8 ayHiç almıyorsa haklılık payın var ama her seferinde çiçek almak, çok sık çiçek almak anlamını yitiren bir hediye olmasına sebebiyet verecektir.
O yüzden bence yerinde ve yeterince alınması daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca çiçeğe bu kadar alıştırılan erkeğin düşünme yetisi kaybolur, hediye için kafa yormaz "Çiçek al geç" Moduna girer. Bunun olmasını istemezsiniz diye düşünüyorum. Akla ilk gelen değil, birlikte olduğu kadına ihtiyaçı olan ve anlam yüklü hediyeler almak bence daha anlamlı ve mantıklı
Tabii yine karar sizin, sizi seven erkek neticede siz neyden mutlu oluyorsanız onu yapacaktır. Çiçekten mutlu olduğunuzu görüyorsa bunu devam ettirecektir.11 Yorumla- 8 ay
Ben her fırsatta elimde çiçekle giderdim eşimin yanına, 8 yıl evli kaldım, bazen aldığım çiçek eşimden büyük olurdu, sadece çiçek değil, balon, şekerleme tatlı, bazen iş yerine elimde sandviçle gider birlikte yerdim, kızlarım var onlarada sürekli çiçek alırım, özellikle karne günlerinde elimde çiçek mutlaka olur. Seven insan sürekli alır.
En İyi Cevaplar
Olmaz elbette. Seven bir erkek zaten düşünceli davranır. Biz çiçekten söz ederken, çayırdan rastgele koparılan sıradan bir çiçek bile olsa, biz kadınlar o çiçeğe çok fazla anlam yükleriz. Çünkü düşünülmesi, akla gelmesi ve emek verilmesi başlı başına çok güzel bir şeydir. Bizim için mesele çiçeğin kendisi değil aslında onu alırken gösterilen incelik ve özen. Bu yüzden gerçek değer, jestin içindeki düşüncede saklıdır.
30 Yorumla
8 ayÇiçekleri dalında sevdiğim için eğer bana bir çiçek alacaksa saksısı ile alsın daha iyi ben onu özenle güzelce sularım büyümesini görmek daha çok mutlu eder yoksa bir buket çiçek ile gelmesi beni mutlu etmez Çünkü birkaç gün içerisinde o çiçek soluyor
10 Yorumla
Yani çiçek alan erkek bir tık önde benim icin
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle çiçek almak, bir ilişkiye renk ve güzellik katan jestlerden biri. Ama dur, panik yok! Çiçek almayan bir erkek hop diye silinmez bence 😅. Belki çiçek almayı düşünemiyordur ya da sevginin başka yollarını gösteriyordur, kim bilir! Önemli olan, duygularını sana nasıl hissettirdiği ve özel hissettirmek için ne yaptığı. Ama tabii ki çiçek almak her zaman tatlı ve düşünceli bir hareket! 🌸
Eğer sevgiliye çiçek almaları konusunda ilham arayan birileri varsa onlara minik bir öneri: Hediyeleşmek konusunu sık sık dile getir ve göndermeler yap, eminim işaretleri alacaklardır! 💕 En güzeli, her şey gönlünce olsun! 🌺11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Gizli Üye(18-24)8 ayÇiçek almayan erkek oluyor ama o erkekle olmayı tercih etmem şahsen işte. Her hafta o vazoda taze çiçek yenileme hissime erişmem gerekiyor. Diledikleri kadar bencil ya da açgözlü diyebilirler ancak benim annem bile odamdan çiçek buketi eksik etmemiş bir kadın babam da annem de beni o şekilde yetiştirdi. Çiçek almak basit bir çiçekten fazlasıdır. Değer veriyorsun demektir her suyunu değiştirdiğimde o insanın bana verdiği değeri hissetmek demektir. Ben çiçek almak kadar minimum bir jesti elbette hak edecek bir kadın olduğumu düşünüyorum ve ileride berberlik yaşayacağım adamın da en azından çiçek konusunda elibol olsun isterim
00 YorumlaÇiçeğe çok görülmek... Kimse tarafından bişeye layık görülmeye gerek yok ben kendimi her şeyin en iyisine layık görürüm.. çiçeğin çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum hatta çok çiçek alırsa çıtlatırım beni çikolata daha mutlu ediyor diye jfkgl kalıcı şeyler alsın 🤷🏼♀️
00 Yorumla
8 ayAsla çiçek alınmasını istemem solup gidecek bir şeye o kadar para verilmesini anlamsız buluyorum. Ne o öyle buket buket canlı çiçekler. Ha alıcaksa bana bi tane çiçek alır ayda yılda bir alır ve ben bundan hoşlanırım ve bana verilen o bir çiçek koca bir bukete bedel olur. En azından bi anısı olur
10 Yorumla
8 ayasıl konu önemsenmek, bak sen aklımdaydın, senin için şunu yaptım demek 🫰 çiçek degilse başka bir şey, yol kenarından koparılmış 1 tane papatya, çikolata, tatil planı, date planı bakın planı diyorum, "seninle şunu yapmak istiyorum" bile sıcacık eder. imkanlar dahilinde seni mutlu etmek istiyorumu gösterecek her şey yapılabilir. soruyu böyle anlamak istiyorum. yoksa her gün bir kucak çiçek getirse ne yazar, görev gibi.
10 Yorumla
8 ayhayır olmaz. Ben düşünülmek ve düşündüğümü görmek isterim. El üstünde tuttuğunu ve değer gösterdiğini her şekilde ifade etmeli bu bazen bir not bazen bir çiçek bazen bir çikolata hepsi olmalı
10 Yorumla
8 ayBen o slaak sercan çiçek alsa bile onun yüzüne fırlatırım o şerefsiz gitsin layık olduğu basit tatlım estetik cerrahiden çıkmayıp bana benzemek in kırk takla atan basit kızlara dokunsun asla bana dokunamayacak o slaak şerefsiz
03 Yorumla- 8 ay
@nsnlelekekleleö izninle bende sercan a sövebilir miyim
- 8 ay
O slaak geçmişteki layık olduğu tatlım kızlara gitsin asla bana dokunamayacak sahip olamayacak asistanlığımda karşıam başka biri çıkarsa onu tercih edicem
8 ayÇiçek kadar koşullandırılan bir hediye yok ya, hem çok pahalı, hem erkeklere atanmış anlamsız bir görev (kadınların böyle bir görevi yokken), hem de 2 3 gün sonra dalından koptuğu için solacak bir şey. Kadınları bu konuda anlamsız koşullandırıyorlar bence, çikolata ve kitap daha güzel hediyeler bence.
10 YorumlaBir erkek gerçekten sevdiği kıza para harcar. Evet o yüzden ilişki ilerlemişse hâlâ alamıyorsa olmaz
10 Yorumla
8 ayOlmaz cidden insanın ruhunu aydınlatmayandan düşünmeyenden olmaz
10 Yorumla
s 8 ayKocası araba alan komşum eşinden boşandı adam 2 ay sonra evlendi, çiçrk almayan adam aldatır diye bir şey yok yani.. sosyal medya şişirmesi hep bunlar.
00 Yorumla
8 aySaçmalamışsın, bu kadar açgözlü olmak doğru değil. 2 gün sonra solacak bir şeyi almayan erkekten bal gibi de olur; nasıl davrandığı, sadakati ve sevgisi önemli. Sadece özel günlerde almak zorunda, özel gün dışında mecbur değil.
00 Yorumlaİlk zamanlar çiçek almak bir zorunda değil, önemli olan sevgi saygı güven veriyorsa, gerçekten seviyorsa ve değer veriyorsa bir gün çiçek alır, onun iç kalbi değerini bakın çiçek ya da eşyayla değil. Kalbi niyetine bakan illa ki bir gün çiçek alır.
00 Yorumla
8 ayolmaz.. ben birini bıraktım bu yüzden sevmiyordum adamı zaten ki en azından o sevdiğini iddia ediyordu ama tek dal bir çiçek almamıştı bana ben de bana hir bir katma değerin yok dedim içimden ve bıraktım beni bir çiçeklekandırabilirdi oysa 😔
10 Yorumlaİsterse tabii ki çiçek alırım ama bu hayatta hiç çiçek almadım çiçek yerine daha farklı şeyler güzel hediyeler veya güzel bir yemek ısmarlanabilir
00 Yorumla
8 ayÇiçek aldgnda tüm kadnlar mutlu olur ve hayatndaki kadını mutlu etme düşüncesi olmayan davardan evet olmz
00 YorumlaValla bence de olmaz. Çiçek almayan kadına yakışır değeri vermeyen, iki çift güzel söz söylemeyen erkeğe adam falan demem
00 Yorumla
8 ayÖnemli olan sahip olduğu çiçeğe nasıl davrandığı kıymetini bilip bilmediği yoksa çiçek alıp her hatayı yapan insan çok...
00 YorumlaErkeği kolelestirmek. Bunun sonucunda sen ne yapacaksın? Sadece kadınım diyerek oturacaksin dimi? Her şeyi erkekten bekle ne güzel İstanbul
00 Yorumla
8 ayHayır olmazzz. Ona göre saçma diye almıyor kızın heveslerini umursamıyoraa bayss ona sjjsjsjsjsjsj
10 Yorumla
8 ayOkur tabii ki. Böyle düşünen kadından olmaz beyler, uyarmadı demeyin.
