Aşk İlişkileri Kızlara ilgisi olan kapalı bir kızı seven birileri çıkar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Camialarında yer mı kapalılara? Açıklar kadar tercih edenleri olur mu? Güncellemeler1 yıl Kızlardan hoşlanan kapalı birini kızlar sever mi diyorum Kızlara ilgisi olan kapalı bir kızı seven birileri çıkar mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DreamChaser Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Kapalı kızlar çok daha hoşuma gidiyor çok etkiliyor 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Kızlar beğenir mi? Yorumla DreamChaser 1 yıl Kapalı kızı kızların mı beğenmesini istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Evet. Duyup gördün mü çevrende örneğini Yorumla DreamChaser 1 yıl duyduğum oluyor ama görmedim. sanırım sen lezsin Yorumla Soran 1 yıl Biseksüel Yorumla DreamChaser 1 yıl Peki hangini daha çok arzuluyorsun erkekleri mi kızları mı Yorumla Soran 1 yıl Erkek bedeni daha çekici geliyor. Cinsel isteğim var ama kızlara hep duygusal hislerim oldu Yorumla DreamChaser 1 yıl Peki erkek bedeninde seni en çok ne etkiliyor Yorumla Soran 1 yıl Kılları alınmış hafif kaslı bir erkekle ilişki çok güzel olır. Yorumla DreamChaser 1 yıl normalde şu an yanında olmayı çok isterdim görünce neler hissederdin merak ediyorum. Peki sen en çok nereni beğeniyorsun Yorumla DreamChaser 1 yıl o halde şu an yanında olmayı çok isterdim görünce neler hissederdin merak ediyorum. Peki sen en çok nereni beğeniyorsun Yorumla DreamChaser 1 yıl Sen kapalısın sanırım Yorumla
darkcastle34 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen escinsel biseydenmi bahaediyosun 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla darkcastle34 1 yıl Hoslanan var evet yasayanlarda var ama kapali biri icin kolay olmaybilir Yorumla Soran 1 yıl Öyle maalesef kolay değil. Lezbiyen / biseksüeller kapalıları beğenir mi yani Yorumla darkcastle34 1 yıl Begenirler ama Sen bu acikliga haziirmisin orasi onemli. Birde gorunen seyler biraz daha cezbedicidir Yorumla Soran 1 yıl Açılmak istemiyorum ki. Yorumla darkcastle34 1 yıl Sen bir kizdan ne bekliyosun Yorumla Soran 1 yıl Duygusal anlamda ilgi aşk Yorumla darkcastle34 1 yıl Yasayan bir arkadasim vardi ama biseksti Yorumla Soran 1 yıl Kapalı açık? Yorumla darkcastle34 1 yıl Acik ama onun icin onemli olan bunun duyulmamasiydi. Yazabilme imkanin var mı bana Yorumla
egeunalann Takip Et Xper 7 Yaş: 24 1 yıl Daha çok seviyorum kapalıları :d 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kızlara ilgisi olan diyorum yani kapalılara ilgisi var Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yani kder ama kapalılar daha çok tercihim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kızlar beğenir mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani her kapalı kızın yanında açık kız var demek seviyorlar Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet neden olmasın 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Sosyal hayatınızda ne kadar rastladınız mesela Yorumla DForVendetta 1 yıl Bunu lezbiyen birisine sorman daha doğru olur Yorumla Soran 1 yıl Lezbiyen biri pek karşıma çıkmadı sizin çıktı mı Yorumla DForVendetta 1 yıl Bir kaç tane tanıdığım vardı Yorumla Soran 1 yıl Kapalılara ilgisi olmuş mu Yorumla DForVendetta 1 yıl Bilmiyorum ama olmaması için bir sebep görmüyorum Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla
4ferhat4 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Net cevap ben 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Kızların ilgisi olur mu Yorumla 4ferhat4 1 yıl Eşcinsel durumu var galiba Yorumla Soran 1 yıl Evet sorudan anlaşılmıyor mu Yorumla 4ferhat4 1 yıl Eşcinsellik aklıma yatmıyor maalesef yorum yapamam Yorumla Soran 1 yıl İçten gelen bir his Yorumla 4ferhat4 1 yıl Erkeklere karşı hiç isteğim yok mu Yorumla Soran 1 yıl Daha çok cinsel. Erkek bedenini daha çekici buluyorum da ayrıca ama nedense kızlara duygusal ilgim fazla Yorumla 4ferhat4 1 yıl Eşcinsel yakın kız arkadaşım şimdi evlendi ama bence hala devam ediyor 😂 Yorumla Soran 1 yıl Biseksüeldir eşcinsel olsa erkekle yapamaz Yorumla 4ferhat4 1 yıl Sen erkekle yapamaz mısın Yorumla Soran 1 yıl Yaparım Yorumla 4ferhat4 1 yıl Sende biseksüelsin o zaman Yorumla
sincaapppp Takip Et Bilge Yaş: 28 1 yıl Olur 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Çok tatlısın Yorumla sincaapppp 1 yıl Tesekkur ederim Yorumla Soran 1 yıl Duydum mu gördün böyle şeyler Yorumla sincaapppp 1 yıl Anlamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kapalı kızlar çok daha hoşuma gidiyor çok etkiliyor
Kızlar beğenir mi?
Kapalı kızı kızların mı beğenmesini istiyorsun
Evet. Duyup gördün mü çevrende örneğini
duyduğum oluyor ama görmedim. sanırım sen lezsin
Biseksüel
Peki hangini daha çok arzuluyorsun erkekleri mi kızları mı
Erkek bedeni daha çekici geliyor. Cinsel isteğim var ama kızlara hep duygusal hislerim oldu
Peki erkek bedeninde seni en çok ne etkiliyor
Kılları alınmış hafif kaslı bir erkekle ilişki çok güzel olır.
normalde şu an yanında olmayı çok isterdim görünce neler hissederdin merak ediyorum. Peki sen en çok nereni beğeniyorsun
o halde şu an yanında olmayı çok isterdim görünce neler hissederdin merak ediyorum. Peki sen en çok nereni beğeniyorsun
Sen kapalısın sanırım
Sen escinsel biseydenmi bahaediyosun
Evet
Hoslanan var evet yasayanlarda var ama kapali biri icin kolay olmaybilir
Öyle maalesef kolay değil. Lezbiyen / biseksüeller kapalıları beğenir mi yani
Begenirler ama Sen bu acikliga haziirmisin orasi onemli. Birde gorunen seyler biraz daha cezbedicidir
Açılmak istemiyorum ki.
Sen bir kizdan ne bekliyosun
Duygusal anlamda ilgi aşk
Yasayan bir arkadasim vardi ama biseksti
Kapalı açık?
Acik ama onun icin onemli olan bunun duyulmamasiydi. Yazabilme imkanin var mı bana
Daha çok seviyorum kapalıları :d
Kızlara ilgisi olan diyorum yani kapalılara ilgisi var
Yani kder ama kapalılar daha çok tercihim
Kızlar beğenir mi?
Yani her kapalı kızın yanında açık kız var demek seviyorlar
Evet neden olmasın
Sosyal hayatınızda ne kadar rastladınız mesela
Bunu lezbiyen birisine sorman daha doğru olur
Lezbiyen biri pek karşıma çıkmadı sizin çıktı mı
Bir kaç tane tanıdığım vardı
Kapalılara ilgisi olmuş mu
Bilmiyorum ama olmaması için bir sebep görmüyorum
Anladım
Net cevap ben
Kızların ilgisi olur mu
Eşcinsel durumu var galiba
Evet sorudan anlaşılmıyor mu
Eşcinsellik aklıma yatmıyor maalesef yorum yapamam
İçten gelen bir his
Erkeklere karşı hiç isteğim yok mu
Daha çok cinsel. Erkek bedenini daha çekici buluyorum da ayrıca ama nedense kızlara duygusal ilgim fazla
Eşcinsel yakın kız arkadaşım şimdi evlendi ama bence hala devam ediyor 😂
Biseksüeldir eşcinsel olsa erkekle yapamaz
Sen erkekle yapamaz mısın
Yaparım
Sende biseksüelsin o zaman
Olur
Çok tatlısın
Tesekkur ederim
Duydum mu gördün böyle şeyler
Anlamadım