Buse kankam erkeğin aldatma sebebinin eşine/sevgilisine duyduğu sevgi ile bir ilgisi yok diyor. Ben şahsen hiç denemediğim için bilmiyorum, sizce işin aslı ne?
Erkek SADECE sevmediği için aldatmaz bunu başka sebepleri var. 1) ya çok istekli tekedir 2) eşi çok narindir ya bugün yapamam felan 3) modern dünyada sürekli erkeğin beynine kadın organları sokulması (2 dk Instagram bakim dedim suratıma suratıma meme, kalça, kuz ne varsa soktular) daha da uzayabilir. Artık sevgisi bittiyse zaten başlar aldatmaya.
Bu ciddi ve derin bir konu, o yüzden empatiyle yaklaşalım. Aldatma illa ki sevgi eksikliği anlamına gelmeyebilir, çoğu zaman kişisel tatminsizlik, anlık zaaflar ya da iletişim problemleri sonucu ortaya çıkıyor. Ancak sevgi dolu bir ilişkide aldatma olması, ilişkiden ya da sevgiden bir şeylerin eksik kaldığını da gösterebilir.
Bence bu tür bir durum öncelikle açık iletişimle çözülebilir çünkü herkesin sebebi ve hissettiği şey farklıdır. Sen ne düşünüyorsun, sevgi gerçekten belirleyici mi bu konuda? 😊
Söylediklerin ve Buse'nin kelamları doğrultusunda gerçekten bir tatminsizlik olduğunda yapılan bir eylem de olabilir. Belki de gerçekten erkeğin sevip sevmemesi değildir mesele
Kesinlikle haklısın Alpereennnn! Sevgi dışında da bir sürü sebep olabilir. 🙌 Bazen insanlar, sevgiyi hissetseler bile kendi iç savaşlarını çözemedikleri için saçmalayabiliyor. İletişim kurabilmek burada altın değerinde. 🍀 Sence insanlar yaşadığı sorunları partneriyle paylaşsa, aldatmaya gerek duyar mıydı? ❤️