Aşk İlişkileri Ciddi ilişki yapmak istiyorum var mı böyle birisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor İyi kalpliyim, güzelim ve de düzenli bir işim var memurum. Güncellemeler1 yıl Tek eşliliğin kutsiyetine önem veren, aklı da düşüncesi de olgunlaşmış biriyim. Güncellemeler1 yıl Ankara 'da yaşıyorum. Ciddi ilişki yapmak istiyorum var mı böyle birisi? Cevapla İlişki Soruları İş Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Ne güzel bir meslek iş Devlet memuru gibisi yok, uzun yıllardır bende memurum. Belli bir saat işe gelip gitmen ve maaşın otomatik yatması en güzeli.İnşalah gerçek bir arkadaş bulabilirsin.Sohbet için istersen ben arkadaşın olurum. 0 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. Ben isterdim ama evlilik boş geliyor bana kafa uyumu olmadıgı sürece. 0 0 Yorumla
renkli_bukalemun Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Mümkünse burdan değil sosyal hayat dan bul memur ya da özel farketmez burası güvenilir değil 0 0 Yorumla
000000007 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. Buradan aramak iyi bir fikir değil, kanımca. 0 0 Yorumla
Kauren Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Valla İzmir'de varsa direkt nikaha gidiceğim. 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 67% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tamam ben varım iyi kalpli, düzenli işim var 0 0 Yorumla
künefeayran Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben hiç böyle bir soru görmedim burada. Birazcık sazan avı gibi 0 0 Yorumla
Uslanmaz007700 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 89% 1 yıl Şu an yazanların yüzde 95 i vuruşmak için yazio yani anlayacağın yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bende seninle tanışmak istiyorum 27 yaşındayım Ciddi ilişki istiyorum Sonu evlilik olsun istiyorum Bana bir şans verir misin 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Gizli üye? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnsanlar maydanoz olmasın diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cevabın olumlu ise tanışalım Yorumla Soran 1 yıl Aç profilini önce Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açtım Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 40,3b cevap paylaştı. Dediğin gibi biriyim knk ama kızlara ilk adımı atınca eğlence anlayışı olan ve kızlarla sürekli ilgilenen biri gibi görünüyorum bu durum beni üzüyor 🥴 0 0 Yorumla
Hellboy62 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl herkes sazan gibi atlamış kadın bile değil erkektir bu dikkat ediniz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kadınım beyefendi. Yorumla uyanmakzorundayiz 1 yıl soran memur hanımefendi çözüm evlilik Yorumla Hellboy62 1 yıl Hea onun için kimseye cvp vermemis Yorumla
Murstmuro Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Gel valla varım gel ciddiyim sözünden de çıkmam söz 0 0 Yorumla
yorumunnedir Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Karşı taraf nasıl olsun? Öğrenciyim ve hem okuyup hem evli olmayı çok isterim 0 0 Yorumla
Revolutioner Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl burdan aramanı tavsiye etmem güzelim 1 0 Yorumla
Diego_888373 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sanaldan sevgili bulmak gibi adetlerim yoktur. 1 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 65 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Noter tastikli varım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 225,5b cevap paylaştı. Vardır ara bulursun 0 0 Yorumla
BaşbuğKürşad Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Kaç yaşındasın 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adres ver anamı babamı gondereyim 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 76% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. al valla beni dengi dengine 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. burada çok var öyle isteyen. 0 0 Yorumla
İdre123 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Maşallah 🙂 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ne memuru 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tanışalım 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bulursun elbette 0 1 Yorumla cakir2607 1 yıl Güzel şehir Yorumla
birhosumagittin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı. Bende arıyorum 0 1 Yorumla birhosumagittin 1 yıl Ankara 'dayım Yorumla
ÇeriDomatesii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 89% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uzak dur buradan 0 0 Yorumla
06Objektifiyiniyet06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. ben de memurum evlilik düşünüyorum 0 1 Yorumla 06Objektifiyiniyet06 1 yıl ankaradayım Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olur evlenelim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hmmmmmm düşünebilirim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gizli? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende gizlisin nasıl yapcaz Yorumla
eagle0684 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Burcun ne 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mutlaka öyledir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Ne güzel bir meslek iş Devlet memuru gibisi yok, uzun yıllardır bende memurum. Belli bir saat işe gelip gitmen ve maaşın otomatik yatması en güzeli.
İnşalah gerçek bir arkadaş bulabilirsin.
Sohbet için istersen ben arkadaşın olurum.
Ben isterdim ama evlilik boş geliyor bana kafa uyumu olmadıgı sürece.
Mümkünse burdan değil sosyal hayat dan bul memur ya da özel farketmez burası güvenilir değil
Buradan aramak iyi bir fikir değil, kanımca.
Valla İzmir'de varsa direkt nikaha gidiceğim.
Tamam ben varım iyi kalpli, düzenli işim var
Ben hiç böyle bir soru görmedim burada. Birazcık sazan avı gibi
Şu an yazanların yüzde 95 i vuruşmak için yazio yani anlayacağın yok
Bende seninle tanışmak istiyorum
27 yaşındayım
Ciddi ilişki istiyorum
Sonu evlilik olsun istiyorum
Bana bir şans verir misin
Gizli üye?
İnsanlar maydanoz olmasın diye
Cevabın olumlu ise tanışalım
Aç profilini önce
Açtım
Dediğin gibi biriyim knk ama kızlara ilk adımı atınca eğlence anlayışı olan ve kızlarla sürekli ilgilenen biri gibi görünüyorum bu durum beni üzüyor 🥴
herkes sazan gibi atlamış kadın bile değil erkektir bu dikkat ediniz
Kadınım beyefendi.
soran memur hanımefendi çözüm evlilik
Hea onun için kimseye cvp vermemis
Gel valla varım gel ciddiyim sözünden de çıkmam söz
Karşı taraf nasıl olsun? Öğrenciyim ve hem okuyup hem evli olmayı çok isterim
burdan aramanı tavsiye etmem güzelim
Bende öyle ama güvenmek çok zor
Sanaldan sevgili bulmak gibi adetlerim yoktur.
Noter tastikli varım
Vardır ara bulursun
Bende ciddi anlamda evlilik düşünüyorum eger cididyseniz
Kaç yaşındasın
Adres ver anamı babamı gondereyim
Allah hayırlısını versin memur
Var gel konuşalım ciddi
Ben ama İstanbuldayım
al valla beni dengi dengine
Hangi şehirde yaşıyorsun
Bende istiyorum hadi evlenelim
burada çok var öyle isteyen.