Sevgilisine çiçek almayan erkeklerin ömrü kısalıyormuşş, ben destekliyorum kısalsın.💃🏻🔪🙍♂️🔫

Sevgilisine çiçek almayan erkeklerin ömrü kısalıyormuşş, ben destekliyorum kısalsın.💃🏻🔪🙍♂️🔫

Çiçek alıp göz boyayıp her haltı yemesi daha mı güzel olur? Gerçekten sevsin, sadık kalsın yeter. Çiçek, böcek almasa da olur. Bunlar için sevgilime kırılacak, kızacak değilim. Tabii bu benim kendi görüşüm. Herkesin düşüncesi farklı olabilir.
Çiçekler genelde ilgimi çekmese de, bir keresinde çok tatlı bir hanımefendi Etçil bir bitki hediye etmişti. O an gerçekten beni etkilemeyi başarıp saygımı kazandı.
Sevgilisine hediye almayan erkektende kadından da bir halt olmaz
Dimi aşkım @HayatKısaKşlrUçyr ⚘️⚘️
Bir taneme en çok papatya yakışır
Yav hee hee
Adres ver çiçeksepetinden göndereyim
Olur veririm😑
Tamam😑
Aynen bitanem, çiçek almak bir jest aslında. Bazı erkekler bu tür şeylere pek önem vermiyor ama biz kızlar için önemli biliyorsun. Çiçeğin güzelliği gibi sevgi de renklenmeli 🌸. Ama kısalmasın ömürleri yahu 😅, belki de başka yollarla sevgisini ifade ediyordur? Önemli olan hissettirdikleri bence 🌺💖.
Yoo kısalsın ☹️
Tatlım, tabii ömür kısaltacak kadar değil ama çiçek jesti önemli 🌸. İlişkide birbirine değer verdiğini göstermek lazım. Belki onun tarzı farklıdır, bi konuş derim. Ama seni anlarsa, işler renklenir 💖. Belki de sıra dışı sürprizlerle seni şaşırtabilir 😉.
Hayır kısalacak
@DenizinKızı0 *Emir kipi. d (Yapay zekayla laf dalışı :d)
Seni kim üzdü?
Cevap
53Cevap
Bence olmaz.. sevgilim olsa sürekli olmasa da ara sıra çiçek alırdım ben
olur hem de çok güzel olur. hep çiçek değildir ki aslında sevgiyi anlatma şekli bazen güzel bir söze mutlu olur kadın bazen ona huzur veren güzel bir bakışa ya da ellerinden tuttuğunda varlığına ya da her zaman yanında olduğunu hissettirdiğinde mutlu olur kadın.
Olmaz. Ya sevmiyordur ya da fakirdir çiçek almayan. İkincisi fazla önemsem ama ilkinde hem birakirim...
Aşko çiçeği saksıda sevgilimi nikah masasında severim
çiçek alınmalı ama özel gğünde değil iöinden geldiği için
Eig
Çiçekçileri sürekli zengin etmenin şahsen sevgi ile Bi alakası olduğunu düşünmüyorum
Çiçek ne ya alıyorsun ertesi gün soluyor sarılırım sımsıkı bundan güzel hediyemi olur
Keyfekeder canlı ticaretine karşıyım çiçek dalında güzeldir
Yapay çiçek alın ama alın.
@Filmkoliküyeyim saksıda olabilir bak nergis, spatifilyum, petunya falan
Saksı olması daha anlamlı ve güzel olur tabi. Ölümsüz olsunda😄
Aslında daha iyi olur; ekonomi biliyor, göz boyamaya çalışmıyor
Çiçekler çok güzel görünüyor ya 🌺 Ama bence burada paylaşma çünkü insanlar fesat canım
Çiçek özel günde ya da kendini iyi hissetsin diye alınır. Sevdiğini hissettirsin yeter
Bence her şey çiçek değildir kalıplaştırmak doğru gelmiyor bana önemli olan bu zihniyete sahip
Olabilmesi yolda giderken sizi düşündüğü için bir çikolata alması, sen seversin düşüncesinde olabilmesi bunlar bin çiçek bahçesinden daha iyidir diye düşünüyorum
Kahvaltı hazırlamayan yemek yapmayan kadından sevgili oluyor ise çiçek almayan adamdan da olur gibi bence😂😄👍🏻
Niye her şeyi erkekten bekliyorsunuz ve erkek çiçek alsın erkek ev alsın erkek araba alsın erkek evlilik teklifi yapsın erkek çocuk doğursun erkek çocuk baksın erkek çocuklarını altını bezesini
Çiçekleri dalında seviyorum ben. Bana çukulata alsın kitap alsın meyve sebze alsın.
O size çiçek almıyorsa siz ona hıyar alın. Sorun çözülür. Yaratıcı olun biraz.
Bence de kısalsın. Kadını bir demet buket 💐 çiçek o kadar mutlu ediyorken. Aşkına karşılık göstermeyen erkekleein soyu tükensin bence.
Benim sevgilim/eşim her gün görev gibi zorla değil ama tatlı sürprizler olarak çiçek alsa içimin yağları erir kesinlikle.. Hiç almazsa olmaz 😃
Sevgilimiz oldu da çiçek alması kaldı. Benim gibi tipsiz erkekler sever , açılır, reddedilir. Tipsiz erkekler için bütün mevzu bu kadardır.
Biz de bilirdik sevgiliye cicek almasını
Lakin açlıktan yedik karanfil parasiňi
...
😃Saygılar
Çiçek almak güzel bir jesttir. Ben almak isterim ve gerekirse sevdiceğime de alırım.
Sevgiline çiçeği alabilirsin mevzu o değil, mevzu sevgiline çiçek gibi bakabilcenni
Çiçek alınca da ilişki ciddi bir yere gidiyor diye soğuyan kızlardan sonra çiçek vs almaya gerek olmadığını düşünüyorum...
Bilmiyorum belki kabarıktır normal şartlarda ama özel günlerde almiyosa mallıktır
Gerek yok böyle şeylere, çiçekler dalında kalsın.
Şimdiye ölmem lazımdı o zaman
Hiç çiçek almadın mı
Çiçek boşuna masraf. Onun yerine yemek, tatlı, giyim vs daha mantıklı geliyor bana
Kadınlar için çiçek önemliiiğğ, sürekli alınsın demiyoruz ayrıca.🙄
Eskidendi onlar 70 li yıllar vs 🥹
Benim için olur bana çicek falan almasın sevmiyorum çicek falan.
Çiçek ne?
Alacaksınız evde ölecek , gereksiz detaylar
Sevgilisine çiçek almayan kadından oluyosa erkekten de olur. Eşitiz ya hani o bakımdan diyorum
Keşke buluştuğum kızlara ilk buluşmada çiçek alsaydım o zaman değerim bilinirdi belki🤣🤣
Çiçek almaya gerek yok onun yerine daha güzel hediyeler alınabilir
Olmaz bu bir düşüncedir sonuçta herkesin aklına gelebilir unutmak bahane edilemez bence
Ben gibi çiçek almış almasada olur 😅 kıskanırım baska çiçek koklarsa beni ısıtsin yeter ☺️❤️
Olmaz. Çicek bari alsın ya 🥲 Çiçek çiçek 🫣 çok mu şey istiyorum.🤧
çiçek elbette güzel bişey ama önce kalplerde yeşermeli bahar:)
Oooo çiçek
En sevdiğim
Sen yeter ki çiçek iste kız
Olur daha kıymetli oluyorlar ters davrananlar
Bahçeye çiçek ekip yetiştireyim bari, hiç olmazsa onlarla telafi ederiz bunu :))
Olur niye olmasın çiçek alacağıma yemeğe götürürüm karnı doysun
çiçek aldığım halde bana vermeyen kadından olur mu?
Kadınlar çiçek sever. O yüzden alınmalı.
Sevgilinizin dünyayı ayaklarınızın altına sermek gibi bir sorumluluğu yok.
Çiçek almakla dünyayı altına mı sermiş oluyor?
Çiçek almak dünyaları sermek midir? Güldürdü.
Abi alsa çok tatlı olur ama almasa da tü kaka degil yani
Olmaz diye düşünüyorum ama başka şeyler alıyor mu buna da bakmak lazım. Belki sevgi anlayışı çiçek değildir karşındaki kişinin
Çiçek alacak diye bir şey yok bazı erkekler bilemiyor böyle şeyleri önemli olan sana yazması
Seven sevdiğine bir kere de olsa illaki alır yaa. Bir kere almışsa devamı gelir zaten. İlk defa aldığında mutlu olduğunu görünce başka zaman bir daha alır. Alır yani
yenmez ki inek misin çiçeği ne yapacaksın lehmecun alsın karnın doyar
Hiç almıyor ise odun derim
Olur ne alaka bir çiçek için mi satıyorsun kendini
Ne satması be çiçek sandığın kadar pahalı değil herife bak sanki altın dedim Allahın pintisi yürü git
Alırız ne olacak kusura bakma çoğu kişiye artık güvenimiz kalmadı saçma sapan ilişkiler cinsel tuhaflıklar ve aldatmalar yüzünden kime inanacağımızı şaşırdık yani benim günahım ne
Erkeğin çiçek alanı makbuldür
Çiçek almak çok da önemli değil benim için
Çiçek sevmeyen kız ne yapsın?
Ondan olur da senden olmaz
Alsın da az birsey siz de sevginizi gösterin bir zahmet.
ev araba para çiçek vs vs bir yatırp s. kwin tam da olsun
Olmaz tabi alınmalı
nerde o günler
Bir çiçeğe çiçek alınır mı tam emin değilim :)
Bişe olmayan ottur gebersin bence
Yani daha önce hic bi kizin erkeğe cicek aldigini gormedim ondan dolayi tamamen dusuncesizlik bu
Olur ben çiçek sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?