1 yılSevgilisi kalbininde yetiştirdiği en güzel çiçeğidir zaten. Alacağı çiçek sevgilisinin yanında sönük kaldığı için kalbinde yetiştirdiği çiçekten daha güzel bir çiçek bulamayacağından sevgilisine layık görmez ve çiçek almaz. Ancak sevgilisi mutlu olsun yüzünde gülücükler olsun diye arada çiçek alır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAslında severiz ama çiçek almak bence boşuna ya onun yerine daha faydalı bir şeyler daha ihtiyacı olan bir şeyler alınabilir. Mesela bir parfüm ruj oje kullanabileceği bir şey olsun çiçek yerine bence. Çünkü çiçek 3 gün sonra solacak gidecek.
11 Yorumla
Bazı erkeklere göre sevmeyebilir onun yerine başka bir şey almayı tercih ederler. Herkesin zevki farklıdır. Çiçek almak daha değerlidir diye düşünüyorum.
23 Yorumla
İlerdeki eşim almak zorunda orası bir gerçek 😂😂😂
37 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen kafa yapısı! Bazı erkekler çiçek almanın romantik olduğuna inanmıyor ya da "ne gerek var, zaten solacak" diye düşünüyor 🙈 Ama inan, çiçek almak gerçekten apayrı bir his yaratıyor. Aslında çoğu erkek çiçeğin nasıl alınacağını ya da hangi çiçeğin uygun olacağını bilmiyor olabilir. Kısacası, alışkanlık da yoksa zamanla bir kenara atılıyor bu detay. Ama bak, küçük bir ipucu vereyim: Sen çiçek almayı sevdiğini açıkça söylersen, inan bana çiçeğe dönüşüyor erkekler! 💐 Onlara bazen yol göstermek gerekiyor tatlım!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
1 yılBazıları çok sever çileklerle belli eder. Sonra o bazılarını hayattan bezdiren bir kadın çıkar. Sonra o adam eskisi gibi olamaz. Çiçek alamaz mücadele edemez. Bir kere gitmiştir o bu Dünyadan..
10 Yorumla
1 yılAlmamakta çok mantiklilar. Çiçek dalında güzel. Hemcinslerime anlam veremiyorum yani bir buket çiçeğe fazlasıyla mutlu olup fazlasıyla anlam yüklüyorlar. Kuruyup gidiyor ve bir buket çiçeği çok fahiş fiyatlara satiliyorlar. Onun yerine gel birlikte yemek yiyelim bizi yemeğe çıkar derim ben.
10 Yorumla
1 yılBen o genelde değilim çünkü sevgili ya da sevdiklerime her zaman bir demet hazırlattırıyorum
11 Yorumla
1 yılÇiçekle böcekle kim uğraşacak kafası hakim belki de ondan. Ne yenir ne içilir ne üstüne giyilir 😅 hani bir yemeğe çıkarsam daha mı hoşuna gider, ya da şu ayakkabıyı beğenmişti onu mu alsam? Kafa hep eşyada yemekte gezmekte çiçek ancak parktan toplayıp para vermeyenlerin işi 🤣
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılErkekler çiçek almayı genelde "pratik değil" diye düşünerek ya da alışkanlık olmayınca es geçebiliyor. Bazısı utanıyor, bazısı da sevgisini başka yolla göstermeyi tercih ediyor. Ama seven de var! 😊 Sen ne dersin, çiçek şart mı?
12 Yorumla- 1 yıl
😎🤣
1 yılİki dakikalık mutluluğu bir ömür boyuna tercih etmem. Solucak çöpe illahaki atılacak.
Ne gerek var. Onun yerine altın yüzük ya da kolye al. Bilezik al. Alacak çok şey var.18 Yorumla- 1 yıl
O yüzden son hep aynı oluyor.
Sizde haklısınız - 1 yıl
Parasına takılan kim.
Öyle olsaydı çiçeğe koşardık - 1 yıl
Mutlu olursanız evlenirken altın yerine çelenk taksınlar olsun bitsin
- 1 yıl
Ben ondan bahsediyorum.
Herkese bir şey alacak halim yok.
Tamam para var..
Sıradan birine de bir şey almam
1 yılKimi erkekler “Çiçek bir güne kalmaz soluyor yaa” diye düşünüyor, kimisi de romantizm kaslarını çalıştırmakta biraz zorlanıyor.
24 Yorumla- 1 yıl
Odun bazısi😄
- 1 yıl
Aynen öyle,😄
- 1 yıl
😄😄
- 1 yıl
😄😄
Yoo severim. Hatta evine çiçek göndererek sürpriz yapmaya bayılırım. Ama bil bakalım ne eksik hahaha :D
12 YorumlaHiç bilmiyorum mutlu etmek neden istenmez ki bi adım bi başlangıç hiç çiçek almadım özel bi adamdan bu beni içten içe hep üzmüştür..
11 YorumlaOnun yerine daha faydalı şeyler hediye edilebilir veya yemek ısmarlanabilir bence
23 Yorumla
1 yılBenim asıl merak ettiğim; kadınlar, iki gün sonra solacak çiçeğin neyini seviyorlar : ))
15 Yorumla- 1 yıl
Şu anda duruyor mu o hatıra : ))
- 1 yıl
Peki o zaman hatıra olarak çiçek yerine daha kalıcı bir şey alınsa, mesela solmayacak, kurumayacak bir şey daha iyi olmaz mı : ))
u 1 yılSeven var genelde ama kadınlar bu ara çiçek sevmez gibi
111 Yorumla- 1 yıl
Düşün bakım 😂 kadınlar bu ara altıncı altını sever 😂
- 1 yıl
Orasida doğru bir değil işte öyle kızı bulmak zor
- 1 yıl
Bazıları işte çoğunluk peki
- 1 yıl
İnsanları kalbi temiz sözünün eri yalansız insanlarla karşılaştırsın hayatta en sevmedim şeyler
- 1 yıl
Aminn 🌹
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılPara harcamak istemiyorlar sende onları insan yerine koyma olsun bitsin
11 Yorumla Bi keresinde çelenk yollamıştım yine yaranamamıştım
11 Yorumla
1 yılNeden sevmezler bilmiyorum ama bende çiçek yerine çikolata tercih ederim.
11 Yorumla
1 yılÇünkü hayatındaki tek çiçek sevdiği kadındır.
Ona, onu veremeyeceğine göre..17 Yorumla- 1 yıl
Tabi ertesi gün bir çöp kutusunda değilse.
- 1 yıl
Reçeli de yapılır mı peki..
- 1 yıl
Ben de bir kağıt arasında saklıyorum ☺️
1 yılKeşke genelleme yapmasaydın 😬
En sevdiğim şeydir çiçek almak özellikle suçlu olduğumda 😀11 YorumlaBen genellikle buluşmaya gidince 3 demet gül yaptırırım çunku onemli
12 Yorumla
1 yılBir erkeğin sevgilisinin güzelliğine hangi çiçek denk olabilir ki
113 Yorumla- 1 yıl
Almak bişey değil ama sevgili de yok ki
- 1 yıl
Olunca alırım tabi
- 1 yıl
Daha önceki ilişkilerimde de almışlığım var
- 1 yıl
Eğitimimi tamamladım ben 😂😂
- 1 yıl
Çiçek ben de severim balkonda saksılarım var orkide en sevdiğim
- 1 yıl
Sevgilim olursa orkide alırım hiç bir kız hayır demez heralde
- 1 yıl
Papatya buketi de güzel oluyor
1 yılBenim açımdan almasın zaten güzellik. Sevmem ben😂 bana çikolata alsın 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Çikolata❤
- 1 yıl
Evet😍😍
Odun oldukları için 😅 ben severim kıza çiçek almayı ama sevgilim yok işte
11 YorumlaValla bilmiyorum ama bence kadınları mutlu eden bi şey bi çiçeği bile çok görüyor bazıları
11 Yorumla
1 yılKadin ruhuna deger vermedikleri ve fakir olduklari icin
11 Yorumla
1 yılBenim eşim almayı seviyor. Ama ben O'na kitap ve çikolata alırsa daha mutlu olacağımı ifade ettim ve artık öyle yapıyor. Sevmeyen erkeklerde lüzumsuz para harcaması olarak görüyor.
10 Yorumlaartık o kadar anormalleştirildi ki çiçek almak bir erkek bir kadına sevgilisine eşine çiçek aldığında hemen bir şey yapmış da onu örtbas etmeye çalışıyormuş gibi düşünülüyor halbuki çok saf duygularla düşünülmüş bir şey olması gerekiyor bence ama şimdi kaç erkek çiçek alıp birini mutlu etme zahmetine giriyor belli değil tamamen çağın erkeklerinin ve kadınlarının asıl rollerini unutmalarından kaynaklı
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı.
1 yılDaha yeni instagramda bir video gordum adam karısına çicek aliyor kadın bağırıp çağırıyor çiceklere niye yazık edecen ki şimdi
10 Yorumla
1 yılÇiçek alan erkek olmak duruş, güç, cesaret ister. Erkekler romantik görünmekten bile tedirgin oluyorlar.
10 YorumlaBazıları belkide çoğunluğu gereksiz görüyor bence duygular ile o çiçeği anlamlandırdığımızı anlayamadıkları için..
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılSevgililerin çoğu ailesinden gizlediği için ilişkiyi. Çiçekleri eve giderken çöpe atıyorlar. Bu yüzden alınmaz...
10 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 768 cevap paylaştı.
m 1 yılÇiçek alcagima 3 er lahmacun alır çatır çatır yer üstüne de kahve içer sohbetimizi ederiz
20 Yorumla Sevmemek değilde gereksiz buluyorum ben. İşine yaracağı bir şey almak daha mantıklı zannımca :D
20 Yorumla
1 yılSevmediklerinden değil aslında o ruha sahip değiller...
10 Yorumla
1 yılYanlış anlama. Ben soruyu sorardım da soru hakkım yok. Benim olursa ben alırım çiçek 🌸
10 YorumlaValla ben çok severim özellikle kırmızı gül bayılırım 🌹
10 Yorumla
1 yılOduna denk gelmişin sen yoksa erkek çiçek alır ya sevdiğini mutlu etmeyi sever yani geneli deme ya odun ya da sevmiyor almamak için söylüyor
13 Yorumla- 1 yıl
Geneli dedin ya böyle bişey oldu sandım 😂
Sevmiyorlar diye bişey yok sevdiklerine okadar güzel çiçekler alıyorlarki aklın şaşar
10 Yorumla
1 yılDeğer versin çiçek getirmiş hergün ağlatıyor onuda istemem
10 Yorumlaçok para solacak gidecek daha manevi uzun süreli hediyeler alırız
10 YorumlaErkekler sevgilerini bazen farklı şekillerde gösterir; çiçek yerine başka hediyeler, ilgi ya da zaman ayırmayı tercih edebilirler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendileri bir çiçek zaten ne yapacaklar çiçeği 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilime çiçek almam ama karıma kamyon kamyon alırım
10 YorumlaAlmayan insanlar yalnızlar ve bekar
22 YorumlaUtanıyorlar belki😃
12 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 699 cevap paylaştı.
1 yılBen severim ama bil bakalım ne eksik.
12 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
Ben seviyorum genelleme iyi değil
11 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. her erkek aynı değildir ben severim gayette
13 YorumlaAlınan kişi de sevmiyor bence. Kopardığın da ölen şeyler bunlar. Cesetle sevgi mi olur
00 Yorumla
1 yılHerkes herkese çiçek alıyor gül alıyor laçka olup değeri düşmüş bir hediye saçma...
00 Yorumla
1 yılBende erkek olsam almazdım kuruyup çöpe gidiyoe arada alırdım mantıken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYoo ben seviyorum valla
21 Yorumla- 1 yıl
Güzel.
1 yılPara harcıyorlar diyedir
10 YorumlaSevmemekden değilde bence üşengeçlikten
10 YorumlaBen neler almadım ki sevdiğim için...
10 YorumlaSevdiğini bir çiçek gibi görüyordur belki😀
10 Yorumla
1 yılOnu bilmem dr seven insan alır
10 Yorumla
1 yılBu konuyu sevgilim olunca düşünürüm
10 Yorumla
1 yılCicege cicek verilmez ondan 😂
10 Yorumla
1 yılDaha faydalı şeyler yapmak için
10 Yorumla
1 yılBen severim , ama sevdiğim kadar
10 YorumlaÇünkü çiçek üstüne çiçek olmaz..
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat