o takılmak istiyo ben sevmek sevilmek aramızda bisey olma ihtimali var mı böyle bi durumda?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yaşı küçükse yok ileri yaştaysa biraz da olsa ikna ihtimali var diye düşünüyorum
35 yasında 😀
Pes eder er ya da geç 😅
İlk basta karsındaki önemlidir o istedigini yapar senin gibi sen sevmek o birliktelik istiyorsun ve cocuk bastam diyor ben sevmem tek kişiyle olmam diyor senin kendine saygın varsa bu cocukla el ele bile tutusmazsın sevilmek istiyorsan hak edeni bul yok amac baskaysa kendine haklı sebep arama =)
beni sevmeyen birinin elini tutmak istemem haklısın gercek duygu önemli benimicin
Evli biri olarak konusmuyorum sadece 2de kızım var bir gun kızımı üzgün aglarken gördügüm zaman bana bu olaydan bahsetse seni sevmeyen sana deger vermiyen merak etmiyen guvenmedigin birini nasıl sectin diye ona kızarım cunku ben onu böyle yetiştirmedim sevgi saglık gibi en önemli şeydir
Şu yola gelme meseleleri felan sadece filmlerde ya insan değişmek istemeyen bir varlık. Üzmezsin umarım kendini
umarım cünkü zor aynı isyerindeyiz görmediğim zaman bile aynı yerde oldugumuzu biliyorum sinir bozucu bi durum
Hayır kullanır ve gider, kızlar saf olmayı bırakın biraz düşürek hareket edin Yüce Tanrı size beyin verdi kullanmayı ihmal etmeyin.
İlgilenir ama ilgisi çabuk bitebilir, yani yeni kişilere yelken açabilir, değiştirmeye çalışma değiştiremezsin.
Kendini ateşe atma.. seninki hırsıza hırsızlık yapma gibi bir şey aklını başına topla
yok benim niyetim ciddi adam gibi biri cıkana kadar aklımda kalıcak ama galiba ona pek engel olamıyorum
İllaki sevgilin mi olacak kendine gel
ben 34 yasıma girdim yeni, yani artık birisi olsun istiyorum önceden de yoktu sevgilisiz tabiki yasanır bugüne kadar nası yasadıysam ama artık olsun istiyorum
Ancak kendini de ateşe atma göz göre göre aklı başında insanlar bitti mi sabır..
benim karsıma kimse cıkmıyo baya bildiğin yokluktayım, resmi kuruma atandım ailem varlıklı ben kendime bakarım istediğim zaman gezerim ama kimse yok hiçkimse tuhaf geliyo bazen
Bende diyorumki artık insanlar da şereff karakter kalmamış sen yuva kurmak istiyorsun ancak insanlar senin bu duygunu kullanmasın
Bir insan da vefa var mı ona bakman lazım saygılımı ona bakman lazım kötü günde yanında olcak birimi lütfen kendine gel
Karşıma çıkmıyor deme nereden bileceksin çıkmıyor
Yokluk da ve boşluktan çık kendine gel kendine bir iyilik yap
Yuva kuracak erkege bak oyuncak kuklalara değil
Varlıklı olman güzel Allah daha çok versin huzur ve mutlu bir yuva olsun istiyorsun ancak böyle kendini farklı bir şekilde kaptırarak gidersen üzülürsün
.. aklı başında şerefi olan insan olan düzgün insanlar bittimi kaptırma kendini asalakk insanlara
tesekkür ederim güzel yorumların icin, dikkate alıcam
Kendini ateşe atma sağlıklı düşün bende burayı bir kaç gün sonra buldum bu siteyi pek normal insanlar Yok ama
Sanmam ilgilenmez çabuk sıkılırlar çapkınlar
Biz sana hayır ilgilenmez dersek, senin için önemi var mı?
benim eskisi de boyleydi umursamadım köpek oldu peşimde sonra. 3 yıldır beraberiz
ne güzel olur benim de basıma gelse 😀
Istedigini alana kadar
alamaz ben onun seviyesinde degilim zaten
O zaman salla onu
Açıkça dile getiriyorsa, üzülürsün derim ben
İster kendi için üzülen taraf kız olur
bir süre ilgilenir.
Zevkini alana kadar tabiki
Çok zannetmiyorum ama belli de olmaz
Tabiki
Onlar anca k**ar peşinde koşar canım boş ver
İlginmez