9 aylık bir ilişkide bir erkek neden hiç hediye çiçek almaz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayÇiçek almayı sevmiyordur. Başka bişey aldı mı. Yoksa hiçbir şey almadi mi şimdiye kadar? Eğer simdiye kadar hiçbir şey almadıysa vardir bir sebebi. Ama aldi da sadece çiçek almadıysa çiçek almayı gereksiz buluyor olabilir. Nasilsa solacak çiçekler, okadar para vermeye gerek yok. Kalıcı hediye aliyim diye düşünmüş olabilir
07 Yorumla
Soran10 ayHiç almadı
Soran10 ayNe olabilir sebebi maddi sıkıntıları var
- 10 ay
Şimdiye kadar 9 ay geçmiş. Illahaki sevgililer gününe ya da senin doğum gününe denk gelmiştir. Illahaki özel bir gün yaşamışsınızdir. Sana bu zamana kadar hiç hediye almayan birisi, seni değerli görmüyordur. Sana para harcamaya laik bulmuyordur. Sen ona herşeyi verirsin o vermez. Bedava elde etmiştir seni, oyüzden harcamiyordur. Zoru oynasaydin biraz böyle olmazdı. Erkekler ya çok fedakarlık yapıp karşılığında bişey alamazlar. ya da cinsellik alıp karşılığında bişey vermezler. Bu insanlara bakıp, neden ben yalnızım dediğim çok oluyor. Acaba bende mi böyle davransam😊
Soran10 ayGerçekten olanı yazmışsın tebrikler
- 10 ay
Cinsellik verdiğin doğru yani 😅 öyle mi?
Soran10 ayEvet
- 10 ay
Ilk buluşmada mi verdin. Yoksa nasıl oldu. Kaçıncı buluşmada peki? Ona göre bişey düşüncem de kendimle ilgili. Ondan soruyorum
En İyi Cevaplar
Bence sevgisini tartman gerekiyor seven sevdiğine hediye alır Bence bu çiçek de olsa normal bir çikolata olsa almalı çünkü biz kadınlar süslü laflara değil icraata bakıyoruz hediye almıyorsa veya benim sevdiğim bir şey almıyorsa onca zaman bazı şeyleri sorgulamanın zamanı gelmiş gibi ama her ilişki farklı tabii başka bir şey alıyor mu peki
00 Yorumla
10 aySevmiyordur çünkü erkekler akıllı varlıklar neyin ne olduğunu çok iyi bilirler yani bu yüzden de ona göre davranırlar sana çiçek almadı mı istemiyor demek sana çiçek aldı mı değer veriyor demek olay bu kadar basit kızlar
00 Yorumla
10 ayBir erkek sevgilisine çiçek almazsa bu illa ki sevgisizliğinden değildir.
Ama şu da var: seven insan, mutlu etmek ister. Eğer çiçek seni mutlu ettiğini biliyorsa ve hâlâ almıyorsa, o zaman biraz “neden?” diye sormakta fayda var.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Ayyy canımın içi, çiçek almak öyle güzel bir jest ki, insanın içini ısıtıyor! 🌺 Ama bazı insanlar için hediyeleşmek ya da çiçek almak aşkı göstermenin tek yolu olmayabiliyor. Belki sevgilin farklı şekillerde sevgisini göstermeyi tercih ediyor ya da çiçek almayı düşünemeyecek kadar kafa karışıklığı yaşıyor olabilir... İletişim önemli burada!
Ona, çiçek almanın senin için ne kadar anlamlı olduğunu tatlı bir şekilde söylemeyi dene. 🙃 Belki de senin bundan hoşlandığını bilmiyordur! Ya da belki çiçekten daha kişisel hediyelerle seni mutlu etmeyi düşünüyordur... Kim bilir? Ama iletişimi güçlü tutarsan, sorun çözülecektir! 🧡 Çünkü sevgiden daha özeli yok, unutma!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
75Cevap
10 ayDeger gormuyodur. Erkekler her seyin farkinda. Bir seyi yapmiyolarda iclerinden gelmiyodur. Seni mutlu etmek istemiyorsa icinden gelmiyodur. Ben anlamam oyle seylerden diyen erkekler kendini isin icinden siyirmaya calisiyodur. Erkek karsisindaki insan ne sever ne sevmez bilir ama o kisiyi sevmiyosa isine geldigi gibi davranir
51 Yorumla
10 ayya cimridir ya odun, 9 ay hadi neyse de 2 yıllık ilişkimde 1 çiçek bile almamıştım. alt tarafı bir çiçek alacaksınız zor değil kardeşim bahanelere sığınmayın sevdiğinizi mutlu etmek bu kadar kolay, yerden papatya koparıp verseniz bile kâfidir onu bile yapmayan prensesler var. bana verilmedi ama verilse defterimin arasında 40 yıl saklardım.
36 Yorumla- 10 ay
@çileklisütburger şanssızsın
- 10 ay
bahtsızsım aynen
- 10 ay
abim karpuza hayır demem ama çiçekleri her kadın sever, önemli olan çiçek değil çiçek alacak ince düşünceye sahip bir erkek. sizin için basit bir şey gibi gelebilir ama bizler için çok değerli bunu görmemek için kör olmak lazım.
- 10 ay
teşekkür ederim dikkate aldığın için.
10 ayKişiden kişiye değişir demekki romantiklik yok adamin lugatinda ya da değer verdiği biri olmaya bilirsin içten gelen bir şey Ufak jestler ama 9 ay surne bir ilişkide eğer arkadas odun değilse çoktan alması jestler yapması gerekiyor bence...
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
10 ayPiss cimri diye hayatımdan çıkarırımm, kusura da baksın. Ben diyorum ki 'bak hayatım ben çiçekle böcekle mutlu olan bir insanım, sırf sana soluyor diye alması mantıksızsa.. sadece kendini düşünüyorsan yallah kapı orada" derim ulan kadın mutlu olsun ya olsun, ne çok gördüler bunu da.. ayda bir kere alı ver işte parasızlıktan ölmezin ejjeje
00 Yorumla
10 ayBilmem 🤷🏻♀️ ama ben bugün avmde bi genç gördüm elinde çiçek buketi vardı bide çanta aldı koştur koştur önümüzde bi sürü kişi vardı nasıl heyecanla bekliyordu sırayı ben bile mutlu oldum bi çiçek yani erkeğe bişey kaybettirmez ama kadına çok şey verir 🥲🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayErkeklerin çoğu sevişmek için sevgili oluyor f... ckbuddy olarak yaklaşıyordur ama seninle sevgili olmadan seni tavlayamazdı sonuçta çiçek de alacak hediye de alacak. İsteyen adamlar elalemin önüne güller döküyorlar senin ne eksiğin var? Yeğenim kapının önünde canımın içi serenatıyla istendi biliyor musun sen 🙄 kendini kullandırma hayatım senin kadınlığın kıymetli.
12 Yorumla- 10 ay
Amacı salt cinsellik olan biri de çiçeklere boğabilir. Bu kadar şekilci olmayın
Soran10 ay@Homo-Academicus evet doğru
Erkekler istediklerine düşünceli , istemediklerine düşüncesizdir. Var ya sırılsıklam aşık olsa sana bırak çiçeği, bir sürü sürprizler yapar , seni mutlu etmek için herşeyi yapar. erkekler gelecek olarak görmediği kadına para harcamak istemez. erkekler aşık oldukları kadına duygusal ve düşüncelilerdir
11 Yorumla
Soran10 ayDoğru
10 ayBilmiyordur odundur, babasına anasına hiç çiçek almamıştır ki çocuk öğrensin...
Öğretin kızlar, hep yargılamayın... Eğitin biraz erkekleri, yontun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEski sevgilisine araba cicek balon aldigindan bahseden adam 4 yil boyunca bana cicek almadi. Ayrilik sebebimiz bu degildi tabi ama hala icime oturur bu. Zor degil ya mutlu etmek. Pahali bise degil bir gül
01 Yorumla
Soran10 ayHakikaten mk
Almaya parası yoksa bile koparıp getirebilir. Tek bir sebebi var: sevmiyor, net yani. Vakit kaybetmeyin böyle erkeklerle lütfen.
