Selam 21 yaşındayim bugüne kadar birlikte olduğum erkek sayısı 50 yi geçmiştir ama 1 senedir kimseyle birlikte olmuyorum çocukmusum cahillik ten yapmışım hep tövbe ettim dinime yöneldim ama acaba evlenmeme engel olur mu ya da evleneceğim birisi olursa eğer ona bunu söylemeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Geçmişin sadece kendini ilgilendirir, zaten kimse sormaz. Tabi müslüman birini bilemiyorum. Dini boyutu hakkında da birşey söyleyemiycem.
Ama bu kadar kişiyle ilişki yaşadıysan hiperseksüel olabilirsin;hormon bozuklukları, travmalar gibi şeyler buna yol açıyor. Eğer bu bağımlılık devam ediyorsa mutlaka terapiste git. Bu arada seksin bağımlılık yapan etkeni serotonin hormonu. Bu hormonu salgılayabilmek için spor yapabilirsin.
Mutlaka bir jinekoloğa git "HPV virüsü" Türkiyede çok yaygındır. İlerde rahim ağzı kanseri, genital siğil gibi sorunlar yaşatabilir. 18 yaşını geçmişsin, özel bir randevu al sorun olmaz. Doktor zaten utandırıcı sorular sormaz. Bak tekrar söylüyorum aktif cinsel hayatı olan biri için jinekolog çok önemli.
Gelelim hayatında yaşayabileceğin en büyük problem olan özsaygı kaybına.
Özellikle Türkiyede yaşayan hiperseksüel bir kadınsan özsaygı kaybın olağandır. Çünkü seni sadece vajinandan ibaret görürler. Hobilerin, bildiğin diller, başarıların, kariyerin, ulaştıkların, başardıkların, kişiliğin, duyguların önemsiz olur. Oysa ki gerçek bu değildir. Kişinin cinsel hayatı sadece kendini ilgilendirir, kişiliğin başkalarını. Değerli olduğunu ve vajinadan ibaret olmadığını asla unutma. Bu sitede barınan toplumun çöplerine de asla soru sorup kendini üzme. Kendine değer ver hayatını güzel şeylerle donat. Seni yargılayan bir çevredeysen mutlaka çevreni değiştir. Ve kimseye cinsel hayatını anlatmak zorunda değilsin, unutma cinsel hayatın sadece kendini ilgilendirir22 Yorumla
Soran+1 yılYa bu sitede hatta genel olarak hayatta aldigim en güzel cevap olabilir çok teşekkür ederim cevabın için gecmisim yüzünden hiç arkadaşım kalmadığı bu günlerde o kadar iyi geldi ki cevabın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer bir erkekle ciddi bir ilişki yaşayacaksan bunu ona anlatmalısın.
Aynı zamanda o da sana anlatmalı yaşadıklarını.
Kendinden düşün kimseyle birlikte olmadım ilkim sensin diye yalan söyleyen biri ile birliktesin ve sonradan öğreniyorsun ki bu yalanmış.
Karşı taraf seninle alakalı her şeyi bilmeli.
Yalan ile ilişki yürütme. Kimseyi kandırmaya hakkın yok.
Seni bu şekilde kabul eden biri de bulursun elbet.
Ben aynı şeyi yaşadım. Erkek arkadaşım daha önce kimse ile bir şey yaşamadığını falan söyledi. Sonradan ortaya çıktı yalan söylediği.
Beni elinde tutmak ve soğumamam için dahi olsa yalan söyledi. Ayrıldım o yüzden. Başkasıyla birlikte olduğu için değil geçmişi beni ilgilendirmez. Ama yalan söyledi. Ve şu an kimseye de güvenemiyorum onun başka bir çok yalanını da yakaladım. Ve şu an yaşadığım durum gerçekten kötü.
Benim yaşadıklarımı sen de başkalarına yaşatma lütfen. Kendini olduğun gibi tanıt (her konuda tek bu değil). Sana değil de senin tanıttığın kişiye ilgi duyarsa gerçekler ortaya çıktığında hem ilişki yürümez hem de karşı tarafa gerçekten çok büyük hasar verebilirsin.
Yapma lütfen bana bu yaşatıldığı ve sonra çok büyük bir sarılma yaşadığım için söylüyorum ve bu kadar uzun yazdım anlat geçmişini.
Ve ciddi düşünüyor dahi olsan nişanlı falan da olsan bir daha zina yapma evlenmeden.14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlttan 4. satır sarılma değil sarsılma olacak. Klavye çevirmiş
Cevap sahibi+1 yılBir de hastalık taşıyor olabilirsin belirtileri yoktur fakat taşıyıcısındır 3-5 yıl sonra belirtiler başlayabiliyor bazılarında.
