Aşk İlişkileri Sevgilisine çiçek almayan erkekler, cimri midir yoksa sevmiyor mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Biz gerek duymuyoruz dimi beyler, yenmiyor sonuçta ajshs 🤣 Sevgilisine çiçek almayan erkekler, cimri midir yoksa sevmiyor mudur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Bence sevmiyordur 1 0 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet yenmiyor, yiyilen çiçekten alalım değil mi? Akıl ver kadınlara aferin. 😄😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevgi çiçekle ölçülmez zaten erkekler çiçek alınca bilerek almıyorlar ki o yüzden ben özen gösterilen hediyeleri severim 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çiçek bir ölçü değil aslında. Olması gereken davranışlari yaparsa kadın çiçek vs aramıyor yani 1 0 Yorumla
Seda23344 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hemde cimri hemde cekiniyolar ne cimri erkekler ya agshsksks 1 0 Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çiçeği ne yapiyim solup gidiyor bahçeden koparsin getirsin bitane yeter 1 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Hep beklentiler. Kadınlar sevdiğini kanıtlama gereği niye duymazda erkekten bekler. 0 0 Yorumla
Agnus_Dei Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl belki sevgilisi çiçek sevmiyordur? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Belki de sevgilisi yoktur Yorumla Soran +1 yıl Belki de avradı ölmüştür sjchskd Yorumla Agnus_Dei +1 yıl ne diyorsunuz KSKGKDKGKDİGKSKF Yorumla
mr4tdemr Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl karısı çiçeğe ayılıp bayılmıyordur belki bkz: benim eşim, onun çiçeği onun için eve erken gelmem ve beraber vakit geçirmek onun dışındaki hiç bir hediye çok etki yapmyıor 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Çiçek toplayabilmek için yakınlarda mezarlık olmayabilir 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Erkekler çiçektir 😄 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Her ikisi de olabilir 😄 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Odundur 🙄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence sevmiyordur
Evet yenmiyor, yiyilen çiçekten alalım değil mi? Akıl ver kadınlara aferin. 😄😄
🤣🤣🤣
Sevgi çiçekle ölçülmez zaten erkekler çiçek alınca bilerek almıyorlar ki o yüzden ben özen gösterilen hediyeleri severim
Çiçek bir ölçü değil aslında. Olması gereken davranışlari yaparsa kadın çiçek vs aramıyor yani
Hemde cimri hemde cekiniyolar ne cimri erkekler ya agshsksks
Çiçeği ne yapiyim solup gidiyor bahçeden koparsin getirsin bitane yeter
Hep beklentiler. Kadınlar sevdiğini kanıtlama gereği niye duymazda erkekten bekler.
belki sevgilisi çiçek sevmiyordur?
Belki de sevgilisi yoktur
Belki de avradı ölmüştür sjchskd
ne diyorsunuz KSKGKDKGKDİGKSKF
karısı çiçeğe ayılıp bayılmıyordur belki bkz: benim eşim, onun çiçeği onun için eve erken gelmem ve beraber vakit geçirmek onun dışındaki hiç bir hediye çok etki yapmyıor
Çiçek toplayabilmek için yakınlarda mezarlık olmayabilir
Erkekler çiçektir 😄
Her ikisi de olabilir 😄
Sadece banal buluyorda olabilir.
Odundur 🙄
Ya çiçek benim için o kadar da önemli değil