• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler

Sevgilisine çiçek bile almayan erkek sevmiyor mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
77
Yapay Zekaya Sor

Kızın sevdiğini biliyor param yok diyor yani erkek sevdiğine para harcar derler ya

Sevgilisine çiçek bile almayan erkek sevmiyor mu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • anafordakiruh
    anafordakiruh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20 , eic 100%
    8 ay

Sadece bir çiçeğe bakarak seviyor mu sevmiyor mu demek doğru değil bence. Zaten param yok demiş olsa alır. Bazı insanların aklına gelmez ama parası olsa siz hatırlatınca yine alır. Bir dal çiçek alamıyor mu diyebilirsiniz ama daha dün baktım bir dal gül 450 TL o da en ucuzu ben de alamadım arkadaşıma maalesef. Ayrıca yiyip içilen bir şey de değil o an mutlu oluyorsun evet güzel ama bir iki gün sonra soluyor, kurutup saklasan toz tutuyor, dökülüyor. O yüzden sevgiyi farklı detaylarda arayın bence. Hiç sevgilim olmadı siz daha iyi bilirsiniz tabi ama benim düşüncem böyle.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Neden herkes paragöz olmuş arkadaş gerçekten hiç sevgi saygı olgunluk kalmamış insanlarda yahu çiçek dediğin öyle ucuz mu sanıyorsunuz en boktan bir dal gül bile 200 lira 1 demet çiçek yaptırsan 2000 lira belki adamın imkanı yoktur benim sevgilim de her gün hergün çiçek istiyordu valla çiçek almaya para yetiştiremiyordum sosyal medyada kim sevgilisine ne yapıyor ne alıyor hepsini isterdi benden e bende yav he gibi seviyordum elimden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyordum onun için sonuç ne oldu hüsran boşuna dememişler çiçek alsan 20 günde unuturlar s. i. k. s. e. n 20 yılda unutmazlar diye 😂😂

0
    1 Yorumla
    • Bibakipcikcnsm
      Bibakipcikcnsm
      8 ay

Ben birkaç kez arkadaşlarıma demet yaptırmak için baktım çiçekçilere. Güller pahalı. Ortalamanın bi tık büyüğünde demeti 600 e yaptırdım. 200 e küçük bi mevsim çiçekleriyle yapılıyor. İnsanın içinde olsun. Ayrıca her kadın bir değil. Sevgilimin aldığı her çiçeği tek tek dallarından ayırıp 3 gün kurutur demet yaparım. Her gün uyandığımda ilk çiçeklerimi koklar mutlu olurum. Bi dışarı çıkıp yemek yesen bir sürü para. Bi cicek istemek paragozluluk mu

Yorumla
  • AsilSessizlik
    AsilSessizlik Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    8 ay

Ya şimdi şöyle bir şey var Bazı insanlar Evet gerçekten romantik olamayabiliyor hayatında kadına bazen bir çiçek almayı unutuyor ya da sevgisini başka şekillerle göstermeyi tercih edebiliyor bunu anlayabilirim ama böyle Ayda yılda bir böyle mutlu edecek bir jest yapması güzel olurdu belki sen de onu bekliyorsundur sevmiyor diyemem bazen insanlar sevgisini çiçekle değil samimiyetiyle ya da başka bir şekilde gösterebilir Belki o da öyle göstermeyi seviyordur ya da ailesinden öyle görmüştür

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    8 ay

Yaşınızın genç olduğunu görüyorum Muhtemelen de o da çalışmadığı ve para kazanmadığı için ailesinden para alıyordur fakat yine de sizin sevdiğinizi biliyorsa o harçlıklarla bile çiçek alabilir. Bunun dışında sevip sevmediğini davranışlarıyla ilgisiyle sizin daha iyi bilmeniz gerekir :) çiçek vermek de bir sevgi göstergesidir fakat tam anlamıyla sevip sevmediğini bu şekilde belli olmaz

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Fikri Harika
Fikri Harika Takip Et
Fenomen
8 ay
  • Ah güzelim, bu konu biraz karışık ama konuşalım! 😊 Şimdi, bir erkeğin sevmediği için çiçek almadığını söylemek biraz ağır olmuş gibi, ne dersin? Bazen sevginin göstergesi illa ki hediyeler, çiçekler olmak zorunda değil. Ama! Eğer bir kız çiçek sevdiğini açıkça dile getiriyorsa ve erkek bunu biliyor ama yine de hiç çaba göstermiyorsa, işte orada biraz durup düşünmek gerekebilir. Çünkü sevgiyi göstermek bazen küçük bir çaba ister.

Mesele pahalı bir buket değil; belki yol kenarındaki bir çiçekçiden minicik bir papatya almak, ya da kendi bahçesinden koparıp gelen bir dal... Sevgi parayla ölçülmez, ama ilgi ve çaba göstermek şart 🤍 Sana değer veren biri, elindeki imkânlarla bile seni sevindirebilir. Belki onun açısından konuşup ne hissettiğini anlamayı deneyebilirsin. Unutma, sevgi bazen çiçeklerde değil, o çaba dolu küçücük detaylarda gizlidir! 🌸✨

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

60

Cevap

54

Cevap

• YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    8 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Çiçek için değil ama davranışları da ilgisiz ise evet sevmiyordur.

0
    0 Yorumla
  • Escalips
    Escalips Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    8 ay

Yokun allahı yok kardeşim. Hiç yok olmadıysa sizin için bilemezsiniz. Yokluk adama neler yaptırır sen çiçeğe bakma sevdiğin adamın gözünün içine bak elini tutuşuna bak boş ver çiçeği napıcaksın. Ben de çok zor durumlar geçirdim. Askere gittiğimde cebimde beş kuruş param yoktu. Orada her gün onu düşündüm. Askerlerimi Burdur'da yaptım Yaptığım bölgenin hemen yanında Bir Kuş Gölü vardı Kuş Cenneti deniyordu. Bir gün bahçede gezerken aklıma bir fikir geldi. Ondan ayrı kaldığım her gün için bir kuş tüyü topladım Bahçeden. Askerden döndüğümde bildiğimiz beyaz köpüğün üstüne sıra sıra hepsini dizdim saplarını geçirdim yani bunu yapmadan önce de boyamıştım en sevdiği renge. Inanılmaz sevindi gözleri doldu, ağladı, sarıldı. Ben ona ne kadar özlediğimi düşündüğümü belli etmiş oldum O da beni ne kadar sevdiğini beni sonuna kadar bekleyerek belli etmiş oldu. Şimdi çok Mesut 5 yıllık bir evliliğimiz var. Yani demeye çalıştığım güzel kardeşim;sen çiçeğe, hediyeye bakma, onun Gönlünden ne koptu senin için sen ona bak.

1
    1 Yorumla
    • Bibakipcikcnsm
      Bibakipcikcnsm
      8 ay

Mantıken çiçek alamayan adamla dışarı çıkıp kahve de içemezsin ki. Hesabı onun odemesinden falan bahsetmiyorum. Ayda yılda bi 500 vermeyecek adam haftada 2 kere sevgilisiyle görüşüp bi yemek bile yiyemez ki

Yorumla
  • ecezynep
    ecezynep Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    8 ay

Sevgi çiçekle veya hediye ile mi ölçülüyor? Bence bana ömür boyu saygılı davransın ilgili olsun hediye almasına hiç gerek yok. İki çift gülsün , güzelce baksın çiçeğe bile gerek yok. Onların hepsi bana göre önemli değil. Önemli olan ruhun okşanması , değerli hissettirilmesi, saygı olması

3
    1 Yorumla
    • Zevkli_dokunuşlar
      Zevkli_dokunuşlar
      8 ay

@ecezynep kesinlikle katılıyorum sana 😊👍

Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    8 ay

Çiçek almak sevmekle ölçülmez ama sevgiyi göstermenin bir yolu da küçük jestlerdir. Sevgisini göstermek isteyen insan illa para harcamaz. Bi dal çiçek de alır, bi not da yazar. Hiçbir şey yapmıyosa sorun çiçekte değil, ilgisizliğindedir. Gerçekten seven kişi mutlaka bi şekilde hissettirir..

0
    0 Yorumla
  • ProducerT
    ProducerT Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    8 ay

Valla ben son paramla yüzük almıştım Kendimi maddi olarak zora sokacağımı bile bile sırf o mutlu olsun diye bir çok şey aldım, ama tek bir gül çiçek almadım.
    Çiçek sevgi ölçü birimi değildir. Benim sevgimi solup kuruyan ölen bir bitki tasvir edemez... Bu yüzden anlaşılmadım hiç...

0
    0 Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    8 ay

Sevgi göstergesi bu değil direk. Diğer kriterlere de bak. Senin için ayırmak istediği zaman.. seni görme... ulaşma isteği.. ulaşamazsa merak etme hassasiyeti.. özleme durumu. Yaptığı fedakarliklar.. zor bir duruma düştüğünde yanında olma hassiyeti gibi durumlarada bak.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Cerrah sevgilim bana almazdı böyle böyle sevilmediğimi hissettim araştırdım aldatıldığımı öğrendim. Kendim de doktorum.

Eğer durumu yoksa bilemem ama durumu olup çiçek veya hediye bişiy almıyorsa sevmiyordur.

Kendisine 300-400 liralık bir şey alıyor mu sen ona bak eğer alabiliyorsa sana da çiçek alabilecek durumu vardır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Hangi devirdeyiz? Çiçek sadece gabar dağında yetişmiyor, altı üstü minicik bir çiçek. Bir adam bunu 1 kere bile yapmıyorsa net odundur, ve kadınlar odun adamları sevmezler. Ama merak etmeyin, gerçekten romantik, yakışıklı, beyefendi, bakımlı, hoş adamlar da var. İşte bu adamlar kadınların her zaman gözdesi olmaya devam edecektir, kadına 1 çiçeği bile çok gören adamlar ise yalnızlıklarında boğulacaktır.

0
    0 Yorumla
  • Secil0000001
    Secil0000001 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay

Erkekler para harcadığı kadını bırakamaz , sevmezsede harcama yapmaz. Her şeyi geçtim bir teyzenin güllerinden bir tane bile isteyip getiremiyorsa o şahıstan uzak dur.

3
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    8 ay

Bizde kadına çiçek alma kültürü genel. olarak yok adam yemek ismarlasa dokunmaz ama çiçeğe verdiği para anlamsız gelir. Genel olarak cimri değilse takilma. Kurus hesap ediYorsanzatebno adamla gecemz omur

1
    2 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      8 ay

Her konuda cimriyse sevgiyi de gramla verir o erkek zaten

Yorumla
    • Baranliveme
      Baranliveme
      8 ay

Aslında çiçek kadınları mutlu etmenin en kolay ve ekonomik yolu.
      Kadınlar çiçeği değil de ilgili seviyorlar. Çiçek sadece için vitrini

Yorumla
  • Htceedeemr
    Htceedeemr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    8 ay

Ya sevgiyi maddiyat ile ölçmeyin, her kız çiçek sever alınmasını ister maksat çiçek alabilecek incelikte düşüncede olabilen insandır aslında. Ama illa alacak diye bir kaide yoktur. Eğer alamıyor diye şikayetleniyorsan burada bence onun bu bütçede olmadığını bildiğin halde direten sendedir; ya fikirlerini değiştir ya da ayrıl bence bir çiçek almadı/alamadı diye sevgisiz görüyorsan.

1
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    8 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı.

eğer parası olduğu halde almıyorsa ya da ilgisizse sevmiyordur. mesela, çiçek alacak parası gerçekten yoktur. işte bu gibi durumlarda düşünüp çiçek kopartıp vermesi bile sevdiğini gösterir.

0
    0 Yorumla
  • electusmr
    electusmr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    8 ay

Belki o erkek için çiçek almak, sevgisini ifade etmenin bir yolu değildir. Belki de duygularını, sizinle vakit geçirerek, sizi dinleyerek veya zor zamanlarınızda yanınızda olarak gösteriyordur.
    ​Önemli olan, sevginin nasıl ifade edildiğini anlamaktır. Eğer bu durum sizi üzüyorsa, onunla açıkça konuşmak en doğrusu olacaktır. Belki de bu şekilde onun için sevgi ifadesinin ne anlama geldiğini daha iyi anlayabilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • YorForger
    YorForger Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    8 ay

Önemli olan ne aldığı değil, nasıl hissettirdiğidir. Sana çiçek almadığı için seni sevmediği düşünmen de sevgiyi ne kadar basite indirgediğini gösterir.

0
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    8 ay

Sevgi sadece bir çiçek ile anlaşılmaz elbette davranışları da takip etmem gerekir.. ama arada bir çiçek almak kadını mutlu ediyorsa onu almaması da tuhaf gelir açıkçası

0
    0 Yorumla
  • Gizlidedikdaaa
    Gizlidedikdaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 87%
    8 ay

Keşke artık sevginin 2 gün sonra solup gidecek bir şey olmadığını anlasaydınız. Ben sevgilime kolye aldım, mutluydu ama niye paranı harcadın diye bana kızdı

0
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    8 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Parası yoksa bile bir erkek bunu dile getirmemeli. Neyine güvenip ilişki yapıyorsun bir çiçek bile alamayacaksan? Her şey parayla da olmuyor yoldan koparmak parayla değil..

0
    0 Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    8 ay

Çiçek her zaman alınması gereken bir şey değil. İlk buluşma gibi çok özel zamanlarda olsa kâfi. Görev gibi alınan çiçekten bir hayır gelmez zaten.

1
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    8 ay

Şimdi beli şeyleri var neden almıyor belkide aklına hiç gelmedi 🤔 veya buluşma imkanları yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

Yani durumu yoksa sevgisizlikten değildir ama durumu var ve almıyorsa, hep ilgisizse sevmiyordur. Ha illa para vermesine gerek yok her yer çiçek dolu bir tane gül karanfil ne bileyim papatya koparsın getirsin.

0
    0 Yorumla
  • Kağannnn1
    Kağannnn1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    8 ay

Valla parası olmasa bile en kötü mezarlıktan ya da çiçek bahçelerinden toplar buket yapıp getirir. Şahsen ben üniversitede öyle yapıyordum 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

çiçek almayan doğum güni kutlamayan net sevmiyor yaşamarak ders edildi elini cebine attırmazdım ihanet etti diğer kıza tüm hqsılqtı yatırıyor beni hemen elde ettiği için hemen gözden çıkqrdı aklın varsa kullan

0
    0 Yorumla
  • 1başak1
    1başak1 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    8 ay

Parası yoksa dısardan kopartabilir önemli olan düşünmesi param yok diye bahane üretmesin sevmiyor tabikide

0
    0 Yorumla
  • Bluebolviy989898
    Bluebolviy989898 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    8 ay

Belki çocugun maddi durumu yoktur. Hemen kötü düşünme,

1
    0 Yorumla
  • KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    8 ay

Bunu içten istemesi düşünmesi yetiyor parası olunca alır böyle biri.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    8 ay

Çiçek alan seviyor mu? Bunlar sevgi ölçütü değil. İhtiyacın varken yanında mi hastayken hastaneye götürüyormu. Sadakati nasıl. Açmısin tokmusun soruyor mu. Bunlardır sevginin göstergesi

1
    0 Yorumla
  • YecücMecüc
    YecücMecüc Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    8 ay

Çiçek almak tamamen nezaketle ilgili demek senin ki nezaketten anlamıyor

1
    2 Yorumla
    • MürdümKadife
      MürdümKadife
      8 ay

Ve cimrilikle

Yorumla
    • YecücMecüc
      YecücMecüc
      8 ay

Oda bir etken tabi

Yorumla
  • Neşeli_Mira
    Neşeli_Mira Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    8 ay

Pinti erkek sevgisiz erkektir yol ver gitsin hiç acıma

1
    2 Yorumla
    • brk077
      brk077
      8 ay

Para harcayıncada kıymet bilmiyorlar

Yorumla
    • Neşeli_Mira
      Neşeli_Mira
      8 ay

@brk077 doğru kişiye harcamamışsın demek ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

Seviyordur ama cimridir net. Başka kılıfı yok bunun. Kadın istemiyorum bile dese alerjisi olmadığı sürece almalıdır bence.

2
    0 Yorumla
  • mustafacan1321
    mustafacan1321 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    8 ay

Çiçek mesele değil ki insan gibi davranması daha önemli değil mi

0
    0 Yorumla
  • Kaan0006
    Kaan0006 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    8 ay

Çiçekle mutlu olmakta saçma gidin yemek yiyin karnınız doysun

0
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    8 ay

Belki asıl sevmediği bu saçma algı ve anlayışsızlıktır.

0
    0 Yorumla
  • imgedegilSimge
    imgedegilSimge Takip Et
    Xper 7 Yaş: 126 , eic 100%
    8 ay

Kız kamyonla bekliyorsa bilmem ama oğlanda 10 lira verip bir gül getirmediyse sevmiyordur ya.

0
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    8 ay

genelde ilişkiler takılmalık olduğun dan kimse boşa para harcamak istemez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

birlikte oldugu insana bir cop bile almayan erkek ve kadindan hicbir b*k olmaz o kadar net soyluyorum. Bir cicek insani zenginlestirmez ama sevdigin insani mutlu edersin

0
    0 Yorumla
  • intikam_vakti
    intikam_vakti Takip Et
    8 ay

Oda almadı ama benle ciddi düşünüyordu bu yeterdi bana

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    8 ay

Çiçek kaç para haberin var mı? Kimse risk almaz, aklı varsa.

0
    0 Yorumla
  • Biliyomoton
    Biliyomoton Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay

Olup da harcamaması başka bir durum hiç olmaması başka bir duru.

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Gerçekten maddi durumu buna el vermiyorsa sevmiyor diyemeyiz

0
    7 Yorumla
    • gunesindogusu99
      gunesindogusu99
      8 ay

Saçmalamayın bi çiçek en fazla ne kadar pahalı olabilir Allah aşkına

Yorumla
    • DarkSaga13
      DarkSaga13
      8 ay

@gunesindogusu99 300 400 tl falan bi çiçek

Yorumla
    • gunesindogusu99
      gunesindogusu99
      8 ay

@DarkSaga13 çok büyük bir meblağ mı yani

Yorumla
    • DarkSaga13
      DarkSaga13
      8 ay

@gunesindogusu99 öğrenciyse ya da çalışmıyosa fazla ama 2 3 ayda bir alınabilcek bi şey

Yorumla
    • AliceMixfield
      AliceMixfield
      8 ay

kızım insanlar evine ekmek alırken hesap kitap yapıyor🤨

Yorumla
    • gunesindogusu99
      gunesindogusu99
      8 ay

Her gün alsın demiyoruz ara da bir almak cokta zor değil herkes dışarda kahveye 200 lira vermeyi biliyor onun yerine bi demet buket alınabilir

Yorumla
    • gunesindogusu99
      gunesindogusu99
      8 ay

@DarkSaga13 kesinlikle her gün alınsın değil ara da bi düşünsün isterim konu mankeni gibi yanında oturmuş gibi hissederim valla

Yorumla
  • Mrengineerac
    Mrengineerac Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 76%
    8 ay

Harcar harcarda bana göre misal çiçek saçma kalıcılığı olan bişey alması bence çok daha mantıklı

0
    0 Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    8 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı.

Yoksa almayabilir, zorlamak kabalık, rencide edici olur

0
    0 Yorumla
  • nedersem0
    nedersem0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 102%
    8 ay

Bı çiçeği bile sözde sevdgnden sakınana gönül de ömür de emanet edilmz

0
    0 Yorumla
  • anaaanaaae
    anaaanaaae Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    8 ay

Parası olan harcar olmayan lafını yapar. Yoksa napsın gerçi

0
    0 Yorumla
  • Majeste41
    Majeste41 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 102%
    8 ay

Erkekler spider Man mi
    Asgari ücret kadına 22 bin de erkeğe 122bin mi

0
    0 Yorumla
  • ᏒҽժᏇօʍɑղ_
    ᏒҽժᏇօʍɑղ_ Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    8 ay

Sadece bir çiçeğe göre sevip sevmediğini değerlendirmek haksızlık olmaz mı

0
    0 Yorumla
  • Alzap
    Alzap Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    8 ay

Ya çiçek alacağıma gel sana yemek ısmarlayayim hediye alırım ama çiçek böcek sevmem en güzeli bu

0
    0 Yorumla
  • Nusret73737
    Nusret73737 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    8 ay

Alakası yok ben arkadaşım o zaman kız arkadaşına çiçek almışdı sonra başka kıza aşık oldu sonra o kız ne oldu söylediğimde o kız hiç sevmemişdik dedi o yüzden bu hediye işlerini takmayın bu kadar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Parası yok diye dile getirmesine gerek yok sende hep üsteliyorsun heralde çiçek al diye ondan böyle konuşuyor ama cimri.

0
    0 Yorumla
  • SarışınHukukçu
    SarışınHukukçu Takip Et
    Master Yaş: 36
    8 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 724 cevap paylaştı.

Sevmeyi çiçek alıp almamak gibi basit bir konuya indiremezsiniz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

Parası yoksa bir çılgınlık yapsın parktan aşsın hehe

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    8 ay

Parasi yoksa alamaz ama varsa alsin yani ne vaf

0
    0 Yorumla
  • zehrayyyy54
    zehrayyyy54 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    8 ay

Ya yürüsün gitsin başka yalan mı bulamadı Her şey para değil ki dışarıda yerde çiçekler var toplayıp da getirebilir gerçekten mutlu etmek isteyen yapar gerisi hikaye

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Evet sevmiyor bi çiçek ne ki onu bile çok görüyorsa yediğin lokmayı bile sayar

0
    0 Yorumla
  • seldaümit
    seldaümit Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    8 ay

Ben hep anneme ve halama çiçek alıyorum çok severim ilgim vardır belki kalıcı bir şey almak istiyordur

0
    0 Yorumla
  • slowwiththelightson
    slowwiththelightson Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    8 ay

Yani hiç hediye falan almadı mı şu zamana kadar illa çiçek olmak zorunda değil 100 tl bile olsa sana jest yapmadı mı hiç? Anormal bence

0
    0 Yorumla
  • mavigökyüzü_00
    mavigökyüzü_00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    8 ay

Seven insan kendini adar , dünyayı önüne sermek ister. Kendimden biliyorum, sakınan erkek sevmiyordur

0
    0 Yorumla
  • Yusuuffsen
    Yusuuffsen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    8 ay

Biz aldıkta noldu, kıymet bilinmedi bence sevginin somut şeylerle alakası yok seni mutlu huzurlu sevdiğini hissetiriyorsa yeterli bunlara bakmalısın

0
    0 Yorumla
  • elifcetin3441
    elifcetin3441 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    8 ay

Yani sevmesi önemli çiçek almasi vs değil bence arada alınabilir ama

1
    0 Yorumla
  • baharlargelsin
    baharlargelsin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    8 ay

Her şey para değil isteyen bir kaldırımda buluna. Çiçeği bile söker yine kadını mutlu eder net.

1
    3 Yorumla
    • Zevkli_dokunuşlar
      Zevkli_dokunuşlar
      8 ay

Vavv
      Çok güzel yorum😊👍

Yorumla
    • Zevkli_dokunuşlar
      Zevkli_dokunuşlar
      8 ay

T. akipp__attar mısın lütfen
      Şimdiden tşkler 😎👍

Yorumla
    • Zevkli_dokunuşlar
      Zevkli_dokunuşlar
      8 ay

Bahar 🤔

Yorumla
  • Melodi3535
    Melodi3535 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    8 ay

Sevgi bir tek çiçekle anlaşılmaz aynı zamanda sana iyi davranıyor mu onada bakılır bence

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilisine çiçek bile almayan erkek sevmiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çiçek almayan erkeğin sevmediğini düşünüyorum haklı değil miyim? 8 cevap verildi
Bir erkek sevgilisinin sevdiği çiçeği bilmiyorsa sevmiyordur o kızı değil mi? 10 cevap verildi
Sevgilisine gül almayan erkekten olur mu? 64 cevap verildi
Bir erkek ilgisizse sevmiyor mudur? 4 cevap verildi
Sevgililer Günü'nü önemsemeyen erkek ilişkisini önemsemez mi? 18 cevap verildi
Aldatan erkek sevmiyor mudur? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