Duygularını saklamak için filan.. denk geldiniz mi böyle birine yoksa öyle biri yok mu:) Kızlar ve erkekler cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler:)
Cevabın nedir?
Kimisi vur kaç taktiği için bunu sergiler Kimisi gerçekten duygularını Belli edemiyordur. Kimisinin bazi özel sebepleri Vardir Kimisi yumuşak karın yerlerini göstermekten çekinir Kimisi Karşidaki insanı şaha kaldirmamak için gizliden gizliden önem verir değer verir sever sayar :)
120 Yorumla
Soran+1 yılBenim ona değer verdiğimi biliyo niye böyle davranıyo ümüğünü mü sıkıyım ben bunu napim ya :)
Soran+1 yılvericeği cevap, yoo normalim bişey yok :D o saydıklarını yapsam iyi olur işkence yapmalı buna:)
Soran+1 yılKırsana:D peki onun önemsediğini anlayabilceğim noktalar nelerdir konuşmalarından sence nası anlayabilirim :)
- +1 yıl
Üstüne düşürt biraz aynı taktiği sende sergile sen kaç biraz o kovalasin o arasın o merak etsin o sorsun biraz ilgiyi alakayi kes demiyorum ama azalt Her insanın belli bir yaşam stili ve sistemi vardir Erkek arkadaşinda vur kaç taktiği yapıp sana ilgi verse bile bunu göstermiyor ve bunu başariyor'da ne kadar söylemek istemesemde belkide değer vermiyorda olabilir bu yanıda düşünmek lazim :) mesala ben Verdiğim değer ne kadar büyük olursa olsun pek fazla karşi tarafa bunu aktaramam Ama tırnağına taş değse beynimden aşşağı kaynar sular dökülür bilmem anlatabildimmi
Soran+1 yılsorun şu ki ben sussam o benim üstüme düşmez :( öyle sonsuza kadar susar heralde :( bak mesela şu an askerde, doğum günü için hediye gönderdim ama ulaşmamış ona, dedim ki sana hediye gönderdim, bana verdiği cevap, ne uğraşıyosun böyle şeylerle işin mi yok senin dedi :( insan sevmese bile böyle der mi ya :(
- +1 yıl
Erkek arkadaşin Ağır Odun olabilir, Seni gerçekten sevmiyor Olabilir, Veyatta kişiliği böyle olabilir, İlk başta dediğim gibi taktiğide bu olabilir veya yapı gereği böyledir İnsanlara karşi soğuk mesafeli dir tanımadan görmeden etmeden sohbet etmeden bilemem şimdi anca buradan bu sözlerle yardimci olabilirm ama bence sen vericeği cevabı tahmin edip sormaktan vazgeçme dediğim gibi git geç karşisina bunu bunu bunu şunu şunu şunu neden yapıyorsun amaç ney bu yaptıkların benı üzüyor tav oluyorum de tepkisini ölç
Soran+1 yılerkek arkadaşım değil zaten :( daha önce sevgilisi de olmamış
Soran+1 yılbak özet geçiyim, normal arkadaştık bana karşı çok samimi ve içtendi ilgiliydi ben de ona karşı bişeyler hissetmeye başladım elimde olmadan.. sonra bu ilgimi belli ettim ama açıkça senden hoşlanıyorum demedim, o da bana demedi. Zaten askerde kendisi, önceleri daha sık ararken şimdi artık uzun süre aramıyo ve sesi donuk ve ciddi hatta ters gidiyo dediklerime:(
Soran+1 yıl:( cevapların için teşekkür ederim
Soran+1 yılDeğer verdiğim için böyle oldu :( teşekkür ederim senin de yolun açık olsun
Soran+1 yılkatılıyorum, biraz daha gözlemliycem, eğer cidden değişmişse artık yolu açık olsun
Soran+1 yılsaolasın senin de herşey gönlüne göre olsun:)
En İyi Cevaplar
+1 yılDavranır ki ben yaparım her zaman :D Bu aslında akıl oyunu gibi bişeydir.
136 Yorumla
Soran+1 yılAmacınız ne :D
- +1 yıl
Strateji :D Şimdi kabul edersin ki her fırsatta yanına gelen seni bunaltan biriyle bunu belirli bir ölçüde tutan bir insana bakış açın aynı olmaz :D Sık muhabbet niye tez ayrılık getirir mesela? Böyle düşün :D
Soran+1 yılya gerçekten strateji değil de beni uzaklaştırmak içinse? valla beni gittikçe soğutuyo bu halleri :(
- +1 yıl
olayı da açıklasaymışsın iyi olurmuş :D ama senin sorduğun şekliyle sorunun cevabı böyledir yani :D bende aklımdan hiç çıkmayan birinden uzaklaşmamın daha yararlı olabileceğini düşündüğüm için zaman zaman uzaklaşmışımdır, hem uzaklaştırmak için olduğunu sanmıyorum, belki onu kırdıysan bilemem ama işte o zaman durum değişir
Soran+1 yıl:) olay şu arkadaştık, bana içten davranıodu muhabbetimiz iyiydi, ben de ondan hoşlanmaya başladım, ilgimi belli ettim ama açıkça senden hoşlanıyorum demedim, o da bana demedi. Zaten askerde kendisi, önceleri daha sık ararken şimdi artık uzun süre aramıyo ve sesi donuk ve ciddi hatta ters gidiyo dediklerime:(
- +1 yıl
askerde sinirini bozan bir komutan filan vardır belki :D ya da kendisine gıcık gidenler filan? haliyle sana da yansıtıyordur belki.. hem askerde birisini arıyor olman veya onun seni arıyo olması her şeyi belli eder zaten, hiç öyle belli etmedik birbirimize filan deme yemezler :D
Soran+1 yılkomutanlarla filan arası çok iyi çavuş oldu, keşke dediğin gibi olsa ama noldu biliyo musun ben hediye gönderdim ona ama ulaşmamış eline, ben de dedim sana hediye gönderdim o da bana ne uğraşıyosun böyle şeylerle işin mi yok dedi :(
- +1 yıl
açıksözlülük yapmış bunda alınacak ne var ki :D hediye nasıl bişeydi ki?
Soran+1 yılkitap gönderdm ama ulaşmamış büyük ihtimal bok yoluna gitti :( sen niye bu kadar iyimser bakıosun ya :D belki çocuk beni şeyine bile takmıyo olamaz mı bu? düşünsene bir insana çok değer veriyosun, bence ondan uzak duramazsın soğuk soğuk konuşur musun?
- +1 yıl
Bak şimdi şöyle bir şey de var. Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinde vazgeçeceği ilk insan sen olursun, bunu daha önce duydun mu hiç? Yani bir insana çok değer versen dahi bunu belli etmemelisin, ama edersen senden kaçar. Mesela ben sevdiğim insanlarla hep böyle bir sataşmaya filan girerim, çok da keyif alırım :D Azeri bir arkadaşım var mesela shalala diye, ben kıza zehlem getmiş (tiksiniyorum senden) derim, o da bana zeher, kartof baş (patates baş) der :D Sonra birbirimize, ermeni, yahudi diye hitap ettiğimiz arkadaşlarım var :D
Yani herşey ayarında tutulmalıdır bence, yoksa umulmadık sonuçlarla karşılaşır insan
Soran+1 yılyaaaaaaa gülümsetti bu yazdıkların beni ya çok teşekkür ederim, bir yandan da bu yazdığın hitapları okuyunca içimi bir hüzün kapladı çünkü o da önceden böyle şeyler derdi bana :( artık demiyo be ustam nerelere vuram ben başımı ya :( evet o sözü duydum ve ısrarla inanmak istemiyorum galiba:(
- +1 yıl
hem bir insana gereğinden fazla bağlanmak yanlış bence, o gitse başkası gelir ayarı tutturursanız daha da mutlu olursunuz hem. Yani demek istediğim kendini yıpratmana gerek yok, ilgini başka şeylere yönelt ne bileyim yeni insanlarla tanış veya merak ettiğin bir konu hakkında yazı filan oku filan işte
Soran+1 yılhaklısın yapıyorum bu dediklerini ama aklım onda kalıyo işte:( diğer insanlarda onu arıyorum filan.. benim işim yaş ben farkındayım :(
- +1 yıl
bunlar bir yandan da şeytan vesvesesi aslında biliyo musun :D şeytan bildiğin bizle... geçiyo :D bak benim 5 senedir aklımdan çıkmadan bir kız vardı.. sonra bir gece sordum kendi kendime "yahu ben bu kızla 2 sene çıktım, ona karşı hiçbirşey hissetmedim desem yeridir. sonra da ayrılmayı istedim ve ayrıldık. ne oldu da bu kız benim aklımdan çıkmamaya başladı? hadi diyelim ki tekrar birlikte olduk. ben yine mutlu olamayacağım ki? nereden geliyor bu düşünceler aklıma?" diye düşündüm biraz. Sonra bu olsa olsa şeytan vesvesesidir dedim. Ve aradan 5 ay geçti, o kız artık hiç aklıma bile gelmiyor artık diyebilirim :D Sende böyle yapmayı deneyebilirsin istersen, bu benim kendi kendime bulduğum bir çözüm idi :D
Soran+1 yılya sen aşmışsın dostum ya önünde eğiliyorum senin:) helal sana :) biide hani zorunluluktan uzaklaşırım demiştin ya o neydi onu da merak ettim
- +1 yıl
zorunluluktan uzaklaşırım derken? :D
Soran+1 yıluzaklaşmamın daha yararlı olabileceğini düşündüğüm için zaman zaman uzaklaşmışımdır dedin ya onu diyorm :D
- +1 yıl
Hmm şimdi anladım niyetini :D Askerdeki çocuktan uzaklaşcan sonra o sana gelicek filan dimi? :D Bak mesela bir zamanlar çalıştığım işyerinde çok yakınlık gösterdiğim, her işinde yardım ettiğim bir kız vardı, işin doğrusu ondan hoşlanıyordum ve az çok belli oluyordu bu. Neyse zaman geldi baktım ki, verdiğim değerin onun bir taraflarını kaldırmış olduğunu gördüm, sanki ona yardım etme zorunluluğum varmış gibi filan davranıyordu, saygısızlaşmıştı birde. Hal böyle olunca şaka amaçlı bir lafımı yanlış anlaması üzerine kızla kavga ettik. Ona çok kibirli olduğunu ve konuşmaya gelmediğini filan söyledim. Ardından kendimi ondan tamamıyle çektim, karşıma çıktığında kafamı başka yöne çeviriyordum, onun olduğu ortamlarda o yokmuş gibi davranıyordum, konuşmayı geçtim yüzüne bile bakmıyordum. Böyle geçen 2 haftanın sonunda kız günün birinde benimle ufak ufak konuşmaya, yakınlık kurmaya başlamıştı :D Ama ben rehavete kapılmadım tabii yine ondan uzak durdum.
- +1 yıl
Tarih tekerrürden ibaret derler ya hani, işte o tarihten ibret alınmış olsaydı tekerrür eder miydi hiç? Birde kurumuş bir gülün yeniden açması imkansızdır, yani ikili ilişkilerde de bu böyledir ipin ucu bir kaçtı mı gerisi gelmez, düzelmez bir daha o ilişki :D Kendini geri çekmen ise, ikiniz için olmasa bile senin için kesinlikle yararlı olur. Hem gurur yap biraz :D
Soran+1 yılhahaha süpersin yaa :D ee sonunda ne oldu :) uzaklaştı mı?
- +1 yıl
Bilmiyorum ya çalıştığımız yerler ayrılmıştı zaten, sonrasında da işten çıktım. 10 ağustosta doğum günüydü çıkmasam kutluycaktım işte.. kızı da unuttum gitti diyebilirim :D
Soran+1 yılya oğlum eğer şuanki bilinç seviyenin altında bir kız bulursan kendine yazık edersin zaten bunun farkındasındır:) düşünce yapını ve karakterini çok takdir ettim ya sana saygı duyuyorum :D
- +1 yıl
her şey kız bulma değil bence :D bak mehmet akifin bir sözü var, "tanınmışsa bir hayat hakkı / bu mutlak değil elbet bir görevle kayıtlı" yani benimde o görevimi icra etmem gerekiyor :D Ama şöyle kendi kafamda bir kız bulsam fena olmaz dicem de zannetmiyorum :D
Soran+1 yıltabiki kız bulma değil be ben şu an gönül meselelerinden konuştuğumuz için o konuda dedim yani kendin gibi değerli bir insanla ol diye:) senin gibi bir bünye ziyan olmamalı :D kayıtlı olduğun görevde muvaffak olacağına olan inancım yüksek:D
- +1 yıl
"Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız var, o da çalışkan olmak" :D
Soran+1 yıl:):):) Atam çok idealistsin ya:) ben öyle olamıyorum belamı arıyosam demekki:D
- +1 yıl
istersen sana misyonerlik yapabilirim :D Bende zorlanıyorum ama zorluyorum kendimi :D Yoksa eskiden çok başına buyruk, keyfi hareket eden, üşengeç, tembel birisiydim, şimdi bunları aşmaya çalışıyorum hafiften başarıyorum da :D
Soran+1 yılevet yapabilirsin misyonerim olur musun :D:D:D önemli olan zaten kendinde olmayan bir özelliği kendini zorlayarak eğiterek elde etmendir:D böylesi her zaman daha acılı ve değerli olur:D
- +1 yıl
Önce gizliden çıkman gerekiyor ama sana misyoner olabilmem için :D Eğitmeye eğitiyorum da bir sürü sorunum var ya, zaten bunlar beni ayakta tutan şeyler sanırım. Taktir edersin ki boş çuval ayakta duramaz öyle değil mi? :D Bizi ayakta tutan şeyler bunlar galiba :D
Soran+1 yılunutma bütün çözümler sorunlar sayesinde ortaya çıkmışlardır:) bu sorunların olmasa belki de şu an boş boş düşünen mankafanın tekiydin :D ben de seni eğitirim ya ayıp ettin bizi o kadar boş mu sandın tamam gönül meselelerinden anlamıyo olabiliriz ama :D
- +1 yıl
Muhtemelen öyleydim :D Mesela şu an fenerbahçe niye bu kadar ezik diye düşünüyor olabilirdim :D Hem konu birlikten açılmışken şunu yazasım geldi :D
Eğer yürekleriniz aynı hisle çarparsa;
Eğer o his gibi tek bir gayeniz de varsa;
Düşer düşer yine kalkarsınız, emin olunuz...
Demek ki birliğe te'min edince kurtuluruz :D
Soran+1 yılyaaaaa ne güzel dizeler onlar yaaa :D sen bana mütemadiyen böyle şeyler söyle ben hep dinlerim:)
- +1 yıl
Safahat'tan alıntı yaptım benim değil onlar :D Safahat olağanüstü bir kitap ama, onu okudum okuyalı üstümdeki uyuşukluk yerini hırsa azme bıraktı :D Kişisel gelişim kitapları filan hep hikaye :D Adamın bir yazdığını tekrar tekrar okuyorum :D Mesela Michel de Montaigne'nin yazdığı Denemeler kitabı Safahat'ın yanına bile yaklaşamaz ama nedense entel dantel insanlar onu okumayı yeğliyor :D Bizim millet nedense kendinden olanlara önyargıyla bakıyor hep :S
Soran+1 yıldeliii senin olmadığını biliyorum :D düşüncelerini bu şekilde ifade edicek bir insan heralde şu an bu sitede bana yorum yapmaktan ziyade kendini yollara vurmuş hayatın anlamını arıyo olması gerekirdi :D milletin ne düşündüğünü boşverelim biz millet ne yapıyosa tersini yapalım bence o zaman doğru yolu buluruz :D
- +1 yıl
Hadi o zaman napıyoruz şimdi :D
Soran+1 yılsodalimona mesaj at :D
davranır tabi kızlarda da vardır. Ben koşmam koştururum havaları herkeste vardır :) tabi kişiden kişiye de değişir
10 Yorumla
Sinirlenmiş olabilir ya da sıkılmıştır birşeylere sessiz kalarak tepki veriyor olabilir
110 Yorumla
Soran+1 yılsessizlikten daha çok sesi donuk ve ciddi geliyo sanki zorla konuşuyomuş gibi :(
Soran+1 yılBeni istemiyo olabilir mi?
Soran+1 yılsevgili değiliz :( ben ona ilgimi belli ettim ondan sonra böyle sesi benle konuşurken bir garip geliyo yabancı gibi :(
Soran+1 yıltamam:)
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah senin de gönlüne göre olur aşk hayatın:)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Manyakmısın be etrafında deli divane olur :) öyle bir hata yapmaz :)
116 Yorumla
Soran+1 yıl:( off olmuyo bu
Soran+1 yılo böyle soğuk durdukça ben fazla bişey yapamıyorum ki:( nası cesaretlendiricem?
Soran+1 yıladım olarak ilgimi belli ettim güzel şeyler söyledim cevap olarak kitlendim dedi:D ne bu şimdi? :)
Soran+1 yılah ah peki sonrasında ne diye ciddileşti soğuklaştı? :( sanki zorla konuşuomuş gibi bayadır :(
Soran+1 yılniyetimi söylesem kolay kız olucam biliom :( ooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffff :)
- +1 yıl
ya bence bunları aşmak lazım.. Bana gelip biri söylese ve eğer ki hoşlandığını biliyorsan ve sana söylemiyorsa söyle.. yanlış anlama senin hoşlandığı ve niyetini bilmediğin değil... ozaman benim gözümde çok çok daha değer kazanır.. ama kişiden kişiye değişir bu sen iyisi biraz sabret bakarsın cesaretini toplar söyler.. çok gördüm öyle hata en son bir arkadaşım için söyledim.. cesaret verdim tamam söylim derdi ama bir türlü söylemedi.. en son yanyana gelince direk ben kıza dedim tabi çocuk şok oldu ama var böle tipler yapacak bişey yok yani :)
Soran+1 yılHoşlandığına emin olsam söylicem zaten ama karışık sinyaller veriyo emin olamıyorum:( eğer hoşlanmıyosa da arkadaşlığımız zedelenicek söylersem :(
Soran+1 yılbakalım zaman ne göstericek artık cevapların için teşekkürlerr :)
Soran+1 yılsaolasın senin de herşey gönlünce olsun:):)
davranır kızda davranır :) o gurur yok mu o gurur :)
15 Yorumla
Soran+1 yılneyin gururu ya bu :(
Soran+1 yılBaya bir büyük sorunları var sanırım yoksa bu duruma gelmezdi heralde üzüldüm bu duruma :(
Soran+1 yılAmin..
önemsemedigi zaman tepkini merak ediyordur belki şımartılmak istiyor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılo önemsemediğinde ben de soğuk duruyorum napim :( yoksa kaçanı kovalamış olucam istemiyorum böyle olmasını :D
+1 yılVardı öyle dengesizliklerim.
15 Yorumla
Soran+1 yılsebebi ne bu durumun?
- +1 yıl
Dengesizlik. :) Aslında bir çeşit savunma, parapsikoloji. Önemsemiyormuş gibi yaparak cool taklitleriyle karşı cinsi yanımızda tutmaya çalışırız. Bunu siz çok daha fazla yapıyorsunuz.
Soran+1 yılben yapmıyodum öyle ya tam tersi şöyle bir durum var ben ilgimi belli ettim ona ondan sonra böyle bir garip oldu :(
- +1 yıl
Kafası karışmıştır geri zekalının ;)
Soran+1 yıl:D:D nası davranıyım ben peki bunun bu tavırlarına? artık napıcağımı şaşırdım yapmayın böyle ya:(
davranır cunkı o zaman ona daha cok yakınlasırsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılnası davranıyım peki ben?
Kıçınızı kaldırmamak için bacım ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyo benim öyle biri olmadığımı^^
denk gelmedim ama olabilir
10 Yorumla
+1 yılİstesede yapamaz belli eder
04 Yorumla
Soran+1 yılnası belli eder?
- +1 yıl
Tepkilerinde onu taniyorsan zaten hemen anlamam lazım senin.
Soran+1 yılaskerde şu an :(
- +1 yıl
Yapacak bisi yok o zaman
Davranamaz çünkü beceremez
01 Yorumla
Soran+1 yıldemekki bu gerçekten önemsemiyo beni :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!