Merhaba 4-5 ay önce ciddi ilişkim bitti ve evleneceğimizi düşündüğüm için bir şeyler yaşandı ayrılırken çok zorlandım çünkü geçmişim yüzünden beni kimse kabul etmez diye düşünüyordum ve çok pişmandım beni terk ederken "seni sadece şey için kullanırlar sonra kenara atarlar ve koşarak bana gelirsin ben de seni kabul etmem" diyerek terk etmişti o yüzden kimseye artık güvenemiyordum ve çok korkuyordum böyle bir durum yaşamaktan. daha sonrasında hayatıma girmek isteyen birisine şans vermek istedim yaşı benden 5 yaş büyüktü ve çok ciddi düşünüyordu artık evlilik yaşının geldiğini söylüyordu ne kadar güvenmekte zorluk çeksem de ona güvenmeyi seçtim bir süre sonra bir şeyler yaşadık nasıl olsa evleneceğiz kafasıyla. bana sevgisinin bitmesinden ve eximin dediği şeyi yaşatmasından çok korkuyordum ama giderek daha çok bağlanıyordu sanki bu arada en başında çocuğa "benim geçmişim var ve bunu kabul etmek istemezsen anlayış gösteririm konuşmayı bitirelim" dedim ve o da "hayır benim de geçmişim var ve buna saygı duyuyorum konuşmayı bitirmek istemiyorum" demişti neyse sonra başka bir exim aradı ve onunla aranızda bir şey geçmiş miydi dedi ben de tamamen dürüst olmak istediğim için sadece öpücük oldu dedim. ve bana geçmişimin çok çok gerekenden fazla kötü olduğunu ve artık midesinin bulandığını söyledi. ben çok sinirlendim çünkü ona en başından demiştim bu durumu bilerek benimle bir yola çıktı ve tekrardan yarı yolda kaldım kaç gündür ağlıyorum kendimi artık temiz hissetmediğim için sevilmeye layık olduğumu düşünmüyorum kendimden o kadar çok nefret ediyorum ki sürekli geçmişe gidip bir şeyleri değiştirmek istiyorum hatta o kadar çok kötü hissediyorum ki hiçbir zamanda sevilsem bile bunun yüzünden terk edileceğimi düşünüyorum
9 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer