Çok samimi olmadığınız bir erkeğin size sürekli bakmasını neye yorumlarsınız?

Ben şirkette birinden hoşlanıyorum. Bir partiden beri onu unutamadım ve hâlâ da onu düşünüyorum. İlk olarak bir partide yakınlaştık. Omzuma dokunup, bir şeyler anlatmaya çalıştı ama onu pek duyamadım. Sonra ben utandım diğer kızlar bakıyor diye, o da kalkıp yerine geçti. Benimle ilgili, bir ortak arkadaşım gözlerime iltifat ederken onun da dikkat kesildiğini, bana baktığını gördüm. Sonra ofiste veya mutfağa girerken de bana birkaç kez baktığına şahit oluyorum. İlgimi fark edip ona göre beni izliyor olabilir mi? Partiden sonra da ofiste yanıma bir kez gelip oturdu ve 20 dakika boyunca yanımdan ayrılmadı. Şu an biraz çekindiğim için o da geriliyor sanırım. Ayrıca ben ne zaman bir ortama girsem hemen bana doğru bakıyor. Bir odanın diğer ucundan da beni fark etti, diğerleri bile beni uzaktan fark etmemesine rağmen neden böyle oldu anlamadım. Beni fark ediyor mu sizce? Çok konuşamıyorum şirket ortamında ama, biraz daha iletişime açık olmam gerekiyor. Acaba bir şans vermeli ve sohbet etmeli miyim? Şimdi erkekler düşünmeli bu tarz konuları ama, onu gerçekten tanımak istiyorum. Sizce bir potansiyel var mıdır? Düşüncelerinizi merak ettim.

Çok samimi olmadığınız bir erkeğin size sürekli bakmasını neye yorumlarsınız?