Kardesim bilmiyorum da ben kac tanesiyle opustum kac tanesiyle iliskiye girdim her seyi yasadim bence imkansiz gibi erkekler de oyle yanlis anlama ama imkansiza yakindir o olmasa baska bisey olmustur opusmemistir ama surtturmustur o degil kendine sokmustur cisim baska birini dusunerek mastürbasyon yapmistir tam olarak ne aradigina bagli yani karisik konular bir suru hali var bu durumlarin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ne kadar uğraşınsan uğraş. nasibinde ne var o gelir kaşığına dostum. 0 km diye alırsın , ama gel gör'ki km de sıfırlanıyor. ehli namus bulmak zorlandı artık
ben işte 27 yaşındayım. Hiç öpüşmedim valla. Hadi bunu diyeyim bir kıza inanma ihtimali var mı şu zamanda ve şu şartlarda? İmkanı yok. O yüzden yok diyemem sadece bende o kişiler gibi inanmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kardesim bilmiyorum da ben kac tanesiyle opustum kac tanesiyle iliskiye girdim her seyi yasadim bence imkansiz gibi erkekler de oyle yanlis anlama ama imkansiza yakindir o olmasa baska bisey olmustur opusmemistir ama surtturmustur o degil kendine sokmustur cisim baska birini dusunerek mastürbasyon yapmistir tam olarak ne aradigina bagli yani karisik konular bir suru hali var bu durumlarin
ne kadar uğraşınsan uğraş. nasibinde ne var o gelir kaşığına dostum. 0 km diye alırsın , ama gel gör'ki km de sıfırlanıyor. ehli namus bulmak zorlandı artık
Öyle nasip olacaksa olmasın gerek yok
o zamanda erkek kişi , zinaya meylediyor işte. ya da ömür boyu elizabeth.
Öyle biriyle evleneceğime ömür boyu zina ederim
Valla erkek varsa kızda vardır kendimi kastediyordum 🤣🤣
Bence siz çok abartıyorsunuz hep kendini hint kumaşı sanan , süt dilimi gibi kızlarla takılıyorsunuz sonra ortada düzgün kız yok diyorsunuz
Orta okullardan , liselerden , üniversitelerden haberin var mı senin?
az diyor bence
Bakire kalmayı bırak o zaman
Ooo stalk yapmaya da başlamışız
Yok be bakirem 😂 denk geldi
Hıhı anlıyorum böyle konular ilgini çekiyor sonuçta
Seninde çekse keşke kurudu gitti seninki , yaz bi ozzelden delirtme kocanı 😏
Haddini aşıyorsun ama yeter bu kadar
Ben öyle bi uslanmaz capkinim , sende kezbanligi ve yaz hadi guzelim
bu zamanda? Mümkün değil. Vardır da çirkinlikten bulamayanlardır onlar da
Banada öyle geliyor
ben işte 27 yaşındayım. Hiç öpüşmedim valla. Hadi bunu diyeyim bir kıza inanma ihtimali var mı şu zamanda ve şu şartlarda? İmkanı yok. O yüzden yok diyemem sadece bende o kişiler gibi inanmam
Bende çakmaya geldim çiviyi yani 😀😀
zor baya arama öyle
Ararım
Bulunur bence neden bulunmasın :)
Evet
hiç öpüşmedin mi
@engnnnnlyda evt
Ben.
Nasıl ciddi mi?
@RTÜKçü evet.
Beni bul 🙂
@RTÜKçü pardon?