Vazgecemeyip dediklerini hemen yapıyorlar neden? Çok çirkin olanını gördüm adam karisinin yanında kedi gibi.
Kapalilarin farki ne
Vazgecemeyip dediklerini hemen yapıyorlar neden? Çok çirkin olanını gördüm adam karisinin yanında kedi gibi.
Kapalilarin farki ne
Benim oyle bir sevdam yok hatta iliskim sevgilim falan hic o tarz seylerim olmadi ama kapali istememin tek sebebi kendim gibi ve kendime benzeyen dininde ibadetinde olan kapali bir kiz istededigim icin dogal olarak kapalilikta o kategoriye girdigi icin farz olarak, istegim o yonden. Benim oyle laylaylom sevgililikler gecmisti uc bes oldu da falan seylerle isim yok, ciddi istiyom ben ilk tek ve son olsun o da kendim gibi olsun. Sirf kapanmak icin kapanmasin yani, diger ibadetlerini de yerine getirsin namaz olsun vs...
Evet o yüzden sanırım. Ben krop tayt mini etek ne varsa giyiyorum ama kapalilar ne bilim daha çok begeniliyo. Ve evleniliyo
Yorumunu hic gormemisim, bot iyi gorus olarak secmis oylelikle gordum. Simdi sen kapali degilsindir ama dimi? Gerci tayt yine giyilir kapali olarak sadece uzerine yine uzun bir sey giyersin yani altina tayti giyersin ama ustunu ortecek bir sey illa olacak...
Acigim güzelim ama benimle olmuyorlar ciddi olarak. Niye? Kapalılar baglaniliyor seviliyor
Tercih meselesi ona bir sey diyemezsin, niye sevdin diye...
Off ya
🤷♂️🤐
Cevap
6Cevap
Anlamadım ben de sanırım efendi namuslu diye düşünüyorlar.
Kapalı diğer insanlara göre daha nasıl desem iyimser oluyor ondan
Bazısı çok saf
Ayakta uyutuyorlar kızı bence buda iyi bişey değil
Bilmem uyumasın oda
bende yok. Dışarıdan evlenilmelik kız gibi algılandığından tamamen
Ama evlenen çok yani bilemedim
Anlamadığım bir şey. Açık kozlara bakarlar ama sevgilileri eşleri kapalıdır. Tesettürde olanlar dah fena hemcinslerimi bilirim yani
Kabuklu fıstık
😂
kapalı olmakla alakası yok kii
Kapalılar daha seksi oluyor 😍😍
Ne alaka ammiiiqqq.
Oyle çünkü
Nedeenn
Kapalı olduğu için daha çok gizem oluyor ve daha çok merak uyandırıyor bende 😍
kapalılarin davranışı nasıl peki sizi ceken
Bazıları çok işveli cilveli oluyor erkeği nasıl tahrik edeceğini biliyor
Taamm reyizz kapalı hanimefendilerle bol şans
Evlisin sanırım bu arada