- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAlınır neden alınmasın ki yani sevdiğim kadın bana çiçek alsa ben mesela çok mutlu olurdum genelde toplum erkek sadece çiçek alır gibi düşündüğü için böyle bir düşünce var Bir kadının bir erkeğe çiçek alması, hoş bir sürpriz ve sevgi dolu bir hareket olabilir. Bu, bir doğum günü, yıl dönümü, başarı kutlaması veya sadece "Seni düşünüyorum" gibi özel bir durumda yapılabilir. Herkesin bireysel tercihleri ve ilgi alanları farklı olduğu için, çiçek seçiminde erkeğin zevklerine uygun bir seçim yapmak önemlidir. yani Özetlemek gerekirse, bir kadının bir erkeğe çiçek alması oldukça yaygın bir uygulamadır ve karşılıklı sevgi ve saygıyı ifade etmenin güzel bir yoludur. Önemli olan, alıcının zevklerini ve ilgi alanlarını göz önünde bulundurarak düşünceli bir seçim yapmaktır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSanırım erkekler pek ince düşünceli olmadıkları için o tür şeyleri pek değerli bulmazlar. O yüzden erkeklere çiçek alınmıyordur. Yani şahsen ben çevremdeki kişilere karşı aşırı derecede ince düşünceli biriyim, ama biri bana hediye alacak olsa 1 demet çiçeğe vereceği parayla 1 kutu çikolata almasını isterim. Çünkü çiçek ne yenir, ne içilir. 😂
20 Yorumla
+1 yılErkekler pek çiçeği umursamıyo diye alınmıyo sanırım. Ben de çiçek alınmasını beklemiyorum 😅Beyaz gül ve kırmızı gülü severim ama.
10 Yorumla
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılYani tabi ki tamamen tercih meselesi ama erkeklerin geneli çiçek alınmasından hoşlanmaz :D Yani bu biraz da yaratılış meselesi sanırım :D Onlara küçük sürprizler yapın ve oyunla alakalı hediyeler alın :D ahs Keyifli günler..
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥂💫🙃
Soran+1 yılRica ederim 🌟🌻🐣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Benim aklimda sey var malum kisi ile sebgili degiliz ama belki birlikte dolanirsak bu sehirde cok cicek satan teyze var eger yapisirsa pesimize ben alicam bitane gul eger olurda gorusmessek ve ölürsen mezarina cicek getiremem o yuzden simdiden birazda sakayla karışık cicek aadim diye kusersim falan demeyi dusunuyorum
20 YorumlaGenelde erkekler için çiçek kadınlara ifade ettiği şeyleri ifade etmez. o yüzden çokta bi anlamı olmuyo hatta bundan utanabilirler bile kendi arkadaş ortamında. bi erkek için çok uygun bişey olacağını füşünmüyorum. çünkü çiçek zarafeti narinliği anımsatır ama erkek gücü temsil etmek ister bilinçaltında zaafiyet doğurur diye düşünüyorum...
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler çiçekler kadar narin ve güzel değiller çiçeğe ben daha çok layığım ama istiyorlarsa kaktüs, lavanta falan alırım
28 Yorumla- +1 yıl
Karşı taraf istemeden de çiçek alınabilir narin olmasalarda kaktüs alınmaz güzel bir gül alınabilir🙃
- +1 yıl
Düşünemiyorum elinde gülle ahsjs
- +1 yıl
Birisi katılmamış kesin erko haha
- +1 yıl
Shsjsjs ağlamasınlar
- +1 yıl
Aşkım onların ağlaması bitmez
- +1 yıl
Doğru diyorsun
- +1 yıl
❤️
- +1 yıl
@bRokeHeaRth__ size katılmak zorunda değilim kendi fikrim bu ister beğenin ister beğenmeyin umrumda değil böyle düşünüyorum diye erko olmuyorum deyiminizle
+1 yılKoparma gulleri dalinda kalsin diyordu bi abi😀
16 Yorumla
Soran+1 yılNcjdk doğru demiş.
- +1 yıl
O zaman cicek almak dogru degilmis dimi 😀
Soran+1 yılOnlar canlıyken güzel, yaşamlarına son vermek yanlış olur’)
- +1 yıl
Buketteki çiçekler canli mi😐Yani ne kadar daha canli kalabilecek...
Soran+1 yılHayır, onu kastetmedim. Koparılmadan önceki hali için demiştim.
- +1 yıl
Himm tamam o zaman vazgectin bir erkege cicek almaktan dimi😅ya da kiza
Asiye'min sözünü söylemek istiyorum: Kadın kadındır, çiçek babandır jdıdkdod
11 Yorumla
Soran+1 yılSjfdk
+1 yılBize bir tek cenazemizde çiçek alınıyor maalesef. Halbuki şık bir hareket bence. Her kadın hayatındaki adama bir kere almalı
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKim demiş ya ben alırım kimse de kusura bakmasın 🤣
32 Yorumla- +1 yıl
Evet ya ayıp olarak görüyorlar bende alırım ne olmuş
- +1 yıl
Bence alınmalı.. duygusal varlığız demiyorlar mı al sana çiçek işte 😆
Seviyorsan bir çiçeği onu bahçeme ekeceğim🎶🎶
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılŞakayık, lilyum, gül, lavanta falan kabul edebilirim yani. 😆
30 Yorumla veya kadınların bir çiçek olduğu kanısına kim nerden vardı
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler zarifliği temsil etmiyor gücü temsil ediyor o yüzden saat olur zincir kolye olur ya da protein tozu onları hediye edebilirsin hem daha erkeksi hisseder hem de hoşuna gider
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum 🌹
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü onların kendisi bir çiçek oyuzden alınmaz 😂ama ölürse mezarına çelenk yollanır adettendir 😂
10 Yorumla
+1 yılÇünkü erkek..
Çiçek daha naif bir hediyedir. Erkeğe çiçek almak onu feminenleştirir. Saat alırım onun yerine ama çiçek almam.10 Yorumla
+1 yılAlmaliyiz bence ya, çok hoş bi hareket. Ayrıca nasıl çiçek istemeyen kadınlar varsa isteyen erkekler de olabilir. Cinsiyete ilgili bi şey olmamalı bu
10 Yorumla
+1 yılAlınır da kimilerinin erkekliği zedelenir maazallah, kimileri de çiçek gibi olur. İkisinide dene tarafını seç👈
10 Yorumla
+1 yılBana kaktüs almışti bir kız al sen anca buna bakabilirsin diye çok ince bir davranıştı sevinmiştim ben.
15 Yorumla- +1 yıl
Iyi üstüne otur dememiş kral kız vicdanliymis 😂😂
- +1 yıl
Valla aklına gelmedi büyük ihtimalle 😂
- +1 yıl
Aman aman ucuz yirtmissin sus 😂😂
- +1 yıl
Ahahaha güldüm
- +1 yıl
Sevindim gerçekten gece gece mutlu olmana 😂
Erkeklerin buyuk kismi ilk ciceklerini cenazede alirlar cidden valla
20 Yorumla
+1 yılAlınmayacak diye bir şey yok isteyen alabiliyor👍🏻
20 YorumlaGarip bir önyargı nedense. Bana alınırsa sevinirim.
20 Yorumla
+1 yılBence de alınabilir. Alınmaması için mantıklı bir neden bulamıyorum.
20 YorumlaBen kol saati falan alırdım çiçek biraz saçma geldi.
10 YorumlaErkekler o kadar değerini bilemez çiçeğin ama bileni olursa alınır
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaca yönelik değilse erkek için bir anlamı olmaz..
10 Yorumla
+1 yılOnun yerine yiyecek bir şeyler alın daha çok mutlu olurlar.
10 Yorumla
+1 yılNe onlar alsın ne biz alalım. Çiçekler yerinde dursun orada güzeller.
10 Yorumla
+1 yılBen şahsen çiçek almak istemezdim. Onun yerine tatlı alsınlar bana.
10 YorumlaAbsürt duruyor aşkım. Yani şu resimde bile öyle. Sen istersen almak istersen al ama
10 Yorumla
+1 yılHerkese sevdiği ilgi duyduğu şey alınır. Erkekler çşçek böcekle pek ilgilenmez ilgi duymaz.
10 Yorumla
+1 yılböyle bi kadın girsin hayatıma ben vesikalığını cüzdanımda taşımaya başlıyorum hemen
10 YorumlaÇiçek naifliğin sembolüdür. Daha kadınsı hissettirir.
10 YorumlaÖyle bir şey mi var yaa erkeklere maximum gömlek minimum çorap yeterli 😄
10 YorumlaAlmak isteyen alsın yadırgamam da ben almak istemem, o bana alsın 😃
10 YorumlaErkeklere de çiçek alınabilir tabii ki, neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılisteyip istemediğini sormadın ama
kadınlar istediği için çiçek alınıyor
erkekler istiyor mu?
12 Yorumla
Soran+1 yılAlmak isteyen alabilir, ben sadece herhangi bir sakıncası olmadığını belirttim.