11 Yorumla- 8 ay
Olur*
8 ayOnun yerine kullanacagınhediye alırm daha çok mutlu olur
10 Yorumlaben almıyırum böjle saçma şeylerle işim yok çiçekmiş yiyecekmisin çiçeği
10 Yorumla
8 ayÇiçek sevmeyen kızlar da var
ama geneli seviyor onlara almak lazım sevgiliysek
00 YorumlaBen hiç almadim gayette güzel oldum bilemiyorum herkesin kriteri farklı demek ki
00 YorumlaAlmamıza gerek yok kadınlar zaten çiçektir
00 Yorumla
8 ayÇiçek aldıysa öyleyse garanti olur mu bu kadar s. f olmayalım reca ederim 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayZaten bir erkek sevdiği, sevmek istediği insana gerçekten olan bir ömrünü adayacağı bir insana zaten bir çiçek bile almıyorsa bunu konuşmaya gerek bile yok bence... 🙄
00 Yorumla
8 ayHerhangi bir şekilde para harcamayan bir erkekten olmaz bu çiçek almak olur kahve almak olur
00 Yorumla
8 ayOlur, ama içinden gelipte dışarda gördüğü bir çiçeği getirmesi çok tatlı olur tabii ki
00 Yorumla
8 ayÇiçekler çok şey anlatır anlamadıktan sonra dünyada ki tüm çiçekleri önünede sersen ne fayda
00 Yorumla
8 aySadece bunun için ayrılmaz ama değer vermiyorsa çabalamıyorsa olmaz
00 YorumlaKendisi düşünmesi gerek bu detayları çicek olmasa dahi küçük birsey getirebilir yani
00 YorumlaArada bir alınmalı ama sürekli alıpta sıkmamalı
hiç almayan erkekten olmaz00 Yorumla
8 ayNeden olmasın. Olur. Çiçek almanın zamanı gelmemiştir onun için
00 YorumlaO zaman ben de kaktüs alırım, hem bakımı kolay hem sessiz 🌵😂
00 Yorumla
8 ayNiye olmasin hayatiniz çiçeğe baglamayin bence tabi çiçekte bi yerde önemli ama çicek almadi diyede çocuk olmaz demeyin
00 YorumlaOlmaz tabi. Çiçeği esirgeyen daha neleri esirger benden diye düşünürüm.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayOlur. Değeri karakteri bi çiçeğe indirgiyosanız sıkıntı
10 Yorumla
8 ayYa neden yani çiçek almıyorsun erkekler neden olmasın yani çiçek almıyor diye bu adam seni sevemez mi sana aşık olamaz mı sana değer veremez mi yani arkadaşlar lütfen bu düşünceleri de çıkın ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBu düşünceyle daha çok aldatılırsınız. Aptal acemiler.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySiz böyle devam edin. Size deniz hıyarı alan çok olur böyle... Çiçekmiş 1800 lerde miyiz mq. Siz bize alıcanız hem de ıphone 17
00 Yorumla
8 ayAklıma polen alerjisi olduğu için çiçek almadığım, ama onun yerine özenle kâğıttan çiçekler yapıp sürprizler ile sunduğum sevgilimin beni aldattığı geldi😄
00 Yorumla
8 ayHiç öyle deme çiçek almayan erkekten de olur belki maddi durumu el vermiyor önemli olan sevmek sevgini hissettiysen gerisi yalan çiçekmiş hediyeymiş hepsi boş
00 YorumlaÇiçek almakla aldatmayı nasıl bağladın?
32 YorumlaÇiçek almayan erkekten bir * olmaz.
10 Yorumla
8 ayÖnemli olan çiçek alması değil aslında seni düşünmesi
11 Yorumla- 8 ay
8 ayHamurunda yoksa adamlık çiçek alan erkekten de olmuyor bacım.
10 YorumlaÇiçek almıyorsa altın alsın 😂
10 Yorumla
8 ayOlur. Çiçek bir semboldür. Bu sembolü yerini her şey alabilir.
10 Yorumla
8 ayTamam
10 Yorumla
8 ayÇiçek dalında güzeldir
20 Yorumla
8 ayÇiçek için olmuyor diyorsan senden sevgili hiç olmaz
00 Yorumla
8 ayTabiki her zaman değil ama. Arada sürpriz yapsa mutlu olurum 🤗🥰
00 Yorumla
8 ayYa öyle demeyelim konu çiçek değil ki değerli hissettirilmek
00 Yorumla
8 ayTabi olmazamk kizlar standartlarinizi yuksek tutun🥰
00 Yorumla
8 ayHiç öyle deme belki maddi sıkıntısı var çiçek almayan erkekten de olur yeter ki adam olsun
00 Yorumlaİstemediğin bı erkek sana ne alsa boş eğer istediğin bı erkekse bı gülüşü bı bakışı yeter
00 Yorumla2 haftayı gectiyse kucuk buketlerle baslanabilir bence
00 Yorumla
8 ayAzıcık kadın ruhundan anlasın iyice odun olmasın alsın bı zahmet
00 YorumlaOlur en çok da çiçek almayan adamlardan olur.
10 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer