Tip çok önemli
Sarışın ve kumral olması
Uzunboylu yakışıklı olması
Zengin olması yeter
Hoşlanmadıysam hiç birine bakmam
Hoşlansam zaten kendim işaretler veririim, bu konuda cesaretliyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sadece sarışın / kumral, 180+ erkeklerle sevişiyorum önemli tabii
😀
Aynen çok yakışıklı olmalı, aşırı yakışıklı olmalı, en yakışıklı o olmalı
Evet öğle tabii zaten kızlar hoşlanmasalar hiç O erkeğin varlığını aldırmazlar bile
Valla tipi olmayan kizlar tipe bakar, parasi olmayan kizlar paraya tapar diyor. Kimde ne yoksa herkes onun için suçluyor karşısındakini. Peki niye kimse kızlar zekaya bakar demiyor? Çünkü hepsi kendini zeki sanıyor, çünkü tip düzeltilir para kazanılır ama zeka doğuştan gelir yoksa yoktur. Bunu kabul etmek zor geliyor, kendini geliştirmek yetistirmek zordur çünkü bunla uğraşmak istemiyor hemen tipten paradan yürüyorlar.
Öğle ama sonuçda içdenngelen hiss önemli olan tipdir diyor para zeka zaten bunlara pek de kafasına takmıyor kızlar malasef
Peki erkekler? Sen diyorsunki kizlar tipe bakiyor tamam kabul edelim. Erkekler bakmıyor mu? Erkekler çirkin seviyor da haberimiz mi yok. En çirkin erkek bile en guzelini arıyor yani kızlar tipe bakar demek yerine insanlar tipe bakar diyelim doğru olsun. Çünkü kızların erkek için bir sürü kriteri varken, erkegin kizdaki tek kriteri fizik ve güzelliktir. Sadece kizlar tipe bakıyo diyeceksek erkekler tipe daha çok önem veriyor.
Tip yoksa para olacak o yoksa laf olacak eğitim olacak illa birseyler olacak. Ben tip olarak beğenmediğim birine tabiki şans vermem. Güzel bir kizin yaninda tipsiz adam görünce kiza bak adamin parası için gitmiştir kesin diyende erkekler çünkü? Yani herkes denk olmalı
Zaten güzel kız O erkeğe evet diyemez mantıkla. Güzel kızlarda tipsiz erkeğe bakmazlar baksalar bile ciddi bir ve uzunsüreli bir ilişki olmaz zaten.
Evet erkeklerde kızda güzelliğe bakar ama bazılar kız olsun boşluğu doldurayım yeter derler.
Güzelliğe bakan erkekler tipi olan kumral ve sarışın olanlar olacak çünki özgüvenlidirler ve kızlarda özgüvenli erkeği severler
Ben demiyorum Brad Pitt, Kıvanç tipli olmalı hayır sadece çekici olmalı
Zaten tipe önem vermiğen erkeğide kızlar beğenmiyorlar, erkeğin kalbi kırılıyor
Kızlar tipe bakmasaydılar mesela sevdiği erkeğin yanında kumral bir erkek gördümü hemen bakıyorlar, gülümsuyorlar, saçlarıyla oynuyorlar sevgilisine bile aldırmıyorlar. erkek numarayı verse nerdeyse hemen alacaklar, anlamadığım sevgilin varsa bu yaptığınız nedir
Ben diyorum ki bunu kizlar yapmıyor insanoglu boyle. Evli adam yaninda karisi varken baskalarina bakıyor sevgiliykende öyle kadin erkek olmakla değil karakterle alakali. Öyleleri basit insan olduğu için yapar bunu. Karakteri olmadığı için. Allah herkese layığını versin diyorum ben.
Kizlar paraya bakar erkeklerin cogu yakisikli degil ki
Biri tipe biri paraya diyo diyorum işte kimde ne eksikse ona bakar diyorsunuz. Kafalar karışık😄
Bu dogru aslinda cirkin kizlar yakisikli erkek istiyor guzel kizlar cok takmiyor bunu 🤣 buda sacma degil mi davul bile dengi dengine
aynen öyle onu diyorum bende herkes denk olmali.
Suda bir gercek makyajli yatip kalkip estetik yapan kizlar yakisikli erkek istememeli haksiz miyim cogu kiz yapay
Onlarin hakki parali erkektir o kadar estetik yapıp maliyet harcamış onun makyajina estetigine yetisilmez parali ister onlar. Tipe zerre bakmıyorlar. Taş bebek gibi kadınlar kel göbekli öküz gibi adamlarla beraber.
Bravo gercekten dogru sozlere ne denir 👏👏
@Yalanduunyaa paraya bakar bazıları evet ama kocası evde yokken eve sarışın kumral tipli erkek atar , apyal kocasının parasını harcar kocasıda sanar ki, param var karım beni seviyor karısa evde hoşlandığı tipi olan erkeklerle sevişir. Abi o kadar tanıdığım göbekli zengin erkekler var ki, karılarıda mok güzel ama bizim yakışıklı arkadaşlar Onlarla yatıyıb kalkıyor yani, Kızlar paraya baksalarda içden gelen hiss yakışıklı diyor malasef
Tortitotilla
Ne alaka benlm param yok çok fazlada yakışıklı değilim ama kızlar hep bana bajıyorlar, gülümsuyorlar, saçlarıyla oynuyorlaer ve evli genç kızlarda bana resmen yüruyorlar hatta bir kaç defasında para istedim hemen verdiler. Önemli olan çekicilik
@RovshenBandeliyev evet son zamanlar evli genç kızlar yüruyorlar yakışıklı sarışın kumral erkeklere parklarda zaten görüyorum
Yav birak parali ol sen aldatirsin onlari kuyruk olur cogu kumrallara ilgi yok bu arada bu ulkede esmerlere ve sarisinlara ilgi var orada oyle olabilir
@Yalanduunyaa Azerbaycanda sarışın ne arar be abi yalnız Lezgiler sarışın bizim ülkede Orada işde İzmir gibi bir yer erkekli kızlı sarışın mavi gözlüler ama genelde yinede saç tam sarı değil yani 100/70 koyu sarı bu İezgilerde digerleri kumral işde
Rovshen sen öyle sanıyorsun, ya da baska sey için bakıyorlar sen o gözle baktıklarını düşünüyorsun. Bu herkes bana bakiyor şeyside bir hastalık. Neyse profildeki sensen bir cekicilik de göremedim ama tabi kesin cekicisinizdir. iyi gunler diliyorum
Beyler sizde bir karar verin artık! Yok tipe yok paraya şimdide kumrala mi esmeremi bakarlar boşunu yapiyorsunuz. Kendi kendinizlr çelişmeyin bir karar verin ama lutfen karari kendi icinizde halledin burada beni yormayin. Çünkü ben psikolog değilim yoruldum. Sevgili yapıp ona trip atin lutfen ben niye çekiyorum
Tipini beğendiğimle konuşurum, bu herkeste var ama kendilerine bile söyleyemiyorlar
Evet kizlar pöle zaten ben hepçşahidi oluyorum tipine beğendiğlerine bakıyorlar ve yaklaşmağa çalışıyorlar, beğenmediğlerini ise hiç ve hiç umursamıyorlar bile
tipin yoksa dünyanın en iyi kusursuz erkeği olsanda türkiyede yüzüne bakılmaz. tipin yoksa şöhret para pul olmalı.
Evet hergün görüyorum öğledir
Evet tip çok önemli kendimden biliyorum, kızlar bakıyor gülümsuyor, saçlarıyla oynuyorlar, hem de ben kumral biriyim 1.79 boyunda
Aynen öğle
Parasina giderler knk tecrube ile sabit
Ama paraya aldırmayan kızlarda var abi
Yav yok parasi olsada erkeginde parasinin olmasini isterler cokca kro goruyorum tip yok boy yok adamin yaninda kiz var
İhtimal be abi zaten havalı kızlar bu tiplere pek takmazlar
Kime bakarlar? Etraf 190 yakisiklilarla kaynamiyor kardesim kendinize gelin disari ciktigimda benden kisa geneli bende uzun degilim yakisikli da pek yok tip degilse mevzu ne sence?
Bakımlı olunca mesala ama yakışıklılık da önemlidir bu tecrübeyle sabit
Onlar ulkede yuzde 20 30lugu kapsar ulkede guzel kizda yakisikli erkekde az
Evet abi öğle ben Azerbaycandan katılıyorum bizde genelde böğle kızlar kumral tiplere çok önem verirler
Ben kumralim burada bakmazlar bizlere esmer fetisi var bunlarda
Senin tenin ne
Kumral, beyaz tenli, açık kahve rengi gözler
Ee tamam ordakiker bakmiyor mu sana
Ondan değil abi yanında sevgilileri varken başkalarıyla bakışması, gülümsemesi, saçlarıyla oynaması bunlar biraz garip
Demek ki ruhlari ksr knk
Hoşlanmadıysam hiç birine bakmam
Evet bu çok doğru kızlar hoşlanmadığı erkeğin hiç varlığına bile aldırmazlar 😀
Benim gibi 😀
@RovshenBandeliyev Buna ben değil lütfen kızlar karar versinler 😀
benim sevdiğim çok yakışıklı ya da çok zengin değildi ortaydi
Çekici olmalı o zaman eğer sizinle ilişki yaşamışsa
bilmiyorum evet öyleydi galiba ben sevince gözüm bir şey görmüyor ve ilişki yaşamadım daha olmadı benimle
İlişkiniz zaten öğlesine bir heves imiş, zamanı gelince bulursun kendine göre birini, boş ver
A şıkki
Tipini beğenmediylerse zaten hiç konuşmazlar hergün görüyoruz özelliklede parklarda , kızlar beğendiği erkeklere zaten kendileri yürürler tabii bunun içinde her kızın beğendiği sarışın kumral uzunboylu beyaz tenli bir erkek olmak gerekir