Ex sevgilim Arda ile uzak mesafe iliskimde hissizlestik, beni hala seviyor mu ne yapmaliyim?

Ben kızlar soruyora 3 4 ay önce soru sormuştum sevgilime ve diğer herkese karşı hissizleştim diye herkes geçmez falan demişti 1 ay sonra hissizleşmem geçti eskisinden daha çok seviyordum artık. Ama sorun bu değil. 2025 23 Aralık da Arda yani artık exim oluyor şu an ama o zaman hiçbir şeydik her şeyin başından anlatıyorum ki anlayatak cevaplayın bana istek attı onun yorumunu beğenmiştim ordan istek atmış. Normalde hiç erkek kabul etmem 7 8 aydır da sevgili falan yapmıyordun güvenmiyordum kimseye. Arda çıktı karşıma arkadaşça konuştuk başlarda o süre zarfında bana iste benle arkadaşken ki kızı anlattı ismi Damla. Beni aldattı başka erkeklerle konuştu ama sevgili değildik biz ne yapayım dedi ben de başkalarıyla konuşuyorsa engelle ne gereği var dedim tamam dedi falan ama onu seviyordu bu kafama şimdi tak etti şimdi anladım hatta engelle dediğimde engellememişti sevdiği belliydi ama ben anlamamıştım o zaman daha sonradan kızı engelledi zaten kız tatlım dedi bana. Sonra ben Arda’yı kardeşim gibi görüyordum ama çok güzel davranıyordu bana uzun zaman sonra böyle biriyle konuşmak cennet gibi gelmişti tam hayalimdeki erkek gibi davranıyordu benden 2 dk mesaj alamasa hemen arardı merak ederdi prenses erkek gibi değildi ben de buna düştüm sanırım. Biz 13 Şubat da sevgili olduk 19 Mart da da yanıma geldi buluşmaya uzak mesafedeydik 8 9 saatlik yoldan gelmişti. Biz 18 yaşındayız ikimiz de. Ben ilk defa biriyle buluştum ilk defa sarıldım ilk defa elini tuttum birinin ilk defa öptüm keşfette gördüyseniz eğer avcunun içini öpen seni gerçekten seviyordue videoları vardı ya ya avcumun içini öperdi daha sonra ben hissizleştim 1 ay uğraştı çok emek verdi çabaladı geçsin diye hediyeler aldı sabahlara akdar ağladı uyuyamadı beni kaybetme korkusundan sınavlarından düşük aldı 1 ay sonra hissizleşmem bitti çok seviyordum onu bu sefer onun hissizleşmesi başladı bunu bana söyledi ben de farkındaydım her şeye kızıyordu bağırıyordu tahammülsüzdü bana karşı. SIĞMIYOR GERİSİNİ ALTA YAZICAM LÜTFEN OKUYUN...
Ex sevgilim Arda ile uzak mesafe iliskimde hissizlestik, beni hala seviyor mu ne yapmaliyim?