Elbette çoğu erkek çiçekten etkilenmiyor olabilir ya da istemeyebilir.- +1 yıl
almanın tabikide sakıncası olmaz, çelenk geliyor sonuçta ölünce :D
yani çiçek alıyorlar erkeklerde (ölüde olsa)
normal şeyler dediğin gibi
+1 yılçünkü kadınlar ormantik değiller ve erkek ruhunun inceliklerine vakıf değiller
10 YorumlaOnlar yemeyi seviyor. Bonyfood alıyorum. Çiçek görünümlü yenilebilir kekler☺️
10 YorumlaÇünkü erkekler çiçektir. Çiçeğe çiçek verilmez
10 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek ( parfümü duş almadığı için sıkan tarzlar) çiçek gibi hem görüntüsü hem kokusu güzel şeylere alışık olmaz onların gözümde ot durumuna düşer
ama bazı erkekler yollarına gül dökülmeye laik olur o ayrı
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBiri bana çiçek olsa çok mutlu oluyorum neden olmasın erkeğe de çiçek alınır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olarak bir çiçeği etik ve estetik bulmam çünkü
110 Yorumla- +1 yıl
Pardon kardeşim sen neyi etik ve estetik buluyorsun ayrıca bu çiçek çiçek tek cinsiyete ait olan bir şey değil yok bana alınmasını istemem deseydin anlardım ama etik değil bak bak bak bak tamam aşkım en errkek sensin bir de git şu etikin anlamını araştır afilli olsun diye araya alakasız cümleler serpiştirme çiçek bı insana nasıl etik gelmeyebilir bak gece gece sinirlendim
Cevap sahibi+1 yıl@Elifeceg sana sokan kim oldu ki bu kadar yırtındın simdi? defol git şurdan kezban
- +1 yıl
@Elifeceg harbiden insanların yorumu niye seni geriyor ben anlamadım herkes aynı fikirde mi olmak zorunda ona göre etik veya estetik gelmeyebilir bende çiçek sevmem ve saçma bulurum. sende tam tersi sevebilirsin
Cevap sahibi+1 yıl@mervebiran2
İşte aklı başında olan kişinin yorumu, teşekkürler:)
Cevap sahibi+1 yılHa ha haaaa iyi ki de engellemişim ama dimi , oh iyi olmuş kudur olduğun yerde
Cevap sahibi+1 yılLafimi sokmak için, haline bi bakmak istedim. Neyse şimdi ikileyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılNeyse yine engelliyorum seni seni görmek istemiyorum çünkü hic bi yerde, zaten bişey de diyemiyorsun. ha ha haaaa
Alınabilir, alınmaması tamamen toplumsal bir dayatma ama erkekler de çiçekten hoşlanır nitekim çiçek sevmese neden bağ bahçe işiyle erkekler bu kadar çok ilgilenir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim demiş almaz , valla benim erkek arkadaslarim hep aldi ,
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz kadar duygusal değiller çünkü. Çiçek onlar için bir ot tan farksız olabilir
10 Yorumla
+1 yılHm yazılı olmayan kural mıymış :D
17 Yorumla
Soran+1 yıl“Erkeklere çiçek alınmaz mı?” diye sormalıydım, çaktırma kfjskdjd
- +1 yıl
bilemem bana alınmadı
alınmasa da olur jsdklsd
Soran+1 yılBence de olur, erkekler alsın çiçeği ya kadınların çiçek almasına gerek yok fjkdnf
- +1 yıl
biz de almasak olmaz mı :D asdjkldas
Soran+1 yılSiz de çiçeğinize göre kararlaştırırsınız artık nckdjdkf
- +1 yıl
almıcam ağlasın asdjkdas
Soran+1 yılYa akchsjcjdkdf
Çünkü kadınlar odun 🪵
113 Yorumla
Soran+1 yılYine bir genelleme klasiği.
Soran+1 yılNe yapıyoruz anlamadım.
Soran+1 yılKfkdnfkskdk genelleme yapma konusunda bayağı iyisiniz anlaşılan. d
Soran+1 yılHer kadın aynı değil.
Soran+1 yılÇok farklı bir durumdan bahsediyorsun. Verdiğin örneğin sevgiyi göstermekle alakası yok.
Soran+1 yılErkeklerin verdiğiniz fotoğraf örneğinde kadınların aksine neden o şekilde bir tutum sergilediğini anlamak çok zor olmasa gerek.
Her güzel fotoğrafı beğenip güzel demek sevgi ya da sevgi göstergesi değildir. Bunun adına sevgi demeyin bari.
+1 yılÇünkü bu erkeklerin görevi romantik olmak zorundalar ilişkinin yürümesi için kızlar çiçek alırsa pek hoş durmaz ne diyim işte
10 YorumlaÖküzler çiçekten ne anlar.
20 YorumlaÇünkü erkekler zaten çiçektir
20 Yorumla
+1 yılErkekler öküzdür yerler
20 Yorumla
+1 yılBen alsam canın çiçek mi istedi senin der bana😄🙈
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılReçel veya çay yaparız
10 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük çiçek kadın olduğundan olabilir mi?
10 Yorumla
+1 yılOnlarla çiçeklerle ilgilenmezler
10 YorumlaErkek, çiçeğini mezarında alır 🥀
10 Yorumla
+1 yılAlinir tabiki ben alirdim
10 Yorumla
+1 yılBen çok seviyorsam alırım ne olmuş hiç te ayıp
11 Yorumla- +1 yıl
Ayıp değil
kızlar gibi mantıksız olmadıkları için
10 Yorumla
+1 yılBence alınmalı ama her erkeğe değil.
10 YorumlaÇünkü çoğu istemiyor.
10 YorumlaAlınmaz diye bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılKızlara tesbih alınmaması gibi bir şey.
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat