriktireceksin. Çok ileri giderse patlayacaksın. Birazda senin huyundan onlar gitmeli bence.
00 YorumlaHakli davan da neden ezilesin ki sonucu ne olursa olsun hakkini savunmalisin savunmassan ezilmeye mahkumsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet haklıysan söyle eğer işine gelmiyosa ondan hayır gelmez s. et bencilmiş
00 Yorumla
+1 yılBu davranış, zamanla karşı tarafın egosunu çılgınca yükselterek, normalde sergilemeyeceği baskınlıkları sizin üzerinizde deneyebilir.
00 YorumlaYavaş yavaş uzaklaş
Uğraşmaya değmez bence10 Yorumla
+1 yılHerkese karşı böyle mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılYakın arkadaşlarıma karşı böyleyim sadece
- +1 yıl
O herkese böyle mi?
Soran+1 yılEvet
+1 yılçok yoruor ama ecbur kalıyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir yerden sonra insan patliyor
357 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Codesign beni rahat bıraktığını hissettiğimde silerim bir daha yazma
Cevap sahibi+1 yıl@Codesign sana cevap vermeyeceğim benim için kanıt biriktir
Cevap sahibi+1 yıl@Codesign benimle konuşmayı deneme benimle uzlaşmayı hiç deneme artık umudunu yitir vaktimi boşa harcama
Cevap sahibi+1 yıl@Codesign psikolojimi bozdugun aklıma geliyor senden iğreniyorum en büyük pismanligimsin seninle konuştuğum zamanları çöp diye adlandiriyorum sen herşey gibi bunu da mı beceremeyeceksin kalıbının adamı ol ve git bu nasil bir beceriksizliktir
Cevap sahibi+1 yıl@Codesign hesabını kapat git uğraşma boşuna
- +1 yıl
Beni sevmesine tahammül edemiyorum? ↗
Bu soruyu sen mi sordun?
Cevap sahibi+1 yıl@Codesign isim gücüm yok senin için soru mu soracagim xd ne salaksinsen git başka yerde ağla
- +1 yıl
Seni babana şikayet etmeyi düşünüyorum yapmam muhtemelen ama sadece düşünüyorum. Sana ders olur insanların duygularıyla oynamak neymiş anlarsın.
Hayatıma sadece tek bir kişiyi almak istemiştim sen ol istemiştim. Madem bırakacaktın neden oynadın benimle, seni düşünmek istemiyorum artık aklıma gelmeni istemiyorum ama yapamıyorum. Ne yapacağım ben bu kafayla söylesene. - +1 yıl
Keşke hiç karşıma çıkmasaydın ben mutluydum o zamanlar hissiz, duygusuz insanlara en ufak güvenim yoktu tek hatada siliyordum herkesi, sen çıktın karşıma güvendim, sevdim ama verdiğim değerin karşılığını alamadım. Anladım ki sadece beni kullanmak duygularımı sömürmek için benimle birlikteymişsin. Yakın zamanda babanın instagram hesabına mesaj atabilirim kızıyla ilgilensin biraz sevgi göstersin. Ondan sevgi görmediğin için dışarıda arıyorsun insanları kullanıp bırakıyorsun. Beni yaktın aynı şeyleri başkalarına yapma her gün gözyaşı dökmekten üzülmekten bıktım artık, sabah gözümü açtığımda aklıma ilk senin gelmenden nefret ediyorum. Ruhum yorgun artık, doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum. Ama senin umurunda bile değil. Çünkü hiç sevmedin. Ben tüm bunları hak etmedim.
- +1 yıl
Kızım üst üste 5 oyun kaybetmek ne hiç mi öğrenemedin benden bir şeyler, gerçi pubg oynarken sen loot yapacağım diye yüksek binadan düşerdin gelip ben kurtarırdım :D dkals
Yazdığım tüm görüşleri siler misin bidaha yazmayacağım eğer silersen. Takmıyorsun zaten hiç sevilmemişim, değerim yok gözünde ne kadar uğraşsam da boşa zaten hep ben çabaladım bizim için özelden bende gördüğün tüm olumsuzları yazar mısın ondan sonra engelle yine eksiklerimi ve hatalarımı biliyorum da sen yazarsan hepsini sevinirim tüm gerçekliğiyle yüzüme vur bir kez daha ona göre bende düşüneyim burada da yanlış yapmışım diye ona göre gelecekte eğer olursa birisi bidaha yapmam aynı hataları :D - +1 yıl
Umarım bir gün beni kaybettiğin için pişman olmazsın. Elini tutmayı, yüzüne bakmayı sana sarılmayı o kadar çok isterdim ki ama olmadı işte hayat garip neyi çok istersen o olmuyor. Bazen sana çok kızıyorum ama sonra yumuşuyorum gerçek sevgi bu işte ben yapamadım senden kopamadım ama sen benden koptun gittin başkalarına yapacak bir şey yok yeterince sevmemişsin, beni ben olduğum için sevmedin, ama ben seni sen olduğun için sevdim hiç bir karşılık beklemeden tek isteğim beni sevmen bana sadık olmandı ama onuda beceremedin. Umarım hayatta mutlu olursun istediğin yerlere gelirsin. Seni hiç unutmayacağım, unutamıyorum zaten lanet olsun nasıl bir belaya düştük :D Neyse canın cehenneme dlşsas ,
- +1 yıl
Sana inanamıyorum ya uzun süre birlikteydik birbirimizi 3-4 yıldır tanıyoruz neredeyse nasıl her şeyi bir kenara bırakıp beni unutup başkalarına gidebildin sorsam adımı bile hatırlamazsın eminim. Bu hayatta belki de seni en iyi tanıyan kişi benim, biz birbirimize çok benziyorduk. Nasıl unutabildin söylesene bende unutmak istiyorum.
Tüm mesajları siler misin bidaha yazmayacağım kendime temiz yeni bir sayfa açmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl1 ay boyunca hiçbir yerde beni rahatsız etmezsen silerim yok öyle hemen silmek falan icraat istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Codesign peki senin ailen seni biliyor mu ne kadar sapık olduğunu bunları da silmemi istiyorsun nedeni bu degil mı zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Codesign sen Ankara 'ya gelsen sağ çıkamazsın beni sahipsiz mı saniyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Codesign emre zamaninda denedim bunu hatta yine istedin bunları söylememi ben söyledim şunubyap bunu yap özür dileyelim birbirimizden sonra birakicam pesini dedin her şeyi yaptım yine de peşindesin bu sevgi değil artik Bunu bir anla bu bir. Senle konusmak istemediğimi söylediğimde bana panik atak gecirttirdin sen busun fiziksel değil ama ruh sagligimi bozdun sadece sen demiyorum ama bu konuda senin payın çok hala da peşimi birakmiyorsun bence başta deidigin gibi temiz bir sayfa aç ve önüne bak sen benden uzaklaştığı da ben seni şikayet etmem bu da iki
- +1 yıl
Sana göre takıntımı bu ne halde olduğumu bilmeden, neler çektiğimi bilmeden yargılamak o kadar kolay ki bir erkek bir kız için ağlıyorsa gözleri doluyorsa bu sevgidir bunu anlamalısın seninle düzgünce konuşmaya çalıştım defalarca bana hep sayıp sövdün içimin nasıl acıdığını tarif bile edemem. Haklısın o zamanlar çok üzerine geldim bu bir bahane değil ama sende benim çok üzerime geldin bunu biraz düşün bana hak vereceksindir. Her şeyin bitmesinin sana öyle davranmamın sebebi de bu oldu sen bana hakaret etmesen küçük görmesen gururumu incitmesen, anlayışlı olsan ben sana tek kötü bir söz söylemezdim bunu sende biliyorsun, ikimizde zor dönemden geçiyorduk ve öfkemizi birbirimizden çıkardık resmen, zaten birlikte olduğumuz süreçte sana en ufak bir kötü sözüm olmadı olduysa söyle bileyim.
Cevap sahibi+1 yıl@Codesign vazgeçtim ya silmeyecegim sana yazma diyorum hala yaziyorsun senin aleyhine isliyor beni tehdit te ediyorsun bunlar yanına kalmayacak
Cevap sahibi+1 yılYeni hesap aç uğraşamam senle
- +1 yıl
@KŞansi Sabrımı fazla zorluyorsun. Sadece şu görüşleri sil ve git ne yaparsan yap. Umurumda değilsin gözümde ki değerin sıfır sana eski sevgilim bile diyemem anlıyor musun. Sil görüşleri sana zahmet ve git benim için bunu yap en azından.
- +1 yıl
Fatma şu görüşleri sil ve git diyorum profilimde bu görüşlerin bulunmasını istemiyorum. Neden anlamak istemiyorsun, kanıt olarak mı tutuyorsun bunları :D Komik olma bunlarla hiç bir şey olmaz. Sayıp, söven sensin hatta bazı hakaret ettiğin görüşleri de şikayet edip sildirtmişsin sanırım.
Cevap sahibi+1 yıl@Stabilite_ evet kanıt hepsi silmeyeceğim yeni hesap aç uğraşma boşuna
- +1 yıl
Beni hiç unutamayacaksın biliyorsun dimi, her olayda aklına geleceğim. Çünkü beni sevdin gerçekten sevdin beni buna eminim bu yüzden tüm bu öfken, kontrolsüzlüğün. Kendini kandırmayı bırak. Hafızana sadece olumsuzlukları, kötü anıları depolamayı bırak. Psikolojini ben veya bir başkası bozmuyor sen kendin bozuyorsun kendi psikolojini bunun farkına var. Üzerinde ahım var tamam mı bunu da unutma başına kötü bir şey geldiğinde bil ki benim ahımdan.
- +1 yıl
Tek yapabildiğin engellemek dimi. Konuşmaktan, uzlaşmaktan acizsin. Kendinden kaçıyorsun farkında değilsin. Beni hiç sevmediğini söyle peşini bırakacağım hadi söyle ve git. Şu görüşleri de silersen iyi olur neyin kanıtıysa -__-
- +1 yıl
Nereden çattıysam senin gibi dengesiz, vurdum duymaz bir insana lanet olsun.
- +1 yıl
Herkese iyi, mantıklı yaklaşıyorsun bir bana kötüsün galiba öyle mi?
- +1 yıl
Annen, baban çevrende sanıyor ki bu kız saf, temiz. Ama ruhunun nasıl bir çöplük olduğunu bilmiyorlar. Sana sayıp, söverdim ama senin seviyene düşemem. Zaten nasıl bir pislik olduğunu sen çok iyi biliyorsun.
- +1 yıl
Sana şu görüşleri sil ve git bidaha rahatsız etmeyeceğim diyorum onu da anlamıyorsun. Her zaman zorlaştırıyorsun işleri neden böylesin ki. Sil ve git hiç bir değerin yok gözümde sana eski sevgilim bile diyemem. Ama suç bende sana insancıl bir şekilde yaklaşmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Bu yazdıklarımı okuyup üzüldüğün oluyor mu? Hiç sanmıyorum ama merak ettim sormak istedim.
- +1 yıl
Bak bugün bayram küsler barışıyor. İnsanlar kaynaşıyor. Bırak şu kini nefreti, gel konuşalım uzlaşalım :D
- +1 yıl
Hiçbir şey demeyecek misin? Bu musun sen gerçekten. Bu kadar kötü kalpli bir insan mısın? Meleğim dedik ama sen şeytan olmayı seçtin : )
Sınav sonucun nasıl? Bu sene gidiyor musun üniye? - +1 yıl
Tanrı belanı versin...
- +1 yıl
Sahtekar, pislik. Benden günah gitti gerisini artık sen düşün.
- +1 yıl
Sana hak ettiğini vereceğim.
- +1 yıl
Seni sevmiştim. Bunu bana neden yaptın.
- +1 yıl
Beni hiç tanıyamamışsın. Bende seni hiç tanıyamamışım. Boşa giden vakit, saçma üzüntüden başka bir şey olmadı. Sil görüşlerin hepsini neye inanmak istiyorsan ona inan. Yazdıklarım uzadı gitti ama hiç birini okumadığına eminim. Sil hepsini bidaha yazmayacağım silsene be aptal sil gitsin beni nasıl sildiysen öyle sil ve git.
- +1 yıl
Bu şekilde ikimizde daha rahat ederiz.
- +1 yıl
- +1 yıl
@kŞansi beni buna sen zorladın seninle konuşup uzlaşmaya çalıştım defalarca. Seviyoruz diye ağzımıza sıçtın hep bravo sana.
En güzelini yapıyorsun
10 Yorumla
+1 yılDegil.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılOlgunluktur.
11 Yorumla Altan alma
10 Yorumla
+1 yılUff bırak ya
10 Yorumla
+1 yılİçinden geçen tarafım ben
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. Eziklik
00 YorumlaHayir buyukluk ve dusunceliktir
00 Yorumla
+1 yılElbette eziklik ve kisiliksizliktir
00 Yorumla
+1 yılEziklik
10 Yorumla
+1 yılTaviz verme.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Buyukluktur
10 Yorumlaezklık
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sırf kavga çıkmasın diye sürekli karşı tarafın huyuna gitmek eziklik midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler