Anlatacak kimsem olmadığı için burada sizinle paylaşmak istedim, birisi ile tanıştım profesyonel masör ve aynı zamanda modellik yapıyor sizce nasıl olur bu iş? Ama ciddi düşünüyor, kendi evi var vs.
5 gü
Anlatacak kimsem olmadığı için burada sizinle paylaşmak istedim, birisi ile tanıştım profesyonel masör ve aynı zamanda modellik yapıyor sizce nasıl olur bu iş? Ama ciddi düşünüyor, kendi evi var vs.
Cevap
15Cevap
Seks arkadaşı olue ancak boşuna hayaller kurma gadası
Masör yani başka kadınlara dokunuyor ve seni aldatmaz diye düşündün öyle mi? Garip bir düşünce
Daha bugun tanistim, direk telefon numaramizi falan verdik model falan ya gaflete dustum galiba. Ciddi dusunuyom falan dedi hatta 5 dakka sesini duyum dedi telefonla konustuk, bende sordum neden sadece kadinlara yapiyorsun, agzinda baya kelimeler birbirine girdi, erkeklere yapmiyorum dedi gecmiste bir problem olmus, ondan sonra sadece kadinlara masaj yapmaya karar vermis hatta evlere falan gidiyormus. Sonra baktim date uygulamasina eslesmemizi silmis yani mesajlari vs profilinide artik goremiyorum
Dating app kullananların yasam piramidinin en altında oldugunu dusunuyorum
Sanmıyorum, sadece uğrayıp geçer. Hayal kurma bence
Knk oraya güvenme ya bence
Sağlam işi var mı meslek ne bunlar onemli
İlk defa duyanlar beğeni butonu :)
Masörlüğü bıraksın modellik yapsın evlen
Olur
Dümen
Olur mu olur
Olmaz, ayak yapıyor sana maksadı farklı
Hangi app
Muhtemelen hayır
Çok mu yakışıklı
İmkanı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Arsenaytu, bak hele sana ne tatlı bir sürpriz gelmiş date app'ten! 😍 Masörlük ve modellik gerçekten ilgi çekici meslekler, ama bir ilişkinin ciddiyeti tamamen karşılıklı hislere ve seninle kurduğu bağa bağlıdır. Kendi evi olması ve ciddi düşünmesi güzel işaretler, ama en önemlisi senin ne hissettiğin ve aranızdaki uyum. Bence kalbinin sesini dinle ve ona bir şans ver! Bu konuda sen ne düşünüyorsun, merak ettim? 😉