AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Knka memene popona da bakıyor olabilir sen iyice emin ol😀
Yok ya göz göze gelince bakışını çekiyor ben ona bakmadığım zaman bakış atıyor merak editör galiba 😅
Memelerin minnakmı doğru söyle😀
Ne alaka yüzüme bakıyor
Knkq illa ki süzer seni baştan topuğuna. Kadar
Ama ben onu göremem hem açık giymiyorum dekolte falan ama şık giyerim
İşte en çok da o yüzden bakar knka fiziğin nasıl?
Güzel hitap eder yani
Bacak boyun uzun mu belin ince mi
Kız seviyor ise hoşlanma sevmiyor ise taciz
Kız seviyor
Bu yoruma katılıyorum
Hoşlanma ya da amacı farklı olabilir erkeğin
Benden yaşı küçük zaten aşırı utangaç gibide değil gibide
Yaşı küçük diye masum mu hayır yaşı kucuklere dikkat et asıl daha zibidi olur
Yani daha masum gibi duruyor ne yalana söyleyim 😅 ben 25 o 22 bile yok daha 3 ay var doğum gününe
Ya küçükmüş ama imkansız değil işi gücü varsa olur bu iş ne diyim aşk sevgi güven varsa 2 3 yaşa bakılmaz net
Öğrenciyiz ben eğitime ara vermiştim tekrar başladım
Tipten ben misyonum ondan küçük gösteriyorum o daha büyük duruyor tipi iri uzun boylu
*minyonum
Peki ne diyem gene işiniz var yani biraz hayırlı mutluluklar size
Sağol ama bende adım atacak cesaret yok onda var mı bilmem
O zaman nanau
Nanay
Ya takip atabilir miyim anlatmak istediğim detayları
Yok sağolun kızlar ile konuşmuyorum erkekler ilede
Buraya yazsam biraz uzunca yorumlar mısın
Peki burdan olur
Ya mesela hoca grup yaptı o yanıma gelmesi gerekiyordu nedense oturtmadı karşıya geçeyim dedi geçti ve 1 saat boyunca bacağının titremesi geçmedi hani stresliyken yapılır ya. Artı onun bir huyu var stres yapınca beni görünce eline telefonu alır bir şeyler yapar falan ve aynı sınıfta değiliz bu arada sadece haftada 2 saat ortak dersimiz var. Neyse oturduk telefonu eline alıyor ben biraz değişik baktım yani bakmadım gibi sevgilisi falan var mesajlaşıyor dedim içimden bakmadım daha sonra kendi telefonumda masanın üzerineydi elime almadım masanın üzerinde instayı falan açtım neler yaptığımı görsün diye instadan takip et der gibi 😂 bir baktım o da telefonu masaya koydu benim gibi masaya koydu kimseyle mesajlaşmadığını görmüş oldum 😅 ders sonuna kadar böyle geçti ara ara bakmalar fslan aramızda 50 cm var bakamıyoruz 😅
Valla aşk bence cesaret ister sen kızsın tabikide erkek umarım cesaret eder ama bende olsam bu devirde kız bi tersler diye çekinir yapmazdım
Takip atsa yeter kabul ederim anlar zaten
Ama telefonu masanın üzerinde beler yaptığını göstermesi falan ne düşünüyorsun 😅
Bilmiyorum garip değişik olay bi anlam çıkarmam ben seni bilemem net bi dönüş yok
Daralıyorum anlamak için her şeye yorum yapmaya çalışıyorum
Kendini kandırma gerçeklere bak sevse cevap gelir sevmez ise anca bunları düşünürsün
Haklısın isterse bulur takip atar istemiyorsa yapacak bir şey yok zaten yeni yeni bakışıyoruz çok yeni 2-3 haftada 4-5 defa denk geldik
Zamana bırak olmaz ise olmaz takma
Teşekkür ederim
Rca edrm iyi geceler
İyi geceler
Dönüp ne bakıyosun de en iyisi
Bende ona bakıyorum ama
He o zaman başka
Ama yinede emin olmadan adım atma hele bi gözlemle
Atamam ki aşırı utanırım inşallah o atar 😅
Güzel😅atmazsada üzülme bugüne kadar yoktu varsın bundan sonrada olmasın
Acayip hoşuma gidiyor ama ya çok hoş bir tip yoksa haklısın kaybedecek bir şey yok 😅
Ohoo sen kapılmışsın geçmiş olsun 😅
Aynen ya acayip çaresizim sinirleniyorum çocuk bakıyor karşılık veriyor hatta bak birine detay yazdım sana atayıp sana zahmet yorum yap
Ya mesela hoca grup yaptı o yanıma gelmesi gerekiyordu nedense oturtmadı karşıya geçeyim dedi geçti ve 1 saat boyunca bacağının titremesi geçmedi hani stresliyken yapılır ya. Artı onun bir huyu var stres yapınca beni görünce eline telefonu alır bir şeyler yapar falan ve aynı sınıfta değiliz bu arada sadece haftada 2 saat ortak dersimiz var. Neyse oturduk telefonu eline alıyor ben biraz değişik baktım yani bakmadım gibi sevgilisi falan var mesajlaşıyor dedim içimden bakmadım daha sonra kendi telefonumda masanın üzerineydi elime almadım masanın üzerinde instayı falan açtım neler yaptığımı görsün diye instadan takip et der gibi bir baktım o da telefonu masaya koydu benim gibi masaya koydu kimseyle mesajlaşmadığını görmüş oldum ders sonuna kadar böyle geçti ara ara bakmalar fslan aramızda 50 cm var bakamıyoruz
Henüz böyle devam et kendisi adım atcak tabi inat çıkarsa sen adım atarsın ama ondan kesin emin olman lazım
Masa olayı iyiymiş he😅
He ya aramIda mesafe yok bakamıyoruz üstelik onunda bir sarışın var oda sürekli bakıyor benimkine baktığımı görüyor me yapacağımı şaşırdım 😂 ama ben adım atamam çok utanırım ya
Sarışın qıcık kızın olması aslında iyi çünki onun duyquları gerçekten varsa sana karşı ona bakmaz burdan bile anlaya bilirsin
Yok erkek ya kız olsa önemli değil
Erkek benim ona baktığımı görüyor sürekli bana bakıyor
Ya hoşlanıyodur ya da arzuluyodur
Yeni yeni karşılaşıyoruz üniversitede arzulaması için zaman geçmesi gerekmez mi
Tam tersine çekici geldiysen arzular
Çekici geldiğime eminim çünkü bugün aynı masada karşılıklı oturduk grup çalışması vardı aramızda 50 cm var ben hocaya bakıyorum o önüne bakıyordu bür anda kafasını kaldırdı gözlerime baktı 😅 göz göze gelmedik ben anlamamış gibi yaptım 😅
Az degilsin sende süründürcenmi
Yok utanıyorum ama yani bir anlamı olur mu öyle başını kaldırıp direk yüzüme bakması falan bilmiyorum aşırı stres yaptı yüzü kızardı filan
Sende az yüz ver
Yüz veriyorum tabiki çok bakıyorum abartmadan ama o an cidden hocaya bakıyordum görüş açım geniş nasıl baktığını anladım
Hadi hayırlısı
İnşallah
Hayır
Sapık kanka dikkat et
Öyle sapık bakışı atsa anlarım 😅
Olsun sen yine dikkat et
Yokkkk