m
13 güEğer ki sana hediyeler almıyorsa çiçekler almıyorsa ne bileyim böyle bir şey yedikten içtikten sonra öderken söyleniyorsa seni sevmedigi içindir erkekler gerçekten sevdiği kadınlardan hiçbir şeyi esirgemiyorlar emin ol eğer ki sana bir şey yapmıyorsa seni buna değer görmüyordur yani bu da demek oluyor ki senin onun yanında işin yok herkes prenses muamelesini hak ediyor her kadın Demek ki o muamele ondan gelmeyecek
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)12 gü
Hiç mi hediye almadı yoksa sadece çiçek mi almadı genelde çiçek almamalarının sebebi hem pahalı olduğu hemde çabuk solduğu için. Çünkü bildiğim kadarıyla şık bir buket 400-500 en az e ona para vericeğine oyuncak ayı ve çikolata alırsın hem hemen gidecek bir şey değil hemde 2 şey her zaman 1 den iyidir
01 Yorumla- 11 gü
ayıyı kim napsın ya
Galiba artık nostalji oldu bu çiçek verme işi, robot gibi zaten herkes. İnstagram çok tuhaf mesela, dijital olmayan her şeye öcü görmüş gibi bakılıyor. Çiçektir kitaptır ne bileyim bu minvalde insana haz veren şeylerden çok uzak insanlar artık
00 Yorumla
Ben severim anlamlı, duygularını gösteren hediyeleri, çiçek de bunlardan biri. Ama durumu kafaya takmaktansa konuşmak daha iyi olur. Bazı istisnalar hariç, asla pahalı hediye almam, aldırmam. Ve yedi aylık ilişkide çiçek gibi anlamlı hediyeler olmalıydı. Dediğim gibi, konuşun, ilişkiniz açısından sağlıklı olur...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Bazen erkekler bu durumu anlamayabiliyor! Çiçek alma mevzusu onlara gereksiz ya da detay gibi görünebilir. Ama canım, böyle tatlı bir isteğini ona açıkça söylemekten çekinme! Kim bilir, belki de farkında değil ve nasıl mutlu olacağını bilmiyor. "Sevgilim, ben çiçekleri çok seviyorum aslında" tarzında tatlı bir imayla belki de olay çözülecek! 😍 Bu arada kibar ve ince düşünceli demişsin, kesinlikle doğru yöntemi bulursan çiçek bombardımanına tutulursun! 🥰 Peki hangi çiçeği en çok seviyorsun? 🌷🌹💐
01 Yorumla- 13 gü
Bence dürüstlük de önemli bazı kızlar çiçek istemem der ama bence çoğu kız sever ondan hani biraz ağzını mı arasan direk soramıyorsun ya da çiçek sevdiğini mi belli etsen. Karşı taraf ne düşünüyor bilmeden yorum yapmak yanlış olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- 12 gü
Ben hic bir iliskimin baslarinda cicek almadim. Ve bunu karsimdaki insani tartmak icin kullandim.
Bir kadin, iliskinin baslarinda onun icin yaptigim diger seyleri gormeyip bana cicek almiyorsun diye soylendigi gun ayrildim hep.
Beni bir cicek alma konusuna indirgemeyen kadinlara da daha sonradan cok nadiren kesme cicek almisimdir. Kendisi 10dk degerli hissedecek diye ciceklerin koparilip bir su dolu saksinin icinde yavas yavas curumesini ve yeterince solunca da cope atmaya tamam olan insanlari sevmiyorum.
Ama saksisinda cicek alirim. Bazen sadece saksi aldigim da olur.13 Yorumla- 12 gü
sen nasıl bi öküzsün ya
- 12 gü
@ücretliyim Estagfurullah. Ben okuz degilim. Ancak senin kendini ifade etme guclugu cektigin ve baskasina sokmaya calistigin lafin daha cok senin hakkinda fikir verdiginin cok farkinda degilsin gibi. Yine de saglik olsun :). Gorusum sizi rahatsiz ettiyse kusuruma bakmayin, diger yone bakin. Sizin gibi olmayanlar cok.
- 13 gü
Tek mesele çiçek mi ya ağzıyla kuş bile tutsa yetmiyor mu
Sevdiğini çiçek değilde başka yöntemlerle gösteriyordur heralde madem bu kadar kibar ve ince ruhlu biriyse sizlerde buldunuzda bunayanlardan olmayın02 Yorumla- Soran13 gü
Sen neden sinirlendin bu kadar abi? Özür dilerim çiçekten hoşlandığım için.
- 13 gü
Sen çiçeklerden çok hoşandığını hiç ona dile getirdin mi
Olabilir sevinebilirsin ama sevginden şüphe aramamlısın bu yüzden çiçek almadı diye gönül koyma belki düşenememiştir bırak en büyük meseleniz çiçek olsun :)
- 13 gü
7 ayda hiç mi almadı yuhh aslında bu o kadar basit ki çoğu kız çiçek alınmasını sever ve çok hoş bir jest yani bir kere alsa kredi çekip yapılcak bir şey değil ev araba istemiyoruz bir tane çiçek ya. benim de eski öküz 4 aylık ilişkimizde 1 kez aldı o zaman da ameliyat olmuştum zahmet oldu yani alması. İstediğini belli edince de yok ben alacaktım zaten yapıcaktım e nerde? yok
02 Yorumla- Soran13 gü
Maddi durumu iyi aslında. Söylenmez ki, içinden gelmedikten sonra anlamı da yok maalesef
- 13 gü
kesinlikle sen söyledikten sonra alsa sen istediğin ve söylediğin için olacak o içinden gelip senin mutlu olacağını düşündüğü için değil
Kadınlar neden sevgilisine çiçek almaz?
Ayrıca saksı bitki alın. Yaşayanı varken öldürülmüşünü vermek nedir ya. Bu nasıl romantik bir hareket olarak görülmüş anlamak zor.00 YorumlaKonu aç de ki evde çiçek dekoru sever misin? Ordan en sevdiğim çiçek şudura bağla vs uzat işte emin ol getirir bi'dahakine ya da yoldan direkt alır sana
00 Yorumlam
12 güÇiçek alınca şımaran daha fazlasını isteyen kadınlar yüzünden olduğunu düşünüyorum. Onlar yüzünden en ufak dal kurusuna kalbini teslim edecek kızlar yanıyor.
01 Yorumla- 11 gü
ee öylelerini seçende onlar sonuçta
Siz ayılara oyuncak ayı alıyor musunuz? Almıyorsunuz.
Biz de çiçeklere çiçek almıyoruz.
Diye belki gönül alaraktan kıvırabilirim hemcinslerim adına...
00 Yorumla- 13 gü
Bir gül de alamayan cidden sevmiyordur hadi üç dört ayda bir al mutlu etmek bu kadar kolay hödüklere ders olmalı okulda
02 Yorumla- Soran13 gü
sevmiyor mudur gerçekten
- 13 gü
Sevmiyor demiyorum ama özensiz diyeyim demet demet çiçek alsın değil mevzu bir gül alabilir senin hassas olduğunu bilen biri bu konuda dikkat eder ilişkide karşılıklı özen önemli sadece
- 13 gü
Çiçek fuzuli masraf ki onun yerine senin adına ihtiyacı olan birine yardım ettim dese al vura vura sev işte çiçeğe verilen paraya yazık çiçekler dalında güzel ben çocuklarıma bile koparmayın diyorum
00 Yorumla - 13 gü
Çünkü zaten çiçeğimizi bulduğumuzu düşünüyoruz
11 Yorumla- Soran13 gü
Varsa biri al abi. Geç oldu ama sen de öğrenmiş ol. Seviyoruz böyle küçük şeyleri
Sevgilim olmasına gerek yok bir kızın yanına gidiyorsam çiçek alırım hiç bir şey almasam bile çikolata dahi alırım
12 Yorumla- 13 gü
umarım değerini bilen biri karşına çıkar
söyle de alsın. lütfen ne istediğinizi karşı tarafa söylemedikçe hiçbir şey beklemeyin ya
05 Yorumla- Soran13 gü
Anlamadığın bir şey var. Ben bana çiçek alınmasını değil, ben istiyorum diye hiç değil; içinden gelerek sırf ben mutlu olayım diye verilen çiçeği istiyorum.
- Soran13 gü
Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Umarım her sevdiğin şeyi söylemek zorunda kalmadan sevilirsin
- Soran13 gü
Çiçeklerden hoşlanacağımızı anlamaları için müneccim olmaya gerek yok güzel kardeşim. boş ver aynı pencereden bakamıyoruz. Ben teşekkür edeyim, kapatalım meseleyi :)
Çiçek den ziyade sana karşı tavrı en büyük hediyedir
04 Yorumla- Soran13 gü
Doğru söylüyorsun abi. Seviyorum onu. Büyütmüyorum ama düşünmeden de edemiyor insan
- Soran13 gü
Teşekkür ederim abi :)
parası yoksa bile belli eder ya benimki dereotu vermişti çiçek diye yemiştim bende
01 Yorumla- Soran13 gü
Maddi durumu iyi
Çiçek ağacında dalında güzel, sen hiç o güzelliği ellerinle kopartıp soldurmak ister miydin.
10 Yorumla- 12 gü
Kadonlar mücevher bekliyor diye biliyoruz ama gerçekten çiçek mi bekliyorsunuz?
00 Yorumla Valla bana da hiç almadı şu an sevgili değiliz ama zamanında ben de isterdim bir buket çicek almak
00 Yorumla- 12 gü
Adam olan esirgemez, ama kıymet vermeyen de önemsemez...
00 Yorumla - 12 gü
2 gün sonra kuruyup gidecek çöpe atacaksınız ne meraklısınız bu kadar
10 Yorumla - 13 gü
Hevesin varsa alsın da çok gereksiz ya benimde aklıma gelmez çiçek almak
00 Yorumla Offf çokta umrumda yaa adam olsun insan olsunda derdimiz çiçek kalsın
03 Yorumla- 13 gü
ablacım öyle deme insan böyle şeyler arıyor düşünüldüğünü hissetmek için
- 13 gü
çiçeğin her zaman küçük bir parçasını kitap arasına koyup saklarım böyle küçük şeyler önemli benim için
- 13 gü
Sen almalısın birisinin başlatması gerekiyor.
02 Yorumla- 13 gü
Daha neler çiçek almayı da mı biz başlatıcaz? istersen evlilik teklifini de kadınlar yapsın. Kıza 7 aydır çiçek alınmamış sen al demek ne demek bu kadar verici olursa insan ilişkide sömürülür yani olmaz. Ben yakın kız arkadasımla bulusmaya giderken yolda gül falan satan biri görünce hoşuna gider diye alıyorum bir kere o da almış birbirimize vermiştik. Böyle incelikler varken bilmiyorum erkeklerin istediği sürece yapmayacag sey yok yani
- 13 gü
@ssevallll159 devir böyle maalesef.
- Gizli Üye(25-29)11 gü
Benim iki ilişkim oldu özellikle birisi ciddi ilişkiydi 1 seneye yakındı bir belediye çiçeği koparıp vermemişti
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)11 gü
Bende tersini diyecektim.
O kadar gün vs bişeyler oluyor düşünüp çiçek almazlar, hep hediyeyi kadınlar bekliyor.00 Yorumla - 11 gü
Askm bir yıldan fazla çıktık bir çiçek istedim birkere değil çok kes ilk çiçeğim senden olsun dedim almadı çok kırıcıydı aylarca istedim kendi ağzımla keyfinden almadı bu arada eminim
10 Yorumla Maddi durumu yoksa almasın ztn ne gerek var sevgi çiçek ölçülmez ayrıca hep çiçek veren erkektende hayır gelemz he arada düşünür kendi isteğiyle layık bulur alir
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)13 gü
Ben sevgilime aldım da noldu 7'li gül almıştım gül alacağına hiç almasaydın daha iyiydi dedi
04 Yorumla- 13 gü
ay neden öyle demiş ki
- Cevap sahibi13 gü
Çok sıradan ve ucuz sen bana bunu alınca kendimi dandik bir gibi hissettim falan dedi
- 13 gü
benim yapabildiğim bu beğenmiyorsan sen bilirsin deseydin
- Cevap sahibi13 gü
Bundan sonra hak etmeyen birine çiçek almam dedim
- 12 gü
Hakediyormusunuz ki alalım ne zaman alsak naz yapıyonuz naz yapmanın da bı sırası var, ben almıyorum hakederse alırım.
04 Yorumla- 12 gü
malsın
- 12 gü
Dgdg profil ismine bak ucretliyim yazıyor Allah'ın esc seni,
- 12 gü
isme mi takıldın öylesine koydum ben onu? sensin esc
- 12 gü
Tabi efendim. d bende inandım geceliğin ne kadar onu söyle de fiyatını bilelim.
- 12 gü
Hiç özenmiyorum böyle şeylere umurumda değil değer bir çiçekle ölçülmez
10 Yorumla Ben alıyorum da ne oluyor ki herkes sen gibi de deyil bununda bil
00 YorumlaÇiçekler dalında güzeldir elde değil
01 Yorumla- Soran13 gü
saksı alsın o zaman
- Gizli Üye(25-29)12 gü
Gönlümden geçti ben alayımmı sana dost arkadaş olarak
00 Yorumla - 13 gü
Annem 33 yıldır evli babam almamış ne oluyor hooww
05 Yorumla- 12 gü
Yazık
- 12 gü
@Trolpataklayan dur babama aldırtayım mı napayım
- 12 gü
Evet çok iyi olur
- 12 gü
@Trolpataklayan babam yarın farklı bir pot kırar belki ondan korkuyorum 😄
- 12 gü
Neden
- 13 gü
Bilmem ince ruhlu da diyosun
00 Yorumla - 13 gü
Çiçek israfı ne anlamı var
00 Yorumla - 13 gü
Çünkü seni yeteri kadar önemsemiyor
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 904 cevap paylaştı. Sen ona al kafasına dank etsin sığırın
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)12 gü
Kıyamammm
Vallahi ben almak istedim sana çiçek.00 Yorumla - 12 gü
kızlar neden hep bi beklenti içinde
04 Yorumla- 12 gü
siz değilsiniz sanki
- 12 gü
ne bekliyoruz biz?
- 12 gü
yok trip atmasın yok naz yapmasın yok bişey istemesin yok benim ödememi beklemesin öyle böyle daha var da var
- 12 gü
@ücretliyim senin bu saydıkların ile hediye aynı şey değil. trip atmak naz yapmak zaten normal bir şey değil ki biz normal olmanızı bekleriz. sizde çiçek alsın hediye alsın hesapları hep ödesin. siz hep maddi menfaat peşindesiniz. trip atma demek menfaat değil
- 13 gü
Doğaya saygımızdan dolayı 🥳
04 Yorumla- Soran13 gü
Saksıda alın o zaman 🥳
- 13 gü
Onada bi kulp bulursunuz 😝
- Soran13 gü
Sizin bahane bulduğunuz gibi
- 13 gü
Sevgiline sar ablacım rahat bırak beni 😴
- 11 gü
sende ima et aklındakini bilemez
10 Yorumla - 12 gü
Erkeğine göre değişir o hepsi bir değil.
10 Yorumla Alırlar neden almasınlar
00 YorumlaSoylemezsen istedigini nereden bilebilir ki.
00 Yorumla- 12 gü
Çünkü onlar olan çiçekleri sulamayı seviyor
00 Yorumla - 12 gü
Çiçek solup gidiyor
00 Yorumla öküzler çünkü
00 YorumlaNeden aksın ki öyle bi kural mı var
00 YorumlaBenim alaşım geldi şimdi
00 Yorumla- 12 gü
Alan alıyo valla
00 Yorumla - 12 gü
Mallar çünkü
00 Yorumla Gurur