Taşıyıcılarda belirti görülmez fakat başkalarına bulaştırırlar. Ve taşıyıcılarda da 5-6 yıl kadar sonra hastalık belirti gösterir.
Sen bir test falan yaptır kendine. Sonra var ise ilerler hastalık geri dönülmez boyuta falan ulaşır Allah korusun.
Hepsinde korunmuş dahi olsanız test yaptır.
Doktorla konuş bu konuyu o gerekli testleri yapar.
Önemli şeyler bunlar.- +1 yıl
Peki hastalik 5 yilda cikiyorsa testi nasil yapsin test pozitiv cikmaz ozaman
Cevap sahibi+1 yılHayır taşıyıcıyken de çıkıyor testte. Vücut antikor üretmiş oluyor. Mesela hiv'de. Hiv antikorlar en erken 3 ay içinde oluşuyor ama garanti için 3. ve 6. ayda test yapılıyor. Fakat hiv virüsünün aids'e çevirmesi için bazen 10 sene geçmesi gerekebiliyor. (bu süre değişiyor tabiki) Yani 10 sene vücudunda hiv mikrobu ile normal insan gibi yaşayabiliyor. Başkalarına da bulaştırabiliyor bu 10 sene içinde. 1 yıldır ilişkiye girmedim diyor. Yani test yaptırsa çıkar illa ki. Tek cinsel yolla bulaşabilecek hiv de değil. Bir çok hastalık var. Başka hastalıkları da doktor ona göre yönlendirir zaten doktorla konuşmalı.
Evlenmeden önce falan bu testler yapılıyor mesela. O da farkında olmaz hasyalığının biriyle evliliğe karar verir sonra tam evlenecekken bu hastalıkları ortaya çıkar. Hem onun hem karşı taraf için çok zor bir durum olur.
+1 yıl50 kişi veya daha fazlasıyla birlikte olman seni kullanılmış, defolu yapmaz. Bu bir hata değil ki evlenmene mani olsun. Başkalarına göre hata olabilir ama bu senin için de hata olarak görüleceği anlamına gelmez. herkes kendi ahlâk kurallarına göre yaşamalı. Asıl sevgilinden bir şey saklaman suç olur. Hadi diyelim bu yaptığın kötü ve hatalı bir şey, yine de sevgilin seni geçmişinle yargılamamalı. İnsanlar değişir çünkü. Asıl sen evlenme seni geçmişinle yargılayacak birisiyle
42 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir cevap oldu teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :')
+1 yılNecip Fazıl’ın çok güzel bir sözü vardır geçmiş bir çöplüktür ve çöplüğü yalnızca kediler ve köpekler kurcalar. Geçmişini anlatman sana asla yarar sağlamayacak. Sende geçmişe takılı kalma ileriye bak seni her halinle kabul edecek birini bul.
615 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir cevap oldu teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :) hayatın yanlışlarını hepimiz zaman zaman yapıyoruz :) önemli olan geleceği tasarlamak
- +1 yıl
Kişilerin sözleri ne için nerede ne amaçla söylediği başka bir söyleyen İçin pekte önemli değildir :) mesele sözün mahiyeti işleyişi değil. Necip Fazıl bu sözü kendi geçmişinde yaptığı hatalar İçin söylemiş her yere teşbih yapılabilir öyleyse :)
- +1 yıl
Neden? 🙂
- +1 yıl
Öyleyse sana bir kıssa yazayım :)
Kuranda cennetle müjdelenmiş bir sahabe ismi geçiyor. Peygamber efendimize vahiy geldiğinde peygamberimizin bir assabını müjdeyi vermesi için gönderiyor. Sahabe kapıyı çalıyor ve durumu anlatıyor allah resulu gönderdi beni allah seni cennetle müjdeledi diyor :) uzak yoldan geldiğini ve misafir kalmak istediğini bildiriyor. Burada Amacı cennetle müjdelenecek ne yaptı ise görüp yapabilmek istiyor. Evinde misafir oluyor fakat bakıyorki öyle gözle görülür yaptığı birşey yok fazla sonra dayanamayıp olayı anlatıyor ben bunun İçin yanında kaldım ama görüyorum ki yaptığın birşey yok ne dir bunun hikmeti sen ne yaptın ki cennetle müjdelendin diyor. Adam anlatmaya başlıyor evlendiğimin gecesi karım bir çocuk doğurdu benden olmayan bir çocuk karım benden zulüm beklerken ben çocuğu aldım kucağıma ve dedimki allah şahidim olsun seni bu yeryüzünde rezil etmeyeceğim ve asla zulmetmeyeceğim dedim diyor sonra alıyor çocuğu cemaat camide namazds iken kapıya bırakıyor namaz bitip cami cemaati çocuğu gördüğünde herkes almak istiyor çocuğu ve bu cennetle müjdelenen kişi çocuğu kucağına alıp bu çocuğu bana vermezseniz karım benden boş olsun diyor millet yeni evli diye çocuğu veriyor ve alıp eve geliyor ve bu davranışı onu ebedi cennetle garantiliyor :) - +1 yıl
Yani demek istediğim günahı elbette güzel görmeyeceğiz hoş görmeyeceğiz :) fakat yolunu değiştirmiş tövbe etmiş birinede birşey diyemeyiz :)
- +1 yıl
Çok güzel bir kıssadan örnek verdin bende biliyorum kardeşim verdiğin örnek harika ama burada ki konum ve hikaye çok daha farklı. Ben kendi yorumumda da umarım Allah affeder kabul eder dedim. Fakat bu konuyu ileriye dönüp baktığında bu bir insan İçin zor affedilecek bir konum değerinde aynı hatayı 10 kez yapmıyorsun ve yaptığın şeyde namustur Allah katında zinanın bedelini de biliyorsun verdiğin kıssa burada çocuğu kabul eden adam İçin güzel örnek kadından bahsetmiyor 😊
- +1 yıl
Yapılan şeyi asla mazur görmüyorum :) o kıssayı yazmamdaki amaç günahını insanların boynuna not diye asıp yargılayamayız umarım gerçek bir tövbe etmiştir ve allah ona onu kabul edip yoluna devam edecek birini çıkartır. Herkes kabul etmek zorunda kaldırmak zorunda da demedim :) ki yine hadistir parasını zinadan kazanan bir kadın yolda yürürken bir kuyunun başında köpek görüyorki çok susamış kadın ayakkabısını çıkartıp kuyudan su alıyor ve köpeğe su veriyor ve Müjdelenior affedildi tüm günahları bağışlandı :)
- +1 yıl
Amin 🙏
Soran+1 yılAllah razı olsun ya gerçekten
- +1 yıl
🙏🙏☺️
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
164Cevap
+1 yılbol bol tövbe et. kimin derdi yokki herkesin derdi var senin olmasın. kimse kimsenin içini bilemez sende böyle olmasını istemezdin inanki unutma allahtan ümit kesilmez bir kapı kapanmışsa diğer kapı açılır hatasız kul olmaz hata yapmak insana mahsustur önemli olan o hatayı bir daha yapmanak Allah affeder bağışlar inş tövbe et kardeşim Allah yardımcın olsun 🙏
25 Yorumla
Soran+1 yılYa çok güzel bir cevap böyle iyimser yaklaşıp dua edenleri görünce mutlu oldum cidden çok teşekkür ederim amin inşallah
- +1 yıl
inş kardeşim benimde derdim var senşnde önemli olan üstesinden gelmek Allaha sığınmak burdakilerşn yorumlarına baktım da yorum yapmak istemiyorum anladınız ne demek istediğimi
- +1 yıl
estağfurullah sadece içimden gelenleri söyledim o sizin iyiliğinğz
- +1 yıl
ya sende böyle olmasıno istermiydin yok istemezdin Allaha şükür geç oldı gül olmadı hatanı anlayıp dönmüşsün doğru yoluna.
- +1 yıl
hakkınızda hayırlısı olsun herşeyiç gönlünce olsun iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, son 1 yılda diye devam ettiğin cümle ile başlamak isterim..
Bu durumda hastalık kapmamış olman büyük şans senin için ve pişmanlığın da önemli elbette, çok fazla dürüst olmana gerek yok bu konuda
yani en azından sayı belirtmemeye çalış , bakire olmadığını bilmesinde bir sakınca olmaz -kaldı ki bakire bırakmayıp birde bakire isteyen erkek topluluğu var
zaten öyle birine denk gelmen bile senşn için sorun olabilicek iken, sayı belirtmen senden uzaklaşmasına neden olur10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMevlana; ne olursan ol, yine de gel.! Demiş ya, işte sen kulluk görevini yaparak ne güzel *tövbe etmişsin* ve rabbine sığınmışsın 👏
Şimdi ise sırada olan, "geçmişin ne olursa olsun, yine de gel gönlüme ey yar" diyecek bir delikanlı bulacaksın inşallah..
Bu hayatta insanların geçmişinde yaptığı hataları Allah bile affedebiliyorken, biz kullar (insanlar) kim oluyoruz ki? Ancak, asıl önemli olan husus; geçmişinle ilgili YALAN söyleme ki, hem 'kul hakkına' girmiş olmayasın, hem de EŞİN ve çocuklarının BABASI olacak kişiyi kandırmış olmayasın...10 Yorumla
+1 yılBen konuya farklı bir açıdan bakmak istiyorum, sen 50 farklı kişi ile birlikte olmuşsun, her biriyle ortalama 3 defa olsan diğer yaptıkların ile birlikte 500 en az ,. Sen bir. nevi sekse doymuş birisin evlendiğin kişi istiyorum dedikçe sen istemeyeceksin bir. sekilde, bazen geçmiş aklına gelecek bazen his olmayacak, seni tatmin etmeyevk belkide , sürekli aklına yaşadığın zevkler gelecek , bellide bir yerden sonra eskiye dönmek isteyeceksin filan.. sen ya manstira kapan , kimseyle ilişki filan yaşama, ya da eğer illa evlencem dersen , karşındaki insanı her ne şartta olursa olsun memnun etmelisin. saygilar.
01 Yorumla- +1 yıl
Ilişki doktorumusun nerden biliyosun zevk meck alamayacağını bence bu yazının sahibi salliyor veya motor veyahut ciddi ilişki yaşamak istiyor
Tövbe ettiysen Allah tövbeni kabul etsin. Geçmişini anlatman doğru olmaz. Allah yaptığımız günahların üstüne geceyi örter. Bir daha yapmayalım diye. Onu kendi dilimizle dışarıya vurursak veya birine anlatırsak Allah'ın üstüne örttüğü geceyi açığa vurmuş oluruz. Ve bu bize günah olarak yazılır. Yaşanmışlıkları geride bırak unut gitsin. hiç olmamış gibi temiz bir sayfa aç hayatına
10 YorumlaEvlenip hayatını birleştirmeyi düşünüyorsun neticede, elbette söylemesilin zira sonradan öğrenirse çok kötü olabilir.
Gerçek anlamda pişman ve samimi isen kabul edebilir; her şeye rağmen ayrılmak da isteyebilir.
50 kişi de az değil, nasıl hastalık vs de kapmadın anlayabilmiş değilim doğrusu.10 Yorumla
+1 yılİnsanın geçmişi ummadığı bir yerde ve hiç beklemediği bir anda karşısına çıkar. Hesap sorar. Onun için geçmişin hesabını vermek kaygısı, hemen her insanın en büyük meşgâlesi haline gelir. Her ne zamana dek gizliyebilirsin ki? Dürüst ol zannımca.. Ey rabbim senin bildiğini benden gizleyenle kesiştirme yollarımı. Bağlama yalancılığı benimsemiş biriyle kaderimi
10 YorumlaDine yönelmene gerek yoktu :) ama kendini iyi hissettiriyorsa bişiy diyemem.
Gençlikte böyşe çılgınlıklar yapabiliyoruz, olgunlaştıkça "gençlik işte" deyip geçersin, nitekim öyle olmuş. Yanlış bişiy yapmadın, kendine haksızlık etme.
Evlilik ise baika bir şey. Bekaretini korumayı marifet zanneden bir sürü kadın için evlilik cehennem hayatına dönüşebiliyor. O yüzden sen, ekonomik özgürlüğünü, geleceğini garanti almaya bak.10 Yorumlaİlişki geçmişini ona anlatmak zorunda değilsin. Namus bir zardan ibaret değildir. O zar da namus olsun diye yaratılmamıştır. Her insa hata yapar. Bundan asla çekinme. Seninle yeni bir sayfa açmak isteyen insan evladı zaten senin geçmişini adamsa merak etmez. Önemli olan senin sadakatin ve dürüstlüğündür... Bu yazıyı her kim okuyorsa eğer hepinizin mutlu olması dileğiyle...
11 Yorumla
+1 yılKesinlikle her şeyi söyleyip açıklamalısın bence. Belki benzer durumda pişmanlıklar yaşayan biri çıkar karşına birbirinizi daha iyi anlarsınız. Umutsuz olmanı gerektirecek bir durum yok daha çok gençsin. Ama sana bir tavsiye olsun seninle resmi bir evlilik olmadan cinsel bir menfaat bekleyen hiç bir insandan hayır gelmez. Kendi değerinin farkında ol lütfen.
10 Yorumlaİslam'da gerçekten tövbe eden aklanır. Bunun yine en iyi Allah bilir. O yüzden evleneceğin kişiye geçmişi anlat tövbekar olduğunu söyle. Anlayışla karşılarsa evlen aksi taktirde evlenme.
Eğer söylemezsen geçmiş insanın peşini bırakmaz. Tövbe bile etsen gerçekten tövbe edip etmediğin sınanır. O yüzden eşin evlendikten sonra bir şekilde geçmişini öğrenirse o zaman senin felaket ile sonuçlanır.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılBidaha böyle yanlışa düşmezsin Allah affeder İNŞALLAH ama bence söylemelisin bunlar saklanmaz sana eş olacak insanın seninle ilgili kötü şeyleri bilmesi gerekir aynı şekilde seninde onunla ilgili şeyleri bilmen gerekir bakarsın senin kabul etmeyeceğin bir şey çıkar ya da karşı tarafın çıkar dürüst olmak en önemlisi ne yanlış yapmış olursan ol bundan şaşma 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir olur iki olurda bu ne ya ben bir kişiyle iliskiye girdim oda 4 yıllık ilişkimdi acaba bu sorun olur mu diye dert ederken millet 50 tane diyor 😂 merak etme kişi nasilsa karsisinada oylesi cikarmis oyle bir ayette var zaten 50 erkekler yattin sanma ki karsina bakir erkek cikar
45 Yorumla- +1 yıl
1 tanede bir elli tanede 1 ikiside aynı sonuc olarak baskasiyla birlikte olmuşsun
Cevap sahibi+1 yılBir tanede bir 50 tanede bir mi😂 benim vajinam hala dar ama 1 tanesi sevgiye aşka giriyor 50 tanesi neye giriyor sen daha iyi bilirsin bilmem anlatabildimmi
Cevap sahibi+1 yılBu devirde iliskiye girmeyen erkekler cok az zaten Allah tutupta 50 kisiyle iliskiye girmiş kiza bakir erkek nasip eder mi akil var mantik var tabikide yaptigini yargılamıyorum bakir erkek denk gelmeyecegi icin dert etmesine gerek yok🙂
+1 yılTövbe etmişsin bundan sonra yapmazsan ve tövbende samimi isen elbette karşına çıkar iyi birileri. Fakat bunun günah boyutunu geçtim 50 kişiyle birlikte olman kendine saygının olmadığını gösterir. Kendini değiştir.
20 Yorumla
+1 yılSabıka kaydı mı bu ya. Kaç kişiyle birlikte olduğun, geçmişin seni ilgilendirir ve sana özeldir. Kimse geçmişin hakkında soru soramaz, istersen sen anlatırsın. Kimsenin seni yargılamasına izin verme, kimsenin değer yargısına göre yaşama.
20 Yorumla
+1 yıliki seceneğin var ya kızlık zarını diktireceksin söylemeyeceksin ya da söyleyeceksin hiç çikmayacaksınız beraber bu yola söylemesen öğrenmeyecek mi gerdek gecesi kızlık zarını diktirmediğin sürece benim arkadasım vardı İstanbul'da yaşiyordu kendisi yurt dısında akrabaları vardı onun kızını almıştı oda senin gibi patlakmış dügün gecesine kadar hiç bişey söylememis arkadaşim öğrendiğinde ertesi gün ayrıldı bazı erkekler çok hassas bu konularda daha önce evlilik yaptığından haberdar olura kabul edebilir ama evlilik dışı birliktelik farklı bişey
00 Yorumla
+1 yılBiraz sınırları aşmışsın ama sonuçta vazgeçmişsin hata yaptığını anlamışsın gerisi önemli değil zaten evlenmek istiyeceğin kişi doğru kişiyse bunu kafaya takmaz diye düşünüyorum sende fazla kafaya takıp kendine dert etme elbet bir gün doğru kişiyi bulursun
00 YorumlaKıyaslayacagın erkek cok oldugu ıcın sen hıc bır zaman erkegın den memnun olmayacaksın o yuzden senden uzun sureli kız arkadas metaryelı cıkmaz senı tatmin eden capkın seni memnun edebilecek erkek bunu anladıgı an senden uzaklasır sadece muhtac bı erkek bunun farkına varmayacagı icın seninle birlikte olur ama sen ondan keyif almayacaksın senin gelecegın budur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evleneceğiniz kişi, sizin geçmişinizi öğrenmezse evlenme şansınız olabilir. Ama diyelim ki, evleneceğiniz kişi sizin gibi veya sizden fazla kişiye ilişkiye girmiş ise, evlenme şansı çok yüksektir. Ben olsam, sizin gibi geçmişi kabarık kişilerle evlenmem zor. Bu zamana kadar, tek bir kişiye bile ilişkim olmadı.
00 Yorumla
+1 yılKendi adıma konuşayım..
Ben bunu öğrensem, seninle evlilik yoluna girmezdim..
Evet, tövbe etmiş ve bir daha bulaşmamış kişi o günahı hiç işlememiş gibidir..
Ama ben bunu öğrendiğimde sana dokunmak bile gelmez içimden..
Ben takıntılıyım bu konuda..
Başkası seni sevip, kabul edebilir..
Hem günahı anlatmak da günahtır..
Genel itibariyle bunun anlatılmaması tavsiye edilir ki, evliliğinize zarar vermesin..
#Vesselam00 YorumlaÖyle bir şey olur mu. Peki daha sonra evlendiği kişinin önceki hayatından haberi olduğunu düşün. Sence o kişi bu hayatı kabul eder mi. Bence ciddi bir yola girmeden önceki hayatın hakkında bilgi vermesi gerekir. Kabul eden öyle etmeli. Ya da eski hayatıyla ilgili tüm bağını koparman gerekir sadece aile bağı hariç tüm bağları ve hiç kimseyle paylaşmaman gerekir sadece kendinle rabbin arasında başka türlü huzuru zor bulur. Unutma ne olursan ol yine gel.
00 Yorumla
+1 yılYani keşke daha bilinçli olabilseydiniz ama olan olmuş önemli olan bundan sonraki hayatınızda duruşunuz. Elbette sevdiğiniz kişinin bunları bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Evlendikten sonra öğrenmesi daha kötü sonuçlara neden olabilir eğer bu konularda hassas biri olursa.
00 YorumlaKarşındakini kandırmaman gerek cinsellik gibi şeylere gittiysen zar dikimi vs. yaptırma karşındaki aday sana sorarsa söyle tövbe etmene sevindim ders çıkarmışsın keşke hiç yapmasaydın. Bazı insanlar istemeyebilir ama şu an geçmişe bakmayan insan sayısının fazla olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin. Bir ilişkide dürüstlük ve karşılıklı güven yoksa o ilişki yürümez. Seni her halinle kabul eden ve her şekilde seven biriyle birlikte ol, ondan da hiçbir şeyini gizleme.
32 Yorumla- +1 yıl
Sen söylermiain böyle bir şeyi? Bnce sen de dahil soru sahibi de bir erkege aslaa geçmişini anlatmamalisin... portakal vitamini
- +1 yıl
Söylerdim. Beni seviyorsa böyle kabul edip sevmeli, kimseyi kandıramam. Gün gelir sakladıkların yalan söylediklerin seni bulur... hem insan karşısındaki insanı seviyorsa dürüst olmalı her anlamda
+1 yılİnsansın hata yaparsın. Sana aşık birisi böyle şeylerle ilgilenmez zaten. Aşk çünkü maddesel değildir hiçbir şeye bakmaz sevdi mi göz görmez öbür türlü insanlar en ufacık detaylardan bile kaçıyorlar öylesine ihtiyacın da yok.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş ne kadar karanlik olursa olsun her zamn aydinlik bir yok vardir geçmişini karistiranlardan uzak dur
24 Yorumla
Soran+1 yılUmarim o aydınlık yolu bulurum bir an once tesekkurler
- +1 yıl
Rica. ederim iki. kisi bir yola. bas koydu mu geçmişi sileceksin kafanda başka türlü yürümez
- +1 yıl
Selam
- +1 yıl
Son durum nedır
+1 yılAmeliyatla olduğun birlikteliğin üzerini örtebilirsin bu bir. İki babandan görmediğin sevgi için belkide kendini bu şekilde avutman biraz aptalca. bana göre o (pislik) amcanında katkısı var tabii bu durumda. Sen pişmansın zaten. Geçmiş geçmişte kalır sen unutmaya baksana daha kendinden bile emin değilsin sanırım bide burda milletin laflarına uyma. Hayat devam ediyor 🧚♀️
10 Yorumla
+1 yılHerkes hata yapar.
Kimseye geçmişini anlatma
Önemli olan hatayı anlayıp bırakmaktır.
Anlatırsan mutlu olamazsın yuva kuramazsın kursan da şiddet görürsün10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTövbe ettiysen kimseye söyleme. Sana bana herseyini anlatabilirsin 500 kisiyle yatmis bir erkege bile soyleme kaldiramaz hic bir erkek bunu. Eger bulundugun yerdeyse yattigin kisiler o ortami degistir ve kendini dine dahada ver. Cunku seytan tovbenden seni vazgecirmeye calisacaktir. Yani ben 50 kisiyle yattigini sanmiyorum 50 kisiyle ciktim manasinda yazdin sanırım ama hangisi olursa olsun soylediklerimi yap. En yakininda olsa kimseye anlatma kadin erkek farketmez.
00 Yorumlatabiki engel olur dürüst temiz düzgün erkekleri kaçırırsın hakikaten düzgün erkekler oyle birisi ile evlenmek istemez evlenmek isteyen olursa da dikkat et onlara
tavsiyem dürüst, net şeffaf ol korkma çekinme kendinden emin ol kendine saygın olsun
soyle hiç bir şey saklı kalmasın ileride karşına çıkar hayal kırıklığına uğrarsın00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl50 tane kadınla yattığını bildiğim erkekle evlensem güvenmem eğer illa söyleyeceksen rakam falan verme zaten ısrarla bu konuyu deşmek isteyen evlenmek istemez
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevleneceğin kişiye söylemezsen elbet o 50 kişiden biri kocana senden bahseder bizde ifşa çok meşhur çünkü birde benim evleneceğim kız böyle olsa direk boşardım daha önce söylemediği için en nefret ettiğim kişi olurdu
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne kadar olmuştur zaten direk anlaşılır
Cevap sahibi+1 yıl@AkuYoh hacı düşünsene evlenene kadar çocuklarının annesiyle ilk olsun diye sabretmissin diğerleri eskorta gitsin ya da ortamcı kızlarla olsun ama sen evleneceğin kızı bekle sonra evleneceğin kız bakire numarası yapıp 50 kişiyle olan biri çıksın düşman başına
+1 yılEğer ilerde o birlikte oldukların seni sosyal medyada falan bulduğunda rahatsız ederse sıkıntılı
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Nasıl bir çocukluk geçirdin mk 😂
umarım rabbim tövbeni kabul eder en önemlisi bu umarım evlenirsin..20 YorumlaTebrikler tövbe etmeye devam et. İnşallah kabul olur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Geçmişin seni ilgilendiren bir konudur, geleceğin ise evleneceğin kişiyi ilgilendirir, eğer iraden güçlü ise bir sorun yaşamazsın, yine de paylaşıp paylaşmamak tabii ki sana kalmış bir şey. Ancak bunun için zorlama yoktur.
00 Yorumla
+1 yılNur topu gibi bir troll daha. Cahillik ne demek bir kere ya? Herkes tutturmuş bir cahillik. Birinde de evet yaptım diyecek cesaret yok. Hep bahane... Bir de hadi bir tanesi cahillik diyelim, hadi ikisi cahillik diyelim yav hadi 5 tanesi cahillik diyelim.. insan cahillikle 50 kişiyle yatar mı?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yasinda 50'den fazla senin g*tunde kurt mu var kiz rahat durmadın
80 Yorumla
+1 yılSıkıntı. Hiçbir erkek bunu gururuna yediremez çünkü zamanında bile demişler kadın demiş başkası ile sevişsin ama başkasını sevmesin erkek demiş ki başkasını sevsin ama kimse ile sevişmesin erkek yapar kafası hala devam ediyor kuzum umarım iyi bir adama denk gelirsin gelmeden de anlatma kimseye geçmişini yüzüne vururlar
10 Yorumlatabiki soylemelisin gerci o anlar ya cok garip benim yasim 20 sadece 1 kisi hayatimda oldu 3 yil surdu en yakin kiz arkadasimla aldatti daha da guvenim bitti kimseyi almadim... sasiriyorum ya ama soylemelisin tabikiiii ortaya cikarsa iyi sonuc almassin gecmis bazen gecmeyip onune cikabilior
10 Yorumla
+1 yıl50 mi😳ben şok ben iptal bu nasıl bir şeydir. Yav🤦♂️ müptezel filmi geldi, aklıma sende de alışkanlık olmuştur. Sadık kalabilir misin evleneceğin kişiye?
13 Yorumla- +1 yıl
Müptela kanka o ksjss
- +1 yıl
Hı, ondan işte😂jsjsj
+1 yılHayatını paylaşacağın adamın geçmiş geçmişte kalmıştır demesi gerekir, yani o senin geçmişine takılırsa, sende onun takılırsan o ilişki başlamadan biter.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl150 kişiyle yattığını iddia eden erkeklerle dene şansını. Gerçi onlar gerçekte 15 falan oluyor ama xksşs
60 YorumlaAynı şehirde kalırsan evet çünkü evlenecegin arkadaşın yakın arkadaşı çıkarsa eğlenceyi seyret :/
10 Yorumla
+1 yılSöylersen güvenmez bir daha elimle bozdum de diş fırçasıyla bozdum de uydur bişiler eğer vajinan Cok açılmışsa bozulmuşsa dildo kulaniyordum de ama ayri şehirden birini bul sosyal medya kullanma arkadaşlarini hepsini değiştir yeni bir hayat kur kendine
00 Yorumla
+1 yılKimsenin sözüyle ümitsizliğe düşme. Seni ümitsizliğe itecek insanlar bilki ciddiye alınacak adam yerine konacak kişiler değil. Günahı Allahla senin aranda. Geçmiş tozdur üfle gitsin. Sen artık başka birisin, hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam et. Evleneceğin kişiye merak ederse bakire olmadığını söylemelisin bence. Pişman olduğunu tövbe ettiğini bilipte anlayış göstermesse bu onun sorunudur...
00 Yorumla
+1 yılİnsan gerçek tevbe ettiyse günahlarından arınır. Ancak eşin kendini saklanmışsa kendini saklayan biri ona daha uygun olur. Evlenirken bunu söyle tevbe ettiğini de söyle. Kabul ederse devam edersiniz
00 Yorumla
+1 yılyalanına yan tüküreyim hadi 1 kişiye aşık oldun yaptın eyvallah erkekte yapıyor kadında yapıyor hak verıyorum sonuna kadar ama ula 50 dıyorsun yol gecen hanı olmus :)
00 YorumlaYooo kimler kimler evleniyor
Bakire ol aaaaa temiz diyip geçerler30 YorumlaEngel olmaz öyle düşünme ama şöyle tabi evlenecegin kişiye
30 Yorumla
+1 yılEvleneceğin insana geçmişimde 50 kişi oldu dersen o artık evleneceğin kişi olmaz
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Naptın kız okadar 50 de baya fazla olmuş yani , ama sonuçta pişman oluo tövbe etmişsin önemli olan o.
18 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan namusunu bozduktan sonramı pişman olmak
- +1 yıl
Kız zina yapmış yere önemli
- +1 yıl
Zina yapan cehennemdem çıkamaz
- +1 yıl
@1_MOONLİGHT_3 sizin gibi yobaz zihniyet yüzünden millet dinimizden korkuyor dünyada haberin olsun.
- +1 yıl
Yaboz mu senin o adın değil mi
- +1 yıl
@1_MOONLİGHT_3 Allahın tövbe kapısı her zaman açık.
- +1 yıl
tamam kardeşim doğrudur
+1 yılPişmansan tövbe et birdaha yapmamaya, ve önüne bak kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.. Seni seven böyle de sever engel değil..
10 YorumlaKonu konuyu açarsa söylersin umarım pat diye densizlik yapmıyordur insanlar 😂 tövbe ettiğini pisman olduğunu söyleme Allah katında bunun kabul olacağını sanmıyorum en azından yaptığın seylerin arkasında olursun.
00 Yorumla
+1 yılYa benim olduklarım senin 5 katın olmuştur boşver sadece evlenecek olduğun kişiyle konuşma delirir ler yoluna hak dün dün de kaldı
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir çocukluk geçirdin
Sevgi açlığın var mıydı02 Yorumla
Soran+1 yılAmcam tarafından tacize uğradım 13 yaşına kadar babamdan da pek sevgi görmedim
- +1 yıl
İşte bütün cevaplar orada
Çocukluğunda...
Doğulu musun
İç Anadolu'dan mi?
Maşallah senin yerinde olsam escortluk yapar para toplar iş kurarım hayatımı bu şekilde devam ettiririm 50 kişi ne demek yahu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmne engel değil elbet kabul eden biri çıkar ama o sayı yi iki üç olarak şöyle fazlasını söylersen hakkında başka şeyler düşüne bilir ler
00 Yorumla
+1 yılDünyada son kız sen kalsan yine evlenmem yemediğin ya:;ak kalmamis
15 Yorumla- +1 yıl
Eski sevgili sonuçta kaç tane olmuşsa olmuş. Senin olmadi mı? Allah bile affediyor gelmiş hakaret ediyosun
- +1 yıl
Kız pişman herkesinde her şeyi bilmesine gerek yok
- +1 yıl
@kleopatrahanımm Allah afedermi bilmem ama ben afetmem ben Allah değilim ben benim
- +1 yıl
Sığ bir düşünce yapısına sahipsin arkadaşım bu konuda kb, hadi iyi geceler sana.
- +1 yıl
@kleopatrahanımm inanca saygı düşünceye özgürlük ben böyle dusunuyorum s. ke. S.. ke saygi duyacaksin
+1 yılSöyleyecek cesaretin varsa söyleyeceksin. Bunu kabul edecek erkek tanımıyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (166)
Devamını Gör(211)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem