Al bir tekila olmega iste dayan kapisina ac filmini mis gibi izleyin :) cicek nedir ya o dalinda guzel. Tekila da hem agaseva bitkisindn yapilio iste mis gbi yanina limon al sana dogal ozdes oh icin gari.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 9,4b cevap paylaştı.
Bilmem. Buhune kadar hic bir sevgilim bana cicek almadi. Cingene ablalarin zorlamalari haric ama onlar sayilmaz yani. 😂 Beni sevmiyor gibi hissetmedim. Bazilari sevmediginden almaz da bazilari cidden oyle bir incelik yapmaz ama sevmedigi anlamina gelmez.
Kadınların çoğu romantiktir ve partnerlerinden cicek bekler fakat su bir gerçek erkeklerin çoğu da odundur ve romantizmden anlamaz çiçek almazlar para veya sevgi ile ilgisi yoktur.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4b cevap paylaştı.
Ya romantik degildir ya aşık değildir . ya da parası yoktur. Çiçekler dalında güzeldir Belkide çiçeklerin koparılıp satılmasına karşı olan bir doğa sever olabilir Ama içtenlikle sarfedilen bir güzel cümle . Bazen Bin çiçeğe bedeldir
Bence çiçek dalında güzeldir. Bir erkek çiçek almıyor diye ne cimridir ne de sevmemesiyle ilgili bir durum yoktur. Sevgiyi hediyeyle, çiçekle göstermek kadar saçma bir durum yoktur 😏
Ne alakasi var sevgisini ilaki cicekle mi gozdersin seven adam zaten gozlerinden anlarsin bakislarindan konusmalarinda yoksa cicek herkese alinir ama onemli olan sevdaniz
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,8b cevap paylaştı.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını lakin aç idik yedik karanfil parasını Yılmaz Güneyin bu sözü geldi aklıma sevgi çiçek ya da bir hediye ile kıyaslanmaz sevgiline çiçek alırsın onu sana anımsattığı için yani benim için böyle
Evet kesinlikle s evmiyordur. Burada ne alaka diyen kizlarin %99'u çiçek almadıkları için mecburen bu durumu örtbas etmek için böyle diyorlar. Çünkü Türk erkekleri kiz isteme dışında hiç çiçek almaz.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Papatyalardan çiçek yapsan ne yazar Kalbinden sevda geçmiyorsa Günmüş kutlamaymış Ben onu yürekten sevip güzel söz söyleyemeyip gönlünü hoş tutamıyorsam.
Hayır sadece o erkek “sevgilisine çiçek almayan “ erkektir. Bu onu cimri yapmaz aynı zamanda sevgilisini sevmiyor da diyemeyiz çünkü sevgi bununla ölçülmez.
En İyi Cevaplar