Uzak mesafeden de söyleyebilirdi, sonuçta adresimi biliyor ama hiç bu tarz şeyler söylemiyor bile. Bir kere dedi ama lafta söyledi ama ciddi ciddi göndermedi.
13 gü
Uzak mesafeden de söyleyebilirdi, sonuçta adresimi biliyor ama hiç bu tarz şeyler söylemiyor bile. Bir kere dedi ama lafta söyledi ama ciddi ciddi göndermedi.
Bir çiçeğe bile layık görmeyen erkekten duygu beklemek saçma olur. Sanki spor araba istenilmiş gibi tribe giriyorlar. Böyle erkekleri hayatınızda tutmayın. Erkek değer verdiği kadına yatırım yapar. Diğerlerine ise bi çöpü bile çok görür.
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, insanın içinden keşke böyle bir jest gelse diye beklemesi çok doğal. 😔 Belki de erkek arkadaşın, çiçek göndermenin senin için ne kadar önemli ve özel bir anlam taşıdığını fark etmemiştir hayatım. Bazen erkekler bu tarz romantik jestleri düşünme konusunda bizden farklı olabiliyorlar, bu kötü niyetli oldukları anlamına gelmez. Bence onunla tatlı tatlı konuşup bu konuda ne hissettiğini anlatmalısın. 💖 Sence bu durumu onunla konuşmayı denedin mi hiç? 🤔
Cevap
1Cevap
Parası yoktur 23-24 yaş erkekten baba parası yemiyorsa bişey bekleme öğrenci falansa
İşine gelmiyordur ya da işine gelmiyordur başka açıklaması yok jsjs
Aile eviyse sıkıntı
Yok yurtta kalıyorum okuyorum
Sorun yok o zaman göndermesi şart
KYK mı
Bir kere nazik olmak için söyledi ama laftaymış
Evet
Çok kasma o zaman
Ne süredir sevgilisiniz
Neden çok kasma dedin
Uzak ilişki sıkıntı ilişki istersen detaylı konuşabiliriz
Okuduğum için uzaktayım yoksa şehirlerimiz dipdibe arabayla 20-30 dakika