03 Yorumla
Soran10 ayHiç hediye yoksa sevmiyor yani dimi
Soran10 ayYa maddi sıkıntısı vardı bilemedim
10 ayBen 5 senelik ilişkide nadir aldim istemezdi onu alma yemek yeriz derdi 😅 çiçek tabiki gerektiğinde alırdım sevinirdi de sonradan fırçayı yerdim 😅 belki durumu yoktur bişey vardır
00 Yorumla
10 ayDoğruyu söylemek gerekirse 2000 liralık alıp sonra dolunca çöpe gidiceğine aynı fiyata yıllarca kullanacağı bir hediye almak bana daha mantıklı
02 Yorumla
Soran10 ayHiç almadı
- 10 ay
Davranışlarıyla seni mutlu etmeye çalışması huzur vermesi saygı öncelikli olmalı hediye evet doğru diyorsun şuanki ekonomikdurumlarda önemli
Hediye almak tamam ama çiçek niye alınır hâlâ aklım almıyor, kadınlar neden çiçek alınmasını bekler biri bana mantıklı şekilde açıklayabilir mi bunu?
08 Yorumla- 10 ay
tabi akıllı kızlar illaki vardır onları yok sayamam fakat bu dönemde baya az sayılır. şunuda es geçmeyelim bu dönemin algıları böyle yok sayamayız bir yandan bu istekler bana çok ta ters gelmiyor bazen normal karşılıyorum çünkü bazı erkekler sevgisini gösteremiyor kızlarda nerden sevgi bulacağını şaşırdıklarından çiçek gibi sembolik şeylere yöneliyorlar
Soran10 ayNe çiçek ne hediye
Soran10 ay@nakayata beni mi sevmiyor
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 706 cevap paylaştı.
10 ayAşkım almıyorsa kesinlikle ayrıl basit küçük gibi dursa da ben bunların ne kadar önemli olduğunu o kadar sonra anladım ki ben yaptım sen yapma
10 Yorumla
10 ayKaktüstür çiçek açma zamanı gelmemiştir vur kafasına bi tane açar
10 YorumlaÇiçek çok klasik oldu artık daha modern hediyeler bekleyin sevgilinizden bence. Mesela kar küresi, kulaklık, çanta, ayakkabı, kıyafet vb
10 YorumlaOdundur. Alt tarafı bir çiçek alacaksınız. Bahane üretmeyin.
20 Yorumla
10 ayçünkü sevmiyodur erkek hediye almıyosa sevmiodurrrrr
20 Yorumla
10 aySevmiyordur başka lafa inanma ya da inan aptallık et
07 Yorumla
Soran10 ayBana da öyle geliyor sevmemiş hiç
- 10 ay
Öyle öyle emin ol öylesinden uzaklaş
Soran10 ayAşkım ama maddi sıkıntıları da vardı borçları var
Soran10 ayBilemiyorum:(
- 10 ay
Aşkım sana başka hediyeler aldı mı fiyatı önemli değil
Soran10 ayHiç almadı ki
- 10 ay
Aşkım o seni önemsemiyor ki bunu yapıyorsa sevmiyordur ztn bende yaşadım aptal gibi yok parası yoktur yok o bu şu dedim ama konu hiç para olmadı kendi değerinin farkına var bence
Kadını onun en güzel çiçeğidir. Ona eş değer bir çiçek olmadığı için her hangi bir çiçek türünden alıp ona hakaret etmek istemez
00 Yorumlaşahsen bende almam. onun uerine şöyle güzel bir karpuz seçer götürürüm ya da güzel bi şarap. çiçeği ne uapacağız oturup yiyecekmiyiz? boş boş işler.
00 YorumlaBen kız arkadaşlarima da çiçek alırım kadınlar çiçektir. Ama gel gör ki kadınlar odun sever ince ruhtan anlamaz 😂
014 Yorumla- 10 ay
Yoo ben anlıyorum bence bütün kızlar anlıyor anlamasa boş boş adamlar neden sap gibi geziyor o zaman
- 10 ay
@Geologicalengineer itici geliyor kadınlara erkeğin şair ruhlu olması, ince düşünmesi. Dişil enerjisi yuksk geliyor, kız arkadaşlarını animsatiyor kadına ve itici geliyor benimseyemiyor
- 10 ay
Öyle değil demek istediğim
- 10 ay
O iş öyle değil
- 10 ay
@Geologicalengineer çevir kazı yanmasin, blok 3 kekonun önde gideni kadınlar o tip seviyor. Biraz hoduk gibi konuş, biraz da paran olsun kadınlar düşer
- 10 ay
Iyyy Ben hiç sevmiyorum
- 10 ay
Blok 3 gibi yani sevmiyorum keko sevmiyorum ben
- 10 ay
Para olayı dışındaki dediklerine Ben katılmıyorum
- 10 ay
Yani Ben parası olsada keko biriyle olamıyorum olmam
- 10 ay
Bak ben sana tipimi söyliyim mi Kaan Urgancıoğlu ya ben böyle seviyorum yani çoğu kız gibi değilim Kaan Urgancıoğlu tar emir tekin başka can Selin’i beğenirim gençliğini Teoman’ın gençliğini çok beğenirim mesela bence Teoman’ın gençliği hepsine fark atar bu arada öyle yani işte benim beğendiklerim bu tipler dış görünüş olarak
- 10 ay
Teoman olacaktı Selin değil😂
- 10 ay
Ha pardon cansel elçin
- 10 ay
Teoman demişim zaten tamam
- 10 ay
Cansel Selin olarak girmiş uygulama
10 ayçiçek dielde başka türlüde sevgimizi belli ederiz. ben şahsen çiçek hediye almayı pek sevmem açıkcası
00 Yorumla
10 ayÇünkü çiçek almadığı halde kadın yine de 9 aydır çıkıyor
10 Yorumla
10 ayöküz olduğu için. düşüncesiz bi hanzo demek ki
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.
10 ayAkıl edememiştir belki ya da çok sıradan olacağını düşünmüştür.
00 Yorumla
10 ayÇiçekte keramet yok hatun. Sana merhametli davranıyor mu. Ona bak sen.
00 Yorumlaneden alırın cevabını biliyorsan neden almazın cevabını daha kolay bulabilirsin
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı.
10 ayAkıl edememiştir. Bazılarımız bu konularda yeterince hassas olamayabiliyoruz. 🤦♂️
00 Yorumla Bende hiç çiçek almadım oluyor öyleleri ben erkekleri ikiye ayırıyorum erkekler ve güzel adamlar… 🙄
00 Yorumla
10 ayValla bu soruyu erkekler cevaplasin onların verebileceği bir cevap
00 YorumlaBen alıyorum ben oluyor yine yaranamıyorum ki boş ver almasın her şey çiçek değil
00 YorumlaYeri gelmemiştir ya da aklı öyle şeylere ermiyordur...
00 Yorumla
10 ayBazı erkeklere hatırlatmak gerekiyor maalesef 🌻🌿🦋
00 Yorumla
10 ayAldık da noldu ayrıldık ben evlendiğim kadına alırım artık çiçek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayNeden alsın bırakın su işleri gereksiz şeyleri istekleri
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayFakirdir yA da ruhsuzdur ikisi de ofsayt ya salla gitsin
110 Yorumla- 10 ay
Size bişey sorabilir miyim
Cevap sahibi10 aySor hayatım
- 10 ay
Hediye almayan erkek sevmiyor mudur
- 10 ay
Ya da nasıl hediye aldırabilirim kendime nasıl kendime yatırım yapmamı sağlayabilirim
- 10 ay
Bende değer görmek istiyorum
Cevap sahibi10 ayHediye almayan erkek sevmiyordur maalesef büyük paralardan bahsetmiyorum bütçesine göre bi kahve kupası bile almıyorsa senin önemsediğin şeylere ilgi duymuyorsa aynı şarkıyı dinlemek iş çıkışı görmek istemiyorsa aç mısın diye sormuyorsa vazgeç o sevdadan ablacım hayat uzun kendine yatırım yap emin ol en olmaz dediğin an aşık olursun hem de değecek birine
- 10 ay
Teşekkür ederim🙏🏻
- 10 ay
Bunu duymaya birinin söylemesine ihtiyacım vardı
Cevap sahibi10 ayRica ederim canım
- 10 ay
Beni ekleyebilirsin istersen konuşabiliriz
Gizli Üye(25-29)10 ayGereksiz buluyordur, çiçek fetişi olan kızları hiç anlayamayacağım çiçek alınca ne oluyor ki
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayDetaydaki o bağlantıyı nasıl yaptın
10 aySeni cepte görüyor sana yatırım yapmak mutlu etmek yanında kalman için çabalamasına gerek olmadığını düşünüyor
01 Yorumla
Soran10 ayDoğru
Kadınların çiçeği çokta hediyeden saymadığını anlamıştır. Ben ekler pasta vs alıyorum genelde. Bende yemiş oluyorum hemde😅
10 YorumlaSeni sevmiyordurrr yeterince değer vermiyordur... Erkekler sevdikleri kadın için her şeyi yapar yoksa her şeyi önüne sermek için uğraşır
10 YorumlaKadınlar neden beynini daha verimli şeyler için çalıştırmaz?
00 Yorumlailişkide ay önemli değil ister 5 yıl ol almayan almıyor düşüncesiz alan her ay da alır değişik süpriz yapıp şaşırtabilirde
00 YorumlaYeteri kadar değer vermiyor olabilir, çoğu kadın çiçek seviyor çünkü ve erkeklerin de geneli bunu biliyor
00 Yorumla
10 ayaklın gememiştir dicem kızacaksınız, oda sevgisini başka şekilde gösteriyordur , gözlemle bak neler bulacaksın senin rahatın için yaptığı
00 YorumlaBen almama taraftarıyım hep. İstisna durumlar hariç
12 Yorumla- 10 ay
Neden peki
10 aysenden once birisine almiştir sonra artik yemin etmiştir
00 Yorumla
10 ayÖküz ruhlu olduğu için
Kalitesiz olduğu için
Sevgi cimrisi bir mahlukat olduğu için00 YorumlaÇiçek nedşr ya boş masraf çiçek alınca büyüyor musunuz anlamadım ki
00 Yorumla
10 aySadece çicek degil hic birsey almıyorsa gecici olarak goruyordur
00 Yorumla
10 ayYaş aralığınız doğru mu
15 Yorumla- 10 ay
Yaş aralığı nerde yazıyor ben göremedimde 😄😄
- 10 ay
Yaş 30-35 arası diyor ya orada yazıyor bakarsan görürsün
- 10 ay
Gördüm
Soran10 ayBen 21 o 27
- 10 ay
Okey
Alışveriş & Hediyeler konusunda 452 cevap paylaştı. Parası yoksa maddi sıkıntısı varsa
01 Yorumla
Soran10 ayO yüzden mi
Başka bir şey aldı mı hediye olarak
04 Yorumla
Soran10 ayHayır
Soran10 ayMaddi sıkıntısı vardı ama yine de alabilirdi dimi
10 ayBazı erkekler sevgisini farklı biçimde ifade eder
03 Yorumla
Soran10 aySevmediği anlamına mı geliyo
- 10 ay
Yooo alakası yok
Soran10 ayBilemedim
Düşüncesizdir, cimridir.
10 Yorumla
10 ayYaşı küçüktür muhtemelen
00 YorumlaOdun olduğu için ya da cimri 🙂
00 Yorumla
10 ayDüşüncesiz biri olabilir yoksa neden almasın..
00 YorumlaSevgilisi çiçektir de ondan
00 Yorumla
10 ayÇünkü gereksiz ve zararlı.
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?