Daha önce bir ilişkim oldu saftım çok tecrübesizdim. cahillik ettim. şu an olsa yapmazdım ama kimseye anlatamadım ya hatamdan dolayı kendime eziyet çektirmeye devam edeceğim ya da herşeyi anlatıp onu kaybedeceğim. Kaybetmesem de bana olan bağışları değişecek o dokunulmayan öpmek için bile izin aldığı kız olmayacağım. Ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer için rahat etmeyecekse bu konuyu onunla paylaşabilirsin , ama öğrenmesini istemiyorsan senden soğumasını istemiyorsan tabiki de söyleme bunu. Gördüğüm kadarıyla pişman olmuşsun zaten her insan hata yapar normaldir , önemli olan o hatalardan ders çıkarmamızdır. Sen de fazlasıyla ders almışsın bu hatandan , onun için nişanlanacağın insana böyle bir şeyden bahsetme. Eğer bu konuyu onunla konuşursan senden uzaklaşmak isteyecektir emin olabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Demelisin çünkü bunu ilerde evlendiğiniz zaman öğrenirse kocan bu sefer yol boşanmaya kadar gidebilir bu sefer daha çok üzülürsün ve söylemesen bilene kocan bunu elinde sonunda öğrenir
En iyisi sen şöyle de üzgün bir şekilde ben geçmişte şunu şunu yaptım hata yaptım saftım cahillik ettim de eminim ki o seni affeder affetmese bilene ilerde ayrılacağınıza şimdi ayrılırsınız ileride o kadar acı çekmezsim ama emin ol ki o seni affeder şimdi söylediğin için
kendine üzme sakın hesapta olan değil nasipte olan seni bulur ama emin olki o seni affeder00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılseni seviyorsa kal sevmiyorsa ayrıl diyemem çünkü ayrılmak zordur.. geçmişini söyle ama şimdi temiz olduğunu ve sadece onunla olmak istediğini de söyle, ilk önce afallayıp birr süre uzak durabilir ama emin ol sonraları hiçbir şey olmamış gibi davranır. ayrıca o sanki sütten çıkma ak kaşık rahat ol
00 Yorumla
Doğruyu söyle , birisini doğrularla kaybetmek en dürüst kaybetme şeklidir, sen de bu şekilde kaybet.
Dürüst ol , anlat kabul ederse amenna , etmezse yoluna devam et , amma velakin de ki bakışların sorgulaman olmayacak , olacaksa söyle ben yoluma bakayım de , söylemen mantıklı olan bence 👋00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Eğerki söylemediginde vicdanın rahat edicek ve onunla yeni bir hayata başladığında Geçmiş te yaşanan hata cahillik her neyse adı hepsini geçmişte bırakabileceksen gerçekten kendine güveniyorsan söyleme.
Her insan hata yapabilir önemli olan tekrar edilmemesi sen zaten bunun hata olduğunu pişmanlığını biliyor be kendi yeterince üzmüşsün tekrar tekrar aynı duyguları yaşamanın kimseye faydası olmaz.
Söylediğinde evet dürüst olucaksin ama ne mutlu olucaksin me mutlu ediceksin.
Belki seni bırakmaz vazgeçmez ama inanki sizi çok yıpratır düşünceleri imaları bakışları herşeyi farklı gelir.
Evet yaptım ama pişmanım geçmişi değiştiremem ama geleceğime yön verebilirim
Her insan hata yapabilir diyeceksin kendine
Mutluluklar 🌸🌸11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤗
+1 yılAnladığım kadarıyla zaten pişman olmuşsun... Bir gün zaten sen söylemesen de başkasının ağzından duyup öğrenmeyecek mi o zaman senin için daha da kötü olur. Sen kendin söylersen belki o kadar da şey etmez. İlişkinize yalan ile başlamayın. Sana olan bakışları , hisleri tabi ki değişecek. Ama sen yine de dürüst olmayı tercih et. Gerçekten seviyorsa seni böyle kabul eder.
10 YorumlaDürüst olmalısın ya da ayrılmayı tercih etmelisin. Yoksa bu gerçeği sakladığın sürece kendini vicdanen rahatsız hissedersin. Eğer gerçeği sen söylemeden önce bir şekilde öğrenirse, sana karşı olan güveni tamamen sarsılır ve seni asla affetmez. Fakat gerçeği bizzat senden öğrenirse eğer gerçekten seviyorsa bu durumu anlayışla karşılayacaktır ve sana karşı olan bakış açısı değişmeyecektir.
20 Yorumla
+1 yılyani bunu bilmesi ona ne fayda sağlayacak ya da söylemen onu gerçekten kaybetmene neden mi olacak
az çok tanıyorsun açıkcası.. sence seni bırakır mı?
Bu durumu iç dünyanda sorguladığında nasıl bir sonuca varacaksın oda önemli. Onun senden sakladığı sır var mıdır sence?
geçmişindeki her olanı biteni sana söyledi mi?
bir çok soru var.. kafada hepsinin cevabı sende..
sonra ne yapacağına karar verebilirsin10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkeklere bakma sen söylediğin an dediğin gibi sana cinsel obje gözüyle bakmaya başlıyorlar bir değerin kalmıyor sen zardan ibaretsin onlara göre kör kütük aşık olsada bu böyle ha diyeceksin ki kötülük günah olmaz mı olur elbette ama onlar çok mu dürüstler sanıyorsun? emin ol bu devirde hata yapmamış erkek yok bu yüzden canını sıkma ve git gerekiyorsa zar ameliyatı ol kendi mental sağlığın ve karşındakinin hayvanlığını çekmemek adına...
24 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılKızlığımı kaybetmeden oldu
Soran+1 yılBeni desteklediğin için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim :)
Önce bunu kendin kabul etmelisin geçmişinden kaçma yüzleş kabullen. Sonra ona bu durumu anlat çünkü eğer anlatmaktan kaçarsan ilerde ona her baktığında daha çok büyüyecek bu pişmanlığın. Ama üzülme hem böylelikle sana olan sevgisini görmüş olursun. Seven kabullenir çünkü.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle seni geçmişinle yargılayacak ya da sana tutumu değişecek biriyse zaten onunla bir yuva kurma. Birini sevmek olduğu gibi, günahıyla sevabıyla kabullenmeyi de gerektirir.
Dürüstlük her zaman önemlidir. Bence içinde tutacağına açık açık konuş onunla.00 Yorumla
+1 yılSöyleme diyenler olmuş ama Allah katında kul hakkını nasıl ödeyecen? şu an yapacağın şey kul hakkına girmek oluyor senin. Allah katında Erkek eşin hanımına karşı olan rızası çok önemli biliyorsun dimi.
Bence nişanlına olan herşeyi açık açık söyle bunları bilmeye hakkı var.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdı üstünde geçmiş bu kesinlikle bunu bilmemeli mesela onun geçmişinde de vardır öyle bişey bunu sana anlatmıyordur sakın anlatma bunu bilmesine gerek yok kendinide üzme hata diyosun her insan yapar sonuçta onu tanımıyordun o zaman anlatma bu doğru değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır soyleme dini çok sohbet dinledim bu konu hakkında hepimiz yanlış yapabiliriz aklına getirme kendine kızma ama bol bol tövbe et içinden gele gele.. zaten bir kulun başkasına gunahını anlatması yanlıştır bunun hakkında çok yazı video var bakmanı tavsiye ederim.. senle Allah arasında bir sır olarak kalsın ama hiçbir zaman eşini üzme kötü davranma hep iyi güler yüzlü ol ki Allahta senden razı olsun mutluluklar ❤️
00 Yorumla
+1 yılOncikle cok üzüldüm adına
Bence herseyi de zmninda böyle bisey oldu sonrs pisman oldum de hatta gerekirse tecavuze ugradim falan de isteyerek yapmadım falan boyle dersen sana olan inanci kirilmaz belki ama istiyerek yaptim falan dersen snin hakkinda kotu dusunebilir ve nisanlancagina gore ciddi düşündüğün biti evlenince hersey ortaya çıkar sen erkenden anlat istersen ozleden yaz daha ayrintili konuşalim20 YorumlaYapacak bişey yok er ya da geç anlaşılacak zaten onun için ne kadar erken söylersen o kadar iyi ve herşeyi olduğu gibi anlat gerçekten seviyorsa ve inanırsa bence üzülecektir ama bitirmeyecektir
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlayacak ki? Kızlığımı kaybetmedim
Soran+1 yılKızlığımı kaybetmeden oldu
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran+1 yılEvet arkadan
Soran+1 yılHayır anlaşılmaz ama genede kaybetmek istemiyorum. Bu benim asla yapmayacağım birşeydi iyi değildim sigara içiyordum uyumuyodum psikolojim bozuktu kendime geldiğimde o kişiyi bıraktım
Soran+1 yılBeni öyle tanısın istemedim
Onunla sanal sks yap vajinanı okşarken böyle bilmeden az bir şey içine sokmış gibi yap sonra sana bir şey diyecem kafayı yşyevem ya filan de kanlı iç çamaşrını ona at
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bazı şeyleri bilmemek daha iyidir geçmiş değişmez sonuçda ilişkini hiç bozma zaten pişmansın
10 Yorumla
+1 yılhayır söyleme. bu senin problemin. tövbeni et. ne buyurmuş rabbimiz günahından pişman olup tövbesini eden yeni doğmuş gibidir. bunu söyleme ve hatırlama. Allahtan af dile.
10 YorumlaAnlamadıgım tam olarak ne yaptıgın? "Bekaretse "bahsettiğin oyle bişiyin olmadıgını bilmeyen cahille ne sevişiceksin zaten. Yıllarca evlenip ilişkiye girdiği halde kanama yasamamış insanlar biliyorum. Konu buysa. Ha yok baskaysa sanki o anlattı mı her seyi sanıyorsun. Anlatmasan kac yazar.
00 Yorumla
+1 yılhayir pisman oldunsa tövbe et . ona ihanet falanda etmedin bu senin bedenin. Bir gunah isledinse sen vericen hesabini. Kendinden tiksindirme adamida durduk yere
00 Yorumla
+1 yılAynen bu şekil anlat seni anlayacaktır eğer anlamazsa zaten hiç önemsememiş demektir bekaret iki bacak arası değil kafadadır.
10 Yorumla
+1 yılHz Ömer zamanında birisi Gelip Hz Ömer'e benim kızım zina etti. Pişman oldu. Şimdi bir talibi çıktı. Ona bu durumu soylemeli miyiz? Diye soruyor.
Hz Ömer. Hayır temiz biri gibi evlendir diyor. Yani söylemen gerekmiyor. Ama Tevbe et25 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙈💕
- +1 yıl
Rica ederim. Allah'ı n orttugune insanları şahit kılma. Allha sukret Tevbe et
- +1 yıl
@Mr_TyCooN önemli nokta o değil günaha insanları şahit etmemek
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence en baştan söylemelisin. Seni seviyorsa zaten mutlu olursunuz. Ona anlat ama sana sorarsa kimdi diye
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun söylemelisin. Hem bilemezsin ki nasıl tepki vereceğini. Belki o da sana söyleyemediği birşeyi söyleyecek? Dürüstlük en güzeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılHayır geçmiş geçmişte kaldı Detaylara gerek yok Seni Sen olduğun için Seven Erkek her türlü kabul eder.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Dinen söylemen onu üzeceğin icin doğru olmaz.
Eğer vicdanın rahat değilse söyle anlat. Ben olsam söylerdim güven önemli çünkü.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 00 Yorumlaİyide zaten anlayacak seni gecmisinle yargilayacaksa birak gitsin zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılKızlığımı kaybetmedim
+1 yılyani nisanlina anlat ne olacak zaten seni bakireliginle yargilayacaksa hic evlenme oylesiyle
14 Yorumla- +1 yıl
Kendin de bakire ararsın ama dimi
- +1 yıl
okudunu iyi anla kardeş
- +1 yıl
ben bir kizda karaktere bakarim dul olup cocuguda olsa evlenirim kişi kendinden bilirmis ki sen anlamadan yorumumu yazmissin.
- +1 yıl
yürü bee helal sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu bende yaşadım, çok düşündüm. 2 sene aralıksız bunu düsündüm. Söylesem mi söylemesem mi diye sonra karar verdim ve söylemedim. İyi ki de söylememişim.
00 YorumlaDürüst olmalısın başka bir şekilde duyar öğrenirse daha kötü olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bilmek onun hakkı drüst olup herşeyi söylemen lazım.
01 Yorumla
+1 yılDaha fazla gecikmeden söyle bence , sonra öğrenirse daha kötü olur sonucu.
00 YorumlaEvlenince eski müşteri lerin ile iletişimi yatmayı kes bu yeterli
05 Yorumla- +1 yıl
Bence gizli oynayan kadınları. Ben herkezle yatan kadına yakıştırma yapmıyorum ben bunu yaptım yapıyorum yapmadan duramam diyen kadını alnından öper nikahı basarım. Çünkü dogru söylüyor. Her haltı yapıp ta elime degmedi kutsal bakireyim bildigğn kızlardan degilim güven yoksa ben yokum ayakları yapan şeytan i kadına gıcıgım
Şimdi birliktelik yaşamak normalleşti nerdeyse. Ona dürüst olmalısın. Eğer geleneksel biriyse onu kaybedersin. Modern biriyse zaten sorun yapmicaktır. Şahsen ben biriyle evleneceksem geçmişte yaşadığı hataları göz ardı ederdim
10 Yorumla
+1 yılSöyleyip söylememek sana, gidip gitmemek de ona kalmış. Eğer onun geçmişi temizse gitmesine saygı duymalısın. Yok eğer o da geçmişte bir şeyler yaşamışsa ve seni bu yaptıkların yüzünden terk ederse bırak gitsin. Zaten seni hak etmemiştir.
00 Yorumla
+1 yılBence söyle eğer seviyorsa seni öyle kabul eder ama ileride farkettiği zaman şiddete kadar gider bu maalesef türkiye gibi bir yerde yaşadığımız için durum bu yani
10 Yorumla
+1 yılBir şey yapmayacaksın. Önceki birlikteliğini yaşadığın şeyler şu anda birlikte olduğun kişiyi ilgilendirmiyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Birlikteliğinde*
Soran+1 yılPeki bu konuda yalan söylemişsem
- +1 yıl
Gerçekten seni seviyorsa anlayış gösterir.
+1 yılsöylemelisin..
aksi takdir de yalan üzerine başlarsın..00 Yorumla
+1 yılDürüst ol ve söyle. Kabul edip etmemek ona kalmış ama sen dürüst ol.
00 Yorumla
+1 yılBence soylleme bi cok erkek istemiyo ulkede boylle zihniyetli olan cok ama her insan hatta yapabilir evlendikten sonra fark edilmecek biseyse soyleme fark edilcek biseysede diktir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖpmek için izin aldığı kız eskiden başkasına verdi yani öyle mi, yazık o adama
04 Yorumla- +1 yıl
eğer tavrı değişirse kıza yazık
- +1 yıl
@sakintatlikiz bence o adam bu kızla beraber olmamalı,
- +1 yıl
sebep
- +1 yıl
Eğer adam hassas birisiyse geçmişi takıntı edebilir, kırık cam teorisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mu ileri derecede şeyler yasadın sorması ayıp
12 Yorumla
Soran+1 yılKızlığımı kaybetmedim
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilim ben gelecek düşündüğüm kişinin geçmişini merak ederim dedi ben herşeyimi anlattım. Ama anlatmak zorunda değilsin senin özelin ve geçmişin ben onun geçmişini merak etmiyorum mesela sormadım yani sormadıysa anlatmak zorunda değilsin
+1 yılBence de vicdan rahat olmalı. Kimse kimseyi kandırmamalı. Başkasının hakkına girmemek lazım
00 Yorumla
+1 yılGerek yok. Suyu bulandırma durduk yere.
20 Yorumlanişanlınızın nasıl davranacağını biliyorsunuz söyleeyince yeterince tanımışınız dır söylememk daha mantıklı geçmişte kalmış
00 Yorumla
+1 yılBu bir hata değil ki istemişsin yapmışsın normal bir şey.
10 YorumlaEn basinda anlatmaliydin ki seninle ona gore yola cikardi
00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin. Seviyorsa kabul eder. Belki kızar sana incinir ama en azından dürüst olduğunu anlar.
00 YorumlaHayatta herkes hata yapar önemli olan bu ayıbı örtmek ve ona sahip çıkmak..
00 YorumlaSolemen daha iyi bence
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişkinin başında diyemedim ciddi düşünmem diye şimdi söylersem yalan zanneder ki zaten öyle
+1 yılSaf mısın deme tabi geçmişte kalmış.
10 YorumlaSoyle tabiki zaten bilecek
00 Yorumla
+1 yılSöyleme diktir ilişkin bozulur
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi değilse bile ilerde
Anlatma içinde kalsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılZaten ilişkiye girdiğinizde öğrenecek
00 Yorumla Ilskiyse demelsin bilmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılaçık konuşmak mantıklı
00 Yorumla Ebet ne okduki geçmişte
00 Yorumla
+1 yılValla bence söyle ama kesin vazgeçer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeven adam vazgeçmez unutma seven adam asla üzmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemesen kaybedersn
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeç olsun ama güç olmasın. Bilmeye hakkı var
00 Yorumla - Